listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 735.000

Koekoeklaan 10

2382 - Poppel
  • 260 m2
  • 1750 m2
  • 3 slaapkamers
Let op deze woning is gelegen in Poppel (België) , Koekoeklaan 10

Moderne villa gelegen op een schitterende locatie in het groen waar u optimaal geniet van rust, ruimte en volledige privacy. Gelegen in een van de mooiste verkavelingen van Poppel met o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 keuken, atelier, inpandige garage, gezellige terrassen, gelegen op een perceel van ca. 1750m². De woning biedt u een goed doordachte indeling en is van een bijzonder architectuur die direct aanspreekt.

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de overdekte entree met ruime hal met vide, garderobe, trapopgang en gastentoilet met fontein. Vanuit de inkomhal komt u via dubbele deuren in de ruime leefruimte voorzien van een gezellige openhaard. De leefruimte geniet van veel natuurlijk daglicht door de vele ramenpartijen. De keuken is semi-open aan de woonkamer gelegen en is voorzien van alle nodige kwaliteitstoestellen zoals kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combi-oven, stoomoven en een close in boiler. Via de gang aan de leefruimte komt u in het gastenverblijf met 2 slaapkamers en bijhorende badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Aan de andere zijde van het huis bevinden zich een berging en technische ruimte, atelier / kantoor van ca. 34m² en inpandige garage van ca. 26m². Het atelier / kantoor is ideaal voor beroep aan huis en heeft een eigen entree aan de voorzijde.

Eerste verdieping:
De vaste trap in de hal brengt u naar de eerste verdieping. De overloop/corridor met vaste kastenwand brengt u naar de master bedroom en ensuite badkamer. De badkamer is voorbeeld van een fraai staaltje interieurdesign en is uitgerust met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Het dakterras is zowel vanuit de overloop als de slaapkamer toegankelijk en via een betonnen trap is er verbinding met het terras aan de achterzijde van de woning.

Buiten:
In de aangename tuin komt u compleet tot rust en geniet u van volledige privacy. Via de terrassen kunt u altijd zowel zon als schaduw opzoeken. Het achterste terras is voorzien van een gezellige buitenhaard.

Bijzonderheden:
- Bijzondere moderne villa qua architectuur en interieurdesign
- Lichte open ruimtes met veel glas
- In 2006 totaal verbouwd en gemoderniseerd
- Vloerverwarming
- Volledige privacy
- Gelegen nabij de Nederlandse grens

EPC 364 kWh/m²
Objectcode:
GE14046
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 735.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
850
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1971

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.