listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 645.000

Hoge Wal 49 08

5053 AN Goirle
  • 141 m2
  • 0 m2
  • 2 slaapkamers
Kijk binnen in dit ruime appartement aan de Hoge Wal 49-08 in Goirle. Met een totale gebruikersoppervlakte van 140m², twee slaapkamers, een riante woonkamer, moderne keuken, externe berging en ondergrondse privé-parkeerplaats, is dit de perfecte mix tussen rust en ruimte op een tactisch gelegen locatie.

Gelegen in Goirle, onder de rook van Tilburg, ligt deze woning in een rustgevende nieuwbouwwijk met een adembenemend vergezicht over de Oostplas. In de nabije omgeving zijn supermarkten, scholen, sportclubs en Ov-voorzieningen aanwezig. Tevens is het centrum van Goirle per fiets binnen 10 minuten te bereiken. Wie de rust wil opzoeken, zal zich gelukkig prijzen met het naastgelegen natuurgebieden.

Indeling:

Entree:
U betreedt het complex middels de gezamenlijke entree, waar de brievenbussen en intercoms zijn gesitueerd. Vervolgens neemt u de trap of lift naar de 3e verdieping, waar de woning zich bevindt. Daarbij arriveert u in een ruime hal, welke door het hart van de woning loopt. De hal biedt toegang tot alle ruimtes.

Woonkamer:
Zodra u de woonkamer betreedt, valt de hoeveelheid natuurlijk daglicht direct op. De grote raampartijen voorzien de ruimte van veel lichtinval, waardoor deze ruim aanvoelt. De woonkamer strekt over de volledige diepte en heeft een open indeling. Dit biedt voldoende mogelijkheden voor het inrichten van een royale zit- en eethoek. Harmonicadeuren geven de mogelijkheid om op zonnige dagen frisse lucht binnen te laten.

Keuken:
Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken. Deze is modern, heeft een L-vormig aanrechtblad en beschikt over allerhande inbouwapparatuur. Voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, ingebouwde oven en koelkast, vaatwasmachine, spoelbak met kraan en meerdere lades en kastjes, is de keuken instapklaar.

Sanitair:
Hoge Wal 49-08 beschikt over ruime badkamer en separate toiletruimte. De badkamer is volledig betegeld, voorzien van zowel een ligbad als een inloopdouche met glazen wand, zwevend toilet, wastafel met spiegel, opbergmeubel en een radiator.
De separate toiletruimte grenst aan de hal en is eveneens goed onderhouden en voorzien van een zwevend toilet.

Slaapkamers:
De slaapkamers zijn goed onderhouden, worden van veel natuurlijk daglicht voorzien en bieden een weids uitzicht. Ze zijn ruim genoeg om zowel een bed als bureau of opbergmeubel te plaatsen. Tevens beschikken beide slaapkamers over een Frans balkon en zijn ze voorzien van een vloerbedekking.

Buiten:
Vanuit de woonkamer en keuken heeft u toegang tot het ruime balkon. Het balkon is ruim genoeg om een buitentafel of lounge set te plaatsen en is de ideale plek om te genieten van de groene omgeving. Een zonnescherm voorziet u van schaduw op zonnige dagen.

Bijzonderheden:
- Modern, ruim appartement
- Twee slaapkamers
- Gelegen in een rustige, groene omgeving
- Op fietsafstand van het centrum van Goirle en Tilburg
- Zonnig balkon
- Ruime woonkamer
- Moderne keuken
- Separate toiletruimte
- Inpandinge bergruimte
- Ondergrondse parkeerplaats en berging
Objectcode:
GE14189
Type woning:
Appartement
Soort woning
-
Type woning
-
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 645.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
465
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Bouwjaar:
2003
Energielabel:
A p

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.