listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 280.000

Binnenvaert 41

5171 MP Kaatsheuvel
  • 114 m2
  • 194 m2
  • 5 slaapkamers
Deze recent opgeknapte hoekwoning staat in een mooie, rustige straat en een leuke buurt, dichtbij alle voorzieningen. De instapklare woning heeft een grote serre, een garage en maar liefst vijf slaapkamers. U kunt deze woning direct betrekken.

Kaatsheuvel staat natuurlijk bekend om de Efteling. Maar ook buiten de muren van het pretpark zijn er sprookjesachtige stukjes te vinden in het dorp! Deze woning staat in de rustige, leuke buurt Loonse Vaart. De buurt is kinderrijk en gezellig en de woningen hebben een charmante, dorpse uitstraling. U woont hier dicht bij alle voorzieningen. Op de fiets bent u zo in het centrum en op loopafstand heeft u keuze uit meerdere supermarkten. Het dorp uit? Met de auto zit u zo op de uitvalswegen richting Tilburg of Den Bosch.

- Perceeloppervlakte: 194m²
- Woonoppervlakte: 114 m²
- Inhoud: 488 m³
- Bouwjaar: 1982

Indeling van de woning

Begane grond
U komt binnen in de hal waar ook de meterkast is, het toilet en de trap naar boven. Vanuit hier gaat u naar de ruime woonkamer met open keuken. Het geheel is ruim en licht en er ligt een laminaatvloer. De straatgerichte keuken heeft een L-opstelling en is voorzien van onder andere een inductiekookplaat, afzuigkap en wasbak. De keuken is recent vernieuwd en praktisch ingericht. Aansluitend aan de woonkamer is een ruime, lichte serre. Een heerlijke plek om te zitten als het weer wat minder is, maar u toch het gevoel wilt hebben van buiten zitten. Deze serre is betegeld en heeft een glazen achterpui met zicht op de tuin. Vanuit hier kunt u naar de aparte wasruimte waar u alle ruimte heeft om te wassen, te drogen, te strijken en te vouwen. Vanuit de wasruimte kunt u ook naar de garage, die dus zowel vanuit de voorzijde als via de achterkant bereikbaar is.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u een overloop, badkamer en vier slaapkamers. Alle vier de slaapkamers hebben een flink formaat, dus ieder gezinslid kan zijn of haar eigen kamer krijgen. De vierde slaapkamer ligt boven de garage en is te bereiken via één van de andere slaapkamers. Deze kamer is natuurlijk ook perfect te gebruiken als studeer- of chill-kamer of als ruime walk-in closet! De badkamer is volledig betegeld en uitgevoerd met een ligbad, douchecabine, wasbak en toilet.

Tweede verdieping
De tweede verdieping herbergt een royale vijfde kamer. Door de grote dakkapel valt hier volop daglicht binnen en is het dus een heerlijke slaapkamer. Achter de schotten is extra bergruimte voor bijvoorbeeld kerst- of kampeerspullen.

Tuin
De woning heeft een prima achtertuin, aansluitend aan de serre. Achterin de tuin staat een stenen berging waar u bijvoorbeeld fietsen kunt stallen. De tuin heeft een achterom, wel zo gemakkelijk als u op de fiets thuiskomt.

De bijzonderheden van deze woning:
- Recent opgeknapte woning
- Nieuwe cv-ketel
- Nieuwe keuken
- Vijf slaapkamers
- Ruime, lichte serre
- Leuke locatie op een hoek.
Objectcode:
GE13589
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 280.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
488
Aantal kamers:
8
Aantal slaapkamers:
5
Bouwjaar:
1982

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.