listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 695.000

Mortelhof 8

5071 AA Udenhout
  • 211 m2
  • 725 m2
  • 4 slaapkamers
Op zoek naar een zeer ruime vrijstaande bungalow? Geniet van rust en privacy met toch alle voorzieningen om de hoek. Ontdek deze woning nu!

Dit ruime en keurig onderhouden perceel van maar liefst 725 m2 met tuinen rondom het gehele huis, biedt veel wooncomfort en volledige privacy. Met veel lichtinval en een sfeervol karakter, beschikt de woning over een ruime woonkamer met een hoog plafond, een open haard, een vide met veel ruimte, een semi-open keuken met moderne voorzieningen, een tuinkamer met schuifpui, vier lichte slaapkamers (eventueel ook als kantoorruimte in te richten), twee badkamers, een garage en een zonnige volledig afgeschermde achtertuin.

Deze woning is gelegen aan de Mortelhof 8 in de rustige buurt Achthoeven. De woonomgeving kenmerkt zich door een aangename en groene sfeer. De basisschool bevindt zich praktisch aan de overkant en voor een wandeling loopt u zo het park Ter Roomley in. Op loopafstand zijn er diverse voorzieningen zoals supermarkten en winkels, een zwembad en de sporthal te vinden. Daarnaast biedt Udenhout tal van recreatiemogelijkheden, met prachtige natuurgebieden zoals de Loonse - en Drunense Duinen in de nabije omgeving. Het is tevens goed bereikbaar met openbaar vervoer en de snelwegen. Een ideale plek om te wonen!

Indeling:

Begane grond:
U betreedt de woning via de ruime hal, waar zich links de woonkamer bevindt en rechts de ruime lange gang naar de slaapkamers en badkamer. De woonkamer is ruim van opzet en heeft een hoog plafond, wat een extra ruimtelijk effect geeft. De houten vloer en de open haard zorgen voor een sfeervol karakter. Dankzij de grote raampartijen is er veel lichtinval en een fraai uitzicht op de tuin. Vanuit de woonkamer en tuinkameri loopt u zo de achtertuin in.

De semi-open keuken heeft een lichte keukeninrichting in een U-opstelling met hoogwaardige apparatuur. Zo beschikt u over een gaskookplaat, afzuigkap, oven en combi-magnetron, koelkast en een vaatwasser. Daarnaast biedt het donkere natuurstenen keukenblad u veel werkruimte.

De keuken en woonkamer lopen soepel over in de ruime tuinkamer. De keuken en tuinkamer hebben een fraaie natuurstenen vloer met vloerverwarming. Deze tuinkamer kunt u gebruiken als eetkamer. Dankzij de kamerhoge raampartij met een schuifpui richting de achtertuin, geniet u ondertussen van uw unieke uitzicht. Vanuit de tuinkamer bereikt u de aangrenzende ruime garage welke is voorzien van de witgoedaansluitingen.

Vide:
Via de trap bereikt u de vide boven de woonkamer, die de ruimte nog meer diepte en karakter geeft, De vide biedt een royaal en licht vertrek met veel ruimte en is geschikt voor meerdere doeleinden.

Slaapkamers
Via de gang bereikt u de vier lichte slaapkamers met de hoofdslaapkamer aan het einde van de gang. Elke kamer heeft een balkenplafond. Eén van de slaapkamers beschikt over een badkamer en suite; deze is uitgerust met een inloopdouche en een wastafel. Daarnaast bevinden zich aan de gang een bergingskamer met een geheel vernieuwde verwarmingsketel (2021) en ruime kelderkast.

De tweede badkamer is verbonden aan de hoofdslaapkamer en geheel betegeld. De badkamer doet modern aan en beschikt over een ligbad, separate douche, wastafel, designradiator, vloerverwarming en een hangtoilet.



Buiten:
De tuin loopt helemaal rondom de woning waardoor er drie gedeeltes tuin ontstaan: aan de voorkant, achterkant en zijkant (straatkant). De voortuin is netjes aangelegd en voorzien van vaste beplanting. De voorkant biedt voldoende parkeergelegenheid voor uw auto(‘s). Ook de garage bevindt zich aan de voorkant. De ruime achtertuin geeft volledige privacy. Het ruime terras biedt de mogelijkheid om gezellige zitplaatsen te creëren en is voorzien van een uitvalscherm. Dankzij de bomen heeft u ook voldoende schaduwrijke plekken. De vaste beplanting en het gazon, maken de tuin tot een oase van rust. Er is tevens een ruime schuur aanwezig, waar u bijvoorbeeld uw tuinbenodigdheden kwijt kunt.

Bijzonderheden:
• Bungalow met vide
• Woonoppervlakte: 211 m²
• Perceeloppervlakte: 725 m²
• Inhoud: 859 m³
• Bouwjaar: 1975, met een verbouwing en uitbouw in 2001
• Ruimtelijk en licht
• Woonkamer met ruime vide en open haard
• 4 Ruime slaapkamers (ook in te richten als kantoorruimte)
• Ruime Garage
• Voortuin, zijtuin en zonnige achtertuin met schuur
• Heel veel privacy
• Groenrijke omgeving, woning gelegen bij park Ter Roomley
• School praktisch aan de overkant
• Centrum van Udenhout met winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden op loopafstand
Objectcode:
GE14156
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Bungalow
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 695.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
859
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
1975
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.