listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 640.000

Goedentijd 40 c

5131 AS Alphen
  • 119 m2
  • 680 m2
  • 3 slaapkamers
Aantrekkelijke karakteristieke vrijstaande woning uit 1991 met veel ruimte

Deze charmante vrijstaande woning combineert zijn oorspronkelijke karakter met moderne gemakken. Met zijn bouwjaar uit 1991 straalt deze woning een unieke ambiance uit, terwijl het interieur is voorzien van hedendaagse details en comfort. De woning is ontworpen door Bedaux de Brouwer architecten, in een project van drie gelijkvormige woningen.

De lichte en ruime woonkamer met geïsoleerde stenen vloer met parket en grote raampartijen biedt een prachtig uitzicht en een gezellige plek bij de open haard. De royale keuken met diverse apparatuur is perfect voor culinaire avonturen. Met drie grote slaapkamers, een badkamer met ligbad en separate douche, is er voldoende ruimte voor het hele gezin.

Over het ontwerp van de riante en groene achtertuin is nagedacht. De tuin is prachtig in de zomer en winter en biedt privacy en volop mogelijkheden om te ontspannen. Een eigen oprit, de grote hoeveelheid parkeergelegenheid, de garage en de royale kelderruimte zorgen voor veel extra comfort.

Gelegen in het pittoreske Alphen, biedt deze woning een ideale balans tussen rust en het gemak van voorzieningen binnen handbereik. Omgeven door groen en rustige straten, is het een uitnodigende omgeving voor gezinnen en natuurliefhebbers. Op korte afstand vindt u scholen, winkels en sportfaciliteiten. Wandelpaden en fietsroutes in de nabije natuur zorgen voor ontspanning en beweging. Alphen is goed bereikbaar via de snelweg en het openbaar vervoer, waardoor alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn.

Indeling:

Begane grond:
Gasten worden verwelkomd door de openslaande voordeuren die leiden naar een lichte en uitnodigende ruimte. De plavuizenvloer zorgt voor een charmante uitstraling, terwijl de trapopgang en bergkasten praktisch zijn. De royale kelderruimte en het toilet zijn vanuit de entree toegankelijk, eveneens de woonkamer.

De woonkamer is een oase van licht en ruimte. De geïsoleerde vloer met parket en hoge plinten stralen karakter uit. De grote raampartijen zorgen voor een prachtig uitzicht en veel natuurlijk licht. De comfortabele zithoek bij de open haard is perfect om te ontspannen, en de schuifpui biedt directe toegang tot de achtertuin. U plaatst tevens met gemak een grote eethoek voor gezellige diners. De ruime en lichte keuken is een plek waar koken een feestje wordt. Het lichte keukenmeubel geeft de ruimte voor uw culinaire kunsten. Diverse apparatuur, zoals de gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en de vaatwasser, maken het koken een plezierige ervaring. De keuken heeft dezelfde plavuizenvloer als de entree, en de aangrenzende bijkeuken herbergt de witgoedaansluitingen en toegang tot de voorzijde van de woning.

1e verdieping:
Aan de lichte en ruime overloop grenzen drie slaapkamers, de badkamer en een tweede toilet. De slaapkamers bieden voldoende ruimte en zijn heerlijk licht. Vooral de ouderslaapkamer is royaal te noemen en heeft een aangrenzend balkon. Deze gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer, die zorgt voor een warme uitstraling. De badkamer is grotendeels betegeld en geniet van veel daglicht. De aanwezigheid van een ligbad en separate douche bieden ontspanningsmogelijkheden. Het grote badmeubel met dubbele wasbak verzorgt voldoende ruimte.

2e verdieping:
De bergzolder is te bereiken via een vlizotrap en herbergt tevens de cv-installatie.

Buiten:
De woning beschikt over een eigen oprit, met meer dan genoeg parkeergelegenheid voor meerdere auto's, die leidt richting de garage met overheaddeur. De riante achtertuin is fraai aangelegd en biedt veel groen en privacy. Het royale terras is voorzien van een zonnescherm, waar u kunt genieten van de warme zonnestralen. Er zijn meerdere zitplekjes gecreëerd, zodat u lang kunt genieten van het mooie weer.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 119 m²
• Perceeloppervlakte: 680 m²
• Externe bergruimte: 19 m²
• Inhoud: 521 m³
• Bouwjaar: 1991
• Karakteristieke vrijstaande woning
• Veel ruimte
• Bijkeuken
• Kelderruimte 15 m²
• Drie ruime slaapkamers
• Badkamer met ligbad en separate douche
• Garage
• Stadsbus naar Tilburg (20 min) en Breda stopt voor de deur
• Royale parkeergelegenheid op eigen terrein
• Mooie natuur op loopafstand; ’t Zand
Objectcode:
GE14163
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 640.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
521
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1991
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.