listing_gallery

VERHUURD
Huurprijs: € 1.095

Spoorlaan 90 a

5017 JT Tilburg
  • 72 m2
  • 261 m2
  • 1 slaapkamers
WONEN IN STIJL! Spoorlaan Tilburg

UNIEKE ETAGE TE HUUR IN HARTJE CENTRUM TILBURG

Op de Spoorlaan ben je aan het goede adres voor een heerlijke tijdelijke woonplek in hartje Tilburg. Volledige privacy, veel ruimte en compleet gerenoveerd, met behoud van alle authentieke details! Het pand bevat twee etages, die je bereikt via een indrukwekkende centrale Jugendstil hal met prachtige bordestrap.

Op dit moment komt de eerste etage van het pand weer vrij voor verhuur

De etage 1 is geschikt voor bewoning door 1 single of 1 stel. De etage is volledig gemeubileerd, en heeft een ruime en sfeervolle keuken met inbouwkasten, nieuwe apparatuur (koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap, dolce gusto, waterkoker en luxe combimagnetron – aansluiting voor vaatwasser is aanwezig), een houten aanrechtblad, houtlook stenen vloer, trolley, keukentafel en stoelen. De keuken is volledig ingericht en klaar voor gebruik (inclusief stofzuiger, schoonmaakmaterialen, strijkplank, strijkijzer, etc). Daarnaast beschikt de etage over een ruime woonkamer met laminaat vloer, grote inbouwkast, openslaande terrasdeuren en een ommuurd balkon. Deze lichte kamer is ingericht met een kroonluchter, leeslamp, chesterfield bank, een eethoek/werktafel met 4 stoelen, een salontafel, een relaxfauteuil en een antieke buikkast met plasma televisie.

Een ensuite met zeer ruime inbouwkast leidt naar de romantische hoge slaapkamer met inbouwkledingkast, kroonluchter en groot, zonnig dakterras met kunstgras en terrasstoelen. De slaapkamer is ingericht met een kwaliteits boxspring, nachttafeltjes, kaptafel met spiegel, boekenkast en fauteuil. (Reserve) beddengoed is aanwezig. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot een halletje met separaat toilet en de zeer grote authentieke badkamer met inbouwkast, diep ligbad, MIELE was/droogcombinatie en twee prachtige antieke wastafels. De badkamer is volledig ingericht met handdoeken, wasmand, droogrek, etc.

Bewoners van de etage kunnen gebruikmaken van de zonnige achtertuin met terrasstoelen en de daarin gelegen fietsenberging (eigen achterom). De bushalte bevindt zich aan de overkant van de straat (maximaal 100 meter), het station is 12 minuten lopen (of 1 stop met de bus). Vlak voor het pand ligt een grote parkeerplaats (>50 plaatsen). Deze parkeerplaats is betaald parkeren, maar alleen op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur. ’s Avonds en in de weekenden is parkeren gratis. Het uitgaanscentrum (Korte Heuvel, 013) is maximaal 5 minuten lopen.

Algemeen

Beschikbaar vanaf 1 april 2021

Huurprijs gemeubileerd € 1095,- per maand

Huurprijs incl g/w/e/internet € 1350,- per maand (voor 1 persoon) € 1375,- per maand voor 2 personen

Borg is 1 maandhuur
Objectcode:
GE12876
Type woning:
Appartement
Soort woning
-
Type woning
-
Beschikbaarheid:
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.095
Aanvaarding:
Per datum
Inhoud:
216
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
1
Bouwjaar:
1928

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.