listing_gallery

VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD
Vraagprijs: € 350.000

Kerkakkers 13

5051 VM Goirle
  • 90 m2
  • 250 m2
  • 3 slaapkamers
We nemen u graag mee door deze ruime hoekwoning aan de Kerkakkers 13 in Goirle. Met een totale gebruikersoppervlakte van 89m², drie slaapkamers, een eigen garage, berging en zonnige achtertuin, is dit de ideale gezinswoning. Comfort en ruimte op een toplocatie in Goirle.

Omgeving
Gelegen aan de Kerkakkers, ligt deze woning in een levendige en kindvriendelijke buurt in Goirle, onder de rook van Tilburg. In de directe omgeving zijn supermarkten, scholen, sportclubs en Ov-voorzieningen aanwezig. Tevens zijn de Regte heide en het bosgebied Gorp&Roovert nabij. Dit maakt het tot een aantrekkelijke locatie. Uitvalswegen zijn nabij en naast een eigen garage is er rondom de woning voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:

Entree:
U betreedt de woning aan de voorzijde, via de voortuin. Daarna arriveert u in een ruime hal, waar de trap naar de 1e verdieping, toiletruimte en meterkast zijn gesitueerd. De toiletruimte is betegeld en voorzien van een staand toilet met wastafel.

Woonkamer:
De woonkamer vormt het hart van de woning. Deze heeft een open indeling en wordt dankzij de ramen aan de voor- en achterzijde van veel natuurlijk daglicht voorzien. Dit creëert een ruimtelijk gevoel. De open indeling maakt het mogelijk om een royale zithoek en een volwaardige eetkamer te creëren. Een eyecatcher in de ruimte is de karakteristieke haard.

Keuken:
Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken. Deze is voorzien van een lang aanrechtblad, gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven, koelkast, veel bergruimte en een bar waar u gezellig aan kan ontbijten.

Serre:
De keuken biedt toegang tot de serre, aan de achterzijde van de woning. Deze ruimte is ideaal als plek om te ontspannen, met uitzicht op de tuin.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn goed onderhouden, worden van veel daglicht voorzien en bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed, bureau en opbergmeubel. Twee slaapkamers en de overloop zijn daarnaast voorzien van een ingebouwde kastruimte.

Badkamer:
De badkamer is knus, maar van alle gemakken voorzien. Deze is betegeld en beschikt over een staand toilet, wastafel, douchecabine en radiator.

2e verdieping:
Via één van de slaapkamers is de zolderruimte te bereiken. Deze ruimte leent zich, met een kleine aanpassing, perfect als opbergruimte.

Buiten:
Vanuit de serre is de ruime achtertuin te betreden. Deze is deels bestraat, maar beschikt over veel groen, wat het tot een levendige tuin maakt. De gehele zijkant heeft ook een tuin die op dit moment dient als moestuin. Achterin de tuin is een berging aanwezig, welke geschikt is om fietsen of tuinspullen te stallen. Ook is de garage toegankelijk vanuit de tuin.


Bijzonderheden:
- Ruime hoekwoning
- Drie slaapkamers
- Open woonkamer
- Instapklare keuken en badkamer
- Zolderruimte
- Serre
- Achtertuin met berging en garage
- Gelegen in een levendige buurt
- Op korte afstand van alledaagse voorzieningen
- Nabij uitvalswegen
Objectcode:
GE14233
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid:
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 350.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
317
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1973
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.