Diensten

Vertrouw de grootste aankoop van uw leven toe aan een makelaar die écht luistert

Een huis is meer dan een stapel stenen en een makelaar doet meer dan onderhandelen over aan- en verkoop. Een nieuwe woning kopen of je huidige woning verkopen is een ingrijpende persoonlijke verandering. Niet alleen ervaring en verstand van zaken spreken op zo’n moment, maar ook gevoel en intuïtie. Of het nu gaat om een advies, een taxatie of de bemiddeling bij de aan- of verkoop van een huis, persoonlijk contact met onze klanten is voor ons essentieel.
Appels Makelaardij kunt u benaderen voor begeleiding van het gehele verkoop- en aankoopproces.

Wat kunnen we voor u betekenen?

De échte makelaar

Waardebepaling

We bieden een kosteloze waardebepaling

Advies

Geven een gedegen advies voor de aan-/verkoop van uw woning

Vastgoedmarkt

Kennen de vastgoedmarkt als geen ander in alle segmenten

Qualis

Expertise in het hogere segment en Qualis-makelaar

Actieve bemiddeling

Actieve bemiddeling bij de verkoop van kavels

Taxaties

Professionele partner voor taxaties

Monumenten

Gespecialiseerd in het verkopen van monumenten 

België

Ook actief in de vastgoedmarkt in België

Tweekappers en hoekwoningen

Licht en zonnestralen druppelen van verschillende kanten naar binnen. Een sfeer van warmte en vrolijkheid dwaalt door het huis en de grote tuin. Uw auto staat in uw eigen garage met oprit. Kortom wonen met een lekker gevoel van vrijheid. Als Appels Makelaardij zijn wij bijzonder goed thuis in de markt van tweekappers en hoekwoningen. In een levensfase waarin comfort en luxe meer gaan tellen, komt dit type woningen vaak in beeld. Zo’n huis moet passen als een tweede huid.

Tussenwoningen

Aankoop van een tussenwoning is vaak de opmaat naar een volgende stap in de toekomst. Soms is het voor mensen hun eerste stap op de woningmarkt. Wij weten welke huizen, waar te koop zijn en waar die het beste hun waarde behouden. Wij beseffen dat dit vaak een hele grote stap is. Maar dankzij onze geweldige marktkennis weten wij precies wat de juiste match zou kunnen zijn. Met een maximum aan service, doelgerichtheid en zekerheid omgeven wij die stap. De noodzaak van een perfecte financiële planning geldt hierbij des te meer. Vanuit een onafhankelijke positie vullen wij die graag voor u in. Dat kunt u met een gerust gevoel aan ons overlaten.

Exclusieve woningen

Bent u op zoek naar een bijzondere woning dan zijn er nog veel prachtige locaties te vinden, waar rust en ruimte garant staan voor exclusief woongenot. Wij kennen alle geheimen in deze markt. Landhuizen, villa’s en bijzondere objecten benaderen wij met de nodige expertise, discretie en flair. Wij kennen niet alleen de vierkante meters, maar ook het karakter van het huis dat het beste bij u past. Daarnaast weten we heel goed hoe we uw woning aantrekkelijk in de markt kunnen zetten. Als specialist in dit segment zijn wij daardoor benoemd als Qualis-makelaar. Daardoor maken wij deel uit van een club van vijftig top makelaars die hun sporen op het gebied van bemiddeling bij exclusieve objecten ruimschoots hebben bewezen. 

Lees meer

Verkoop uw woning tegen de hoogste prijs!

Benieuwd wat uw woning waard is in de huidige markt? 

Het bepalen van de waarde van uw woning is vaak de eerste stap op weg naar een succesvolle verkoop. Waarom? Een huis koop je met je hart en dat snappen wij. Wilt u kennis maken met onze persoonlijke en eigentijdse marktbenadering dan komen we graag langs en ontvangt u van ons direct een GRATIS waardebepaling.

Maak direct een afspraak

Floor Appels, makelaar met intuïtie

Ik kijk, ik observeer, ik luister en intuïtief voel ik dan al heel snel aan wat het beste past.

Floor Appels, makelaar met intuïtie

Nationale monumenten aan-/verkoop

Een monument verkopen is niet hetzelfde als de verkoop van een 'gewoon' huis. Naast het feit dat u eigenaar bent, bent u ook 'rentmeester' van dit erfgoed, met de verantwoordelijkheid om het monumentale pand of landgoed door te geven aan toekomstige generaties. Daarom gaat u liefst met een makelaar in zee die zeer veel ervaring heeft in de verkoop van monumentale panden en die uw monument of landgoed op een respectvolle manier aan geselecteerde potentiële kopers presenteert.

Appels Makelaardij is vanaf begin 2019 NMO makelaar geworden. Kijk voor meer informatie en monument-objecten van Appels Makelaardij op nationaalmonumentenportaal.nl/vraag-en-aanbod

Vastgoedmakelaar België

Op zoek naar een droomhuis in België of uw woning in België verkopen? Vastgoed in België vraagt om een specifieke expertise en werkwijze. Van het bereiken van de juiste doelgroep tot een plezierig en zorgeloos proces. Wij helpen u op weg en staan u graag te woord.

Appels Makelaardij is erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar in België (BIV-nummer: 504248). BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnummer 730.390.160)
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel. Als erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer. Graag verwijzen wij u naar de volgende website; http://www.biv.be/plichtenleer

Taxaties

Wij hoeven u vast niet te overtuigen van het feit dat een goed advies de basis is van een succesvolle aankoop of verkoop. Bij een taxatie mag u rekenen op:

  • een gedegen advies, gebaseerd op betrokkenheid, kennis en ervaring
  • een uitgebreide inspectie van de woning
  • accuratesse
  • uw ideeën zijn voor ons leidinggevend en al uw wensen zijn bespreekbaar
  • u ontvangt een uitgebreide professionele rapportage
  • naar wens ontvangt u een NWWI-rapport, dit staat voor Nationaal Woning Waarde Instituut. Zie ook www.nwwi.nl.

Appels-makelaars zijn gecertificeerd makelaar-taxateur. Zo zet u in op de zekerheid van een professionele, waardevolle dienstverlening.

Ontwikkeling nieuwbouwprojecten

Door als makelaar vanaf het begin te participeren in nieuwbouwprojecten, krijgt de stem van de toekomstige bewoner of gebruiker een extra dimensie. We zijn immers gewend met uw ogen te kijken naar een woning of kantoor. Floor Appels is mede dankzij haar studie Master in Real Estate te Londen een specialiste in het samenwerken met andere disciplines op dit gebied. Zij vormt de ideale partner in de contacten met gemeenten, ontwikkelaars en aannemers.

Verhuur

Naast een uitgesproken specialisatie in aan- en verkoop van woningen hebben wij ook regelmatig interessante objecten te huur.

Wilt u zelf verhuren? Als bemiddelend tussenpersoon met kennis van de markt neemt Appels u veel zorgen uit handen. Onze medewerkers - stuk voor stuk specialisten - beantwoorden alle voorkomende vragen.

Hypotheken en financiële planning

Voor hypotheken en een financiële planning kunt u terecht bij Appels Financieel Advies en voor verzekeringen bij Appels Verzekeringen.

Vertrouw de grootste aankoop van uw leven toe aan een makelaar die écht luistert. Appels Makelaardij, de échte makelaar!