listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 475.000

Spoorbaan 38

5051 EV Goirle
  • 140 m2
  • 337 m2
  • 3 slaapkamers
Ruime en charmante twee-onder-een-kapwoning met prachtige tuin en garage in het idyllische Goirle

Deze smaakvolle en goed onderhouden woning aan de Spoorbaan 38 in Goirle heeft alles wat u zoekt in een thuis, waaronder veel ruimte en comfort. Met een ruime doorzonwoonkamer, een grote keuken en een heerlijke serre, biedt deze woning de perfecte ambiance voor het creëren van onvergetelijke herinneringen. Met drie ruime slaapkamers, maar liefst twee badkamers, een voortuin met oprit en garage, en een royale achtertuin met vijver, is dit huis de perfecte mix van karakter en functionaliteit.

Deze aantrekkelijke woning bevindt zich in het pittoreske Goirle, waar rust en natuur samenkomen. Geniet van prachtige wandelingen en fietstochten in nabijgelegen natuurgebieden zoals de Regte Heide. Op korte afstand vindt u diverse winkels, restaurants en cafés voor al uw dagelijkse behoeften en ontspanning. Daarnaast zijn er scholen, sportfaciliteiten en kinderdagverblijven op loop- of fietsafstand. Met goede verbindingen naar de snelwegen, treinstations en het bruisende centrum van Tilburg, biedt deze locatie het beste van beide werelden.

Indeling:

Begane grond:
U betreedt de woning via de overdekte voordeur, die toegang biedt tot een ruime entree. Hier bevindt zich het toilet, ruimte voor een garderobe, de trapopgang naar de bovenverdiepingen, en verkrijgt u toegang tot de keuken en de woonkamer.

De woonkamer is royaal en licht, met grote raampartijen die voor veel natuurlijk lichtinval zorgen. Sierlijsten rondom het plafond en strak gestuukte wanden voegen een elegantie toe aan de ruimte. Aan de voorzijde van de woonkamer is een ruime zithoek met tapijtvloer en een sfeervolle houtkachel. Aan de achterzijde is er voldoende ruimte voor een grote eethoek op de plavuizenvloer. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de keuken.

De keuken is ruim en licht, met een groot raam dat zorgt voor veel daglicht. Het keukenmeubel is geplaatst in een rechte opstelling en biedt voldoende werkruimte en opbergruimte. Diverse apparatuur, zoals een gaskookplaat en een afzuigkap, zijn aanwezig. Daarnaast is er een dubbele gootsteen en voldoende ruimte voor een extra eettafel. De keuken geeft tevens toegang tot een aangrenzende grote bijkeuken, waar zich de witgoedaansluitingen bevinden en toegang is tot de serre.

De serre is een heerlijke toevoeging aan de woning en strekt zich uit over de gehele breedte van de woning. De tegelvloer en de glazen schuifpuien zorgen voor een lichte en ruime atmosfeer en bieden prachtig zicht op de tuin. Vanuit de serre is er ook een achterom die leidt naar de oprit.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop en twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn lekker ruim, licht en voorzien van grote raampartijen. Een van de slaapkamers beschikt over een kastenwand met schuifdeuren. Tevens zijn er op deze verdieping twee badkamers aanwezig. De eerste badkamer is ruim en heeft een groot raam, een ligbad, een wastafel, een hangend toilet en een bergkast. De tweede badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van een douche, een wastafel, een raam en mechanische afzuiging.

2e verdieping:
De tweede verdieping biedt een ruime overloop met opbergruimte achter de knieschotten en toegang tot een derde slaapkamer. Deze slaapkamer is zeer ruim, heeft een hoge nok, een groot dakkapel, een bergkast en ook opbergruimte achter de knieschotten.

Buiten:
De buitenruimte van de woning is eveneens zeer aantrekkelijk. Aan de voorzijde is er een ruime voortuin, groen aangelegd en een gedeelde oprit met voldoende ruimte voor meerdere auto’s op uw zijde. Er is tevens een garage aanwezig. De achtertuin is royaal en prachtig groen aangelegd, met een vijver en meerdere zitplekjes. Daarnaast zijn er een berging en een tuinhuis voor extra opslagruimte. Tot slot is er ook vanaf hier toegang tot de ruime garage.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 140 m²
• Perceeloppervlakte: 337 m²
• Externe bergruimte: 33 m²
• Inhoud: 495 m³
• Bouwjaar: 1966
• Twee-onder-een-kapwoning
• Ruimtelijk
• Woonkamer, met houtkachel
• Ruime keuken
• Grote bijkeuken, met witgoedaansluitingen
• Mooie serre met glazen schuifpuien, over de gehele breedte van de woning
• Drie slaapkamers
• Twee badkamers
• Gedeelde oprit, met ruimte voor meerdere auto’s
• Garage
Objectcode:
GE13355
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 475.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
495
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1966
Energielabel:
D

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.