listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 365.000

Fabriekstraat 10 a

5051 HP Goirle
  • 92 m2
  • 83 m2
  • 3 slaapkamers
Gelegen in het charmante Goirle, presenteert deze tussenwoning zich als een uitnodigend thuis voor iedereen die waarde hecht aan comfort, licht en ruimte. Fabriekstraat 10A kenmerkt zich door een doordachte indeling, moderne faciliteiten, en een aangename buitenruimte. De woning biedt een open keuken met hoogwaardige apparatuur, een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, drie slaapkamers, een volledig uitgeruste badkamer en een veelzijdige tweede verdieping.

De locatie van deze woning combineert het beste van twee werelden: de rust van een gezellige buurt met de dynamiek van het stadsleven binnen handbereik. Voorzieningen zoals winkels, scholen en natuur zijn op loopafstand. Het openbaar vervoer en uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar, wat uw mobiliteit garandeert.

Begane grond
Eenmaal binnen in de entree van de woning, verwelkomen een plavuizenvloer en lichte wanden u, met het toilet en ruimte voor een garderobe. De woonkamer, badend in natuurlijk licht, biedt genoeg ruimte voor zowel een gezellige zit- als eethoek, terwijl de openslaande tuindeuren de ruimte met de tuin verbinden. Aansluitend bevindt de keuken zich in een open verbinding met de woonkamer, uitgerust met een modern keukenmeubel in een hoekopstelling, compleet met gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser, en afgewerkt met een donker werkblad dat een sfeervol contrast biedt.

Eerste verdieping
De trapopgang leidt u naar een overloop die toegang geeft tot drie ruime slaapkamers; twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde van het huis. Alle kamers zijn voorzien van lichte wanden en een donkere tapijtvloer, wat zorgt voor een warme uitstraling met voldoende daglicht. De badkamer is volledig betegeld met lichte tegels en beschikt over een douche, wastafelmeubel met spiegelkast, een staand toilet en een draai-kiepraam voor natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
De zolderverdieping biedt meer dan voldoende ruimte en is veelzijdig in gebruik dankzij een dakraam, maatwerk inbouwkast en opbergruimte achter de knieschotten. Ook vindt u hier de witgoedaansluitingen, wat deze etage ideaal maakt als wasruimte, werkkamer of extra slaapkamer.

Buitenruimte
De buitenruimte van deze woning is zowel functioneel als aangenaam. Aan de voorzijde vindt u openbare parkeergelegenheid. De achtertuin is royaal en onderhoudsvriendelijk aangelegd, met genoeg ruimte voor verschillende zitplekjes. Rolluiken aan de achterzijde verhogen uw privacy en veiligheid. Een houten berging biedt opslagruimte, en via een achterom is de tuin gemakkelijk bereikbaar.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 92 m²
• Perceeloppervlakte: 160m²
• Inhoud: 326 m³
• Bouwjaar: 2010
• Lichte en ruime woonkamer
• Moderne keuken met hoogwaardige apparatuur
• Drie ruime slaapkamers
• Veelzijdige tweede verdieping
• Onderhoudsvriendelijke achtertuin met houten berging en achterom
• Rolluiken aan de achterzijde
• Openbare parkeergelegenheid aan zowel voor- als achterzijde
Objectcode:
GE14210
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 365.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
326
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
2010
Energielabel:
A

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.