listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 448.000

Lanciersstraat 43

5017 CR Tilburg
  • 132 m2
  • 100 m2
  • 4 slaapkamers
Koning in je eigen kasteel

Je nieuwe huis is natuurlijk niet snel goed genoeg. Terecht, natuurlijk, want je wilt uiteindelijk vooral een nieuw thuis vinden. De plek waar je de ruimte en de rust hebt om je gang te kunnen gaan, met de sfeer waarin je je direct thuis voelt. Je hoopt vast op de woning waar je graag bent en waar andere mensen heimelijk een beetje jaloers op zijn. Het kan nu, want Lanciersstraat 43 in Tilburg staat te koop. De hoekwoning uit 1958 is het kasteel waarin jij je de koning kunt voelen.

Ga maar eens na:
• Vier slaapkamers en dus een fijne eigen plek voor alles
• De woonkamer met een fraaie open keuken
• Een achtertuin met veel privacy en een dakterras voor chill in de avondzon
• Een warm en gezellig thuis op een fantastische plek in Tilburg
• Een super makkelijke verhuizing omdat iemand anders alles al heeft gedaan
De huidige eigenaars kochten de woning in het centrum van Tilburg in 2009. “Het was een oud studentenhuis en we hebben alles aangepakt. Van beneden tot boven. Maar toen we klaar waren, hadden we echt een fantastisch huis. Op een heel erg mooie plek. Toch zijn we nu voor een volgende stap gegaan. Voor van alles nog een beetje meer.” Zie je je kans? Vast wel. Het kan je niet veel moeite kosten om te zien hoe dit huis, juist dit huis, jouw nieuwe thuis kan zijn.

Alles kan
Wanneer je denkt aan je nieuwe thuis, dan zie je natuurlijk voldoende ruimte voor je. Je gunt jezelf een compromisloos leven. Dat hoeft hier geen enkel probleem te zijn. “Toen we bezig waren met alle aanpassingen, hebben we meteen de keuken opengemaakt en een muur weggehaald in de woonkamer. Dat gaf ons meer ruimte.” De plek om lekker samen te zijn. Om relaxed en lui op de bank te hangen en een serie te bingen. Of om samen met je bezoek te genieten van eten, drinken, spelletjes of wat dan ook. Ruimte voor gezelligheid.

Op de bovenverdiepingen heb je de ruimte om je even terug te trekken. De vier slaapkamers geven je een fijne eigen plek voor iedereen en laten wellicht ruimte over voor andere dingen. En er is ruimte voor nog meer, als je wilt. Andere mensen in de straat hebben gekozen voor een dakkapel. Beeld je eens in wat dat je zou brengen… Ruimte voor wat je maar kunt verzinnen. Alles kan in je nieuwe thuis.

Echte gezelligheid
Wellicht heb je helemaal geen zin om veel te klussen voordat je kunt verhuizen. Ook dan val je met je neus in de boter. Alles is keurig afgewerkt en onderhouden. Van beneden tot boven dus, dankzij die studenten… Wat rest is een fijn en warm thuis waar je met jouw eigen meubels en andere spullen de sfeer maakt die bij jou past. Echte gezelligheid. Ga tijdens je bezichtiging gewoon eens aan de eettafel zitten. Neem een moment om alles te laten bezinken en je ziet die gezellige avonden met vrienden vast al voor je. Of je ziet hoe je in de zomer de tuindeuren open zet en de zomer naar binnen haalt. Echte gezelligheid. Precies dat wat je zoekt op de plek die je je thuis noemt.

Het oog van de storm
In het oog van de storm is het…oorverdovend rustig. Je nieuwe thuis staat op een fantastische plek in Tilburg. Op de hoek in een karakteristieke straat. Op drie keer struikelen van al het gezelligs in de Tilburgse Piushaven. Je hebt alles dichtbij en toch is het heerlijk rustig. “Onze straat en de andere waaraan ons huis ligt, hebben eenrichtingsverkeer. Dat, plus het feit dat het geen doorgaande wegen zijn, zorgen dat er weinig verkeer is. Alleen in de ochtend en middag even wat meer bij de basisschool. Het voordeel is dan weer dat er helemaal niemand komt op alle momenten dat de school dicht is. Heerlijk rustig, terwijl we hier echt in het centrum wonen.”

In je eigen tuin zit je ook met alle privacy die je nodig hebt. En dan is er nog het dakterras. “Dat is de plek waar we vaak zitten. Lekker met de avondzon, een wijntje en een kaasplankje. Genieten. De buren hebben hun dakterras aan de voorzijde, dus we zitten ook lekker vrij.” Ideaal dus.

Alles gevonden
448.000 euro. De vraagprijs voor Lanciersstraat 43 in Tilburg. Voor een fijn gevoel van vrijheid midden in het stadsleven. Voor lekker thuis komen en je de koning te rijk voelen. Ga snel een keer kijken. De bezichtiging laat je zien waarom dit het huis is waar je een echt fijn leven hebt. Aan het eind van de ronde door de woning kun je niet anders meer dan concluderen dat je nergens anders meer hoeft te kijken, omdat je hier alles hebt gevonden. Veel plezier!
Objectcode:
GE14148
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 448.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
472
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
1956
Energielabel:
D

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.