listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 365.000

Ringbaan-Noord 100

5046 AC Tilburg
  • 96 m2
  • 93 m2
  • 3 slaapkamers
Wat een droom van een eerste koopwoning!

In deze ruim opgezette tussenwoning is het prettig thuiskomen. De grote ramen zorgen in alle vertrekken voor veel lichtinval. De huiselijke sfeer maakt dat u volop kunt ontspannen in de ruime woonkamer met vloerverwarming. In de drie fijne slaapkamers kunt u zich rustig terugtrekken, of een comfortabele werkkamer of hobbyruimte inrichten. Verrassend is de masterbedroom: deze geeft toegang tot een groot, zonnige dakterras. In de keuken heeft u alle ruimte om uitgebreid te koken en de badkamer is voorzien van een inloopregendouche. Het huis is goed geïsoleerd en uitstekend onderhouden. Klussen hoeft hier niet. U kunt de woning zo betrekken! Ook buiten laat dit huis niets te wensen over. De onderhoudsvriendelijke en privacyrijke tuin ligt op het zonnige zuiden. Uw auto parkeert u veilig en droog in uw eigen carport. Wat een luxe!

De tussenwoning ligt in een zeer gewilde, jonge wijk. U woont aan een rustige klinkerstraat met veel groen dicht bij het gezellige centrum van Tilburg. In de directe omgeving vindt u winkels, scholen, kinderopvang en gezondheidsvoorzieningen. Ook diverse horecagelegenheden en een theater bevinden zich in de buurt. Via de uitvalswegen N261, A65 en A58 bent u snel op weg naar andere steden in Nederland.

- Perceeloppervlakte: 93 m²
- Woonoppervlakte: 96 m²
- Inhoud: 289 m³
- Bouwjaar: 2005

Indeling van de woning

Begane grond
In de ruime hal vindt u de gestoffeerde trap naar boven, ruimte voor een garderobe of trapkast, de meterkast en een toiletruimte met fonteintje. De tuingerichte woonkamer biedt plaats aan een comfortabele zithoek en een gezellige eettafel. Een openslaande deur geeft toegang tot de tuin. Dankzij de ramen die bijna een volledige wand beslaan kunt u op veel lichtinval rekenen. De halfopen keuken (2005) is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De apparatuur is praktisch opgesteld aan één zijde. U kookt op een vierpits kookplaat met afzuigkap. Verder heeft u een combimagnetron, vaatwasser en koelkast (2018) tot uw beschikking. In de onder- en bovenkasten heeft u alle ruimte voor pannen, servies en voorraad. Het werkblad is van donker graniet. Een raam van plafond tot vloer geeft daglicht ruim baan. Op de begane grond ligt een geslepen marmeren Rosalia vloer met vloerverwarming, die de ruimtelijkheid van de leefruimte benadrukt.

Eerste verdieping
De eerste etage herbergt de masterbedroom en de badkamer. De slaapkamer is praktisch in te delen en heeft toegang tot het grote dakterras. De badkamer is ingericht met een inloopdouche met regen- en handdouche, enkele wastafel in een meubel op pootjes en toilet. In de badkamer is mechanische ventilatie aanwezig. Het grote raam zorgt voor de inval van daglicht en voor extra ventilatie.

Tweede verdieping
Op de tweede etage vindt u de tweede en derde slaapkamer. Deze kamers zijn beide even groot en voorzien van een Frans balkon. Beide ruimtes zijn fijne kinderkamers met speel- of studeerruimte. U kunt de kamers ook uitstekend gebruiken als werkplek, hobbyruimte of inloopkast. Op de overloop is een inpandige berging waarin de cv-ketel (2019) en de wasmachine-aansluiting keurig zijn weggewerkt.

Tuin
Achter de woning ligt een omsloten achtertuin. Deze is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt volop privacy dankzij de omringende stenen muur en de vrije ligging. De tuin ligt op het zuiden: u geniet hier dan ook de hele dag door van de zon. Achter in de tuin is een carport en een stenen berging.
Op de eerste verdieping heeft u aan de masterbedroom een mooi dakterras op het zuiden van meer dan 16 m². Een fantastische plek om de dag af te sluiten na een lange werkdag of als de kinderen op bed liggen.

De bijzonderheden van deze woning:
- Instapklare tussenwoning
- Drie slaapkamers
- Moderne keuken en sanitair
- Goed onderhouden
- Goed geïsoleerd
- Dakterras en achtertuin op het zuiden
- Stenen schuur en carport in de tuin
- Rustig gelegen met alle voorzieningen bij de hand
- Voorbereiding voor elektrische laadpaal aanwezig, 3 fase aansluiting
Objectcode:
GE14136
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 365.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
289
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
2004
Energielabel:
A

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.