listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 545.000

Kennedylaan 21

5051 XD Goirle
  • 145 m2
  • 310 m2
  • 4 slaapkamers
Gelegen op een prestigieuze hoek vindt u deze royale twee-onder-een-kapwoning aan Kennedylaan 21 in Goirle, die uitblinkt in ruimte en licht. De woning heeft een praktische indeling met een grote woonkamer met haard, een ruime keuken met potentie, vier comfortabele slaapkamers, fraaie voortuin en een grote achtertuin, en een garage die genoeg ruimte biedt voor zowel parkeren als opslag. Dit huis is bijzonder aantrekkelijk en met enige modernisering zal het uitgroeien tot een echt droomhuis.

De groene, rustige Grobbendonckbuurt en de uitstekende bereikbaarheid maken deze locatie ideaal. De wijk staat bekend om zijn rustige en toch centrale locatie. In de directe omgeving vindt u diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en recreatiemogelijkheden. De uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn eenvoudig en snel te bereiken, wat de woning ook interessant maakt voor forenzen.

Begane grond
Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een ruime hal met lichte wanden en een plavuizenvloer. De hal biedt toegang tot de woonkamer, de keuken en via een trapopgang tot de bovenliggende verdiepingen. Ook vindt u hier een handige trapkast voor extra bergruimte, het toilet en de doorgang naar de keuken en woonkamer.

De woonkamer is een lichte en zeer royale L-vormige ruimte, voorzien van grote raampartijen aan de voorzijde en openslaande tuindeuren aan de achterzijde wat zorgt voor een rijke lichtinval. Het geheel is afgewerkt met een prachtige parketvloer. Een gezellige zithoek rond de open haard en een grote eethoek maken deze ruimte het sociale hart van de woning. De keuken is goed van formaat met ramen aan beide zijden en een deur naar de tuin. Het keukenmeubel is eenvoudig en biedt de perfecte kans voor eigen inbreng qua stijl en inrichting.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping biedt de lichte overloop toegang tot drie slaapkamers, allen met groot raamwerk dat zorgt voor veel daglicht, een neutrale afwerking en tapijtvloer. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een wandkast en heeft de badkamer en suite. Eén van de kamers aan de voorzijde beschikt over een vaste kast en de andere over een praktische wasbak. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en een hangend toilet, omlijst door lichte wandtegels en donkere vloertegels. Vanuit hier bereikt u het ruime dakterras, met zicht op de achtertuin.

Tweede verdieping
De ruime en lichte overloop op de tweede verdieping biedt toegang tot een grote berging en een vierde slaapkamer. Deze kamer is zeer ruim, voorzien van een groot dakkapel, eveneens een nette afwerking, een bergkast en extra opbergruimte achter de knieschotten.

Buitenruimte
De voorzijde van het huis wordt gesierd door een fraaie voortuin. Aan de achterzijde ligt een riante tuin, bijna volledig aangelegd in het hard, voorzien van een grote beplante border en een ruim terras met uitvalscherm aan de woning. Privacy wordt geboden door een hoge haag, en er is een directe toegang tot de garage en een achterom.

Bijzonderheden
• Woonoppervlakte: 145 m²
• Perceeloppervlakte: 310 m²
• Inhoud: 515 m³
• Bouwjaar: 1972
• Rustig op een hoek gelegen twee-onder-een-kapwoning
• Mogelijkheden om de woning geheel naar eigen wens vorm te geven door middel van eventuele uitbouw
• Ruime lichte woonkamer met haard en openslaande tuindeuren
• Keuken biedt ruimte voor eigen inbreng
• Vier comfortabele slaapkamers
• Fraai aangelegde achtertuin met privacy
• Rolluiken voor extra comfort, voor de meeste ramen
• Gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen en uitvalswegen
Objectcode:
GE14218
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 545.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
515
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
1972
Energielabel:
D

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.