listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 260.755

Het Gulde fase 1, complex E1

Appartement type 2.3 - 2381 Weelde
  • 87 m2
  • 0 m2
  • 2 slaapkamers
Luxe appartementen in het groene hart van Weelde
Gebouw E1

In het pittoreske Kempense dorp Weelde verschijnt de komende jaren een nieuw woonproject, gelegen tussen de Sint-Michielskerk, het gemeentehuis en de omliggende weilanden. Deze toplocatie zorgt ervoor dat je vlakbij alle voorzieningen bent en toch kunt genieten van de uitgestrektheid van het platteland. Is dat iets voor jou?

Hier woon je in het hart van een historisch dorp en geniet je van heel veel groen, ruimte en ontspanningsmogelijkheden om je heen. In Weelde vind je heel veel voorzieningen op wandelafstand en dankzij de nabijheid van steden als Turnhout en Tilburg heb je echt alles wat je nodig hebt.

Bekijk in deze brochure wat de veelbelovende plannen zijn voor deze verkaveling van 6,4 hectare op een steenworp van de Nederlandse grens. Ontdek welke types appartementen er nu reeds beschikbaar zijn en op welke kwaliteitsvolle manier ze worden ingericht.

Het Gulde, een verkaveling in een historisch dorp
Wonen in Weelde, dat is wonen in een pittoresk plattelandsdorp in het noorden van de provincie Antwerpen, op een steenworp van de grens met Nederland. Weelde telt ongeveer 5.000 inwoners en is een deelgemeente van het naburige Ravels. Steden als Turnhout en Tilburg liggen op respectievelijk 12 km en 25 km afstand. Ook het bijzondere dorp Baarle ligt vlakbij. Zin in een stadsbezoek? Bruisende steden als Antwerpen en Eindhoven liggen nauwelijks op een uurtje rijden.

Een stukje geschiedenis

In Weelde was er al bewoning in de prehistorie. De grafheuvels aan het vliegveld zijn daar getuigen van. Het huidige Weelde bestaat sinds de Middeleeuwen. In de 19de eeuw werd het Bels Lijntje aangelegd, de spoorlijn tussen Turnhout en Tilburg. Op de grens kwam er een groot station en daarrond groeide een dorpsgemeenschap Weelde station. De oude spoorbedding is ondertussen vervangen door een aangenaam fietspad waarlangs het heerlijk fietsen is.

Het Gulde, de nieuwe verkaveling

Het dorpscentrum bestaat uit de gotische Sint-Michielskerk, een mooi kerkhof, een molen en gezellige smalle paadjes. Een blikvanger is ‘De Pastorij’. In dit historisch gebouw, waar volwassenen met een verstandelijke beperking wonen en werken, vind je een knus theehuisje. Daarnaast zijn er in de omgeving van Weelde vooral veel weiden en akkers.
Ben je opgegroeid in de streek en zoek je een woning voor je gezin? Of ben je op zoek naar het comfort van een appartement met alle voorzieningen in de buurt? Of misschien ben je wel op zoek naar een investering?

Het project heeft veel potentieel voor het dorp. Dankzij Het Gulde kunnen jonge gezinnen in het dorp blijven wonen en vinden oudere mensen een comfortabele woning vlakbij het centrum. Generaties ontmoeten elkaar in een mooie en nieuwe woonomgeving met veel ruimte en groen.

Voorzieningen vlakbij

Dankzij de centrale ligging zijn er tal van voorzieningen op wandelafstand van Het Gulde, zoals het parochiehuis, een versmarkt, een frituur, een café en een fietsenwinkel. Iets verderop vind je het gemeentehuis, de sporthal, het zwembad, de basisschool, het postkantoor, een bank, een apotheek, een dierenarts en nog veel meer. Vind je hier niet wat je zoekt? Buslijn 450 brengt je heel vlot naar Turnhout en Tilburg. De bushalte vind je op slechts 250 meter van Het Gulde.

Ontspanning in de natuur

In de omgeving van Weelde ontdek je verschillende landschappen: bossen met loof- en naaldbomen, oude vennen, heide, weiden en mooie wegbermen. De 35 meter-hoogte-lijn die het bos doorkruist vormt een scheiding tussen het Maas- en Scheldebekken. Aan de ene kant van deze lijn stroomt het water richting Maas en aan de andere kant richting Schelde. Bijzonder, niet? In deze streek is het erg aangenaam wandelen en fietsen. Geniet ook van de lekkere streekproducten die je onderweg tegenkomt: bier, kaas, brood en zelfs Belgische wijn.

Fase 1 van Het Gulde

Deze fase bestaat uit het bouwen van 36 appartementen verspreid over drie gebouwen en vijf half-open gezinswoningen.

De gebouwen hebben maximaal vier bouwlagen. Daardoor zijn het aantal buren beperkt en geniet je des te meer van weidse zichten, rust en ruimte. De woningen voldoen aan alle moderne eisen qua isolatie en akoestiek.

Luxe Appartementen
Deze luxe appartementen hebben alles in zich om comfortabel te wonen en zijn geschikt voor jong en minder jong. We komen binnen via de inkomhal met vestiare en het apart toilet. Daarna vinden we de ruime leefruimte met volledig ingerichte open keuken met zicht/toegang tot uw terras (en op de gelijkvloers tot uw eigen tuintje).
De keuken kiest u zelf bij Verlo Keukens binnen een ruim budget. Achter de keuken ligt er steeds een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
De badkamer is voorzien van een badkamermeubel met dubbele spoelbak en een inloopdouche. Er worden kwaliteitsvolle vloeren en deuren voorzien. Bij specifieke wensen kan van deze standaard afgeweken worden. Deze appartementen hebben één of twee slaapkamers.

Afhankelijk van het gebouw is er mogelijkheid of verplichting tot het aankopen van een autostaanplaats, kelderberging en 2 fietsstaanplaatsen.

Luxe Appartementen met kookeiland
Deze luxe appartementen hebben alles in zich om comfortabel te wonen en zijn geschikt voor jong en oud. We komen binnen via de inkomhal met vestiare en het aparte toilet. Daarna vinden we de ruime leefruimte met volledig ingerichte open keuken met zicht/toegang tot uw terras.
De keuken kiest u zelf bij Verlo Keukens binnen een ruim budget. Achter de keuken ligt er steeds een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
De badkamer is voorzien van een badkamermeubel met dubbele spoelbak en een inloopdouche. Er worden kwaliteitsvolle vloeren en deuren voorzien. Bij specifieke wensen kan van deze standaard afgeweken worden. Deze appartementen hebben één of twee slaapkamers.

Afhankelijk van het gebouw is er mogelijkheid of verplichting tot het aankopen van een autostaanplaats, kelderberging en 2 fietsstaanplaatsen.

Luxe Penthouses
De luxe penthouses hebben alles in zich om comfortabel te wonen en zijn geschikt uitermate voor koppels of een groter gezin. We komen binnen in de ruime leefruimte met volledig ingerichte open keuken met zicht/toegang tot uw gigantisch terras.
De keuken kiest u zelf bij Verlo Keukens binnen een ruim budget. In de gang vindt u achtereenvolgens een apart toilet, de badkamer, een bergin5g (met aansluitingen voor wasmachine en droogkast), uw bureau en de twee slaapkamers. Eventueel kan het bureau dienen als een derde (logeer-)slaapkamer. De badkamer is voorzien van een badkamermeubel met dubbele spoelbak, een inloopdouche en een vrijstaand ligbad. Er worden kwaliteitsvolle vloeren en deuren voorzien. Bij specifieke wensen kan van deze standaard afgeweken worden.

Individuele energie: comfortabel én voordelig

In elke woning vind je een individuele installatie met integrale vloerverwarming aangestuurd door een warmtewisselaar en zonnepanelen. Dankzij de vloerverwarming, die per ruimte kan ingesteld worden, voelt de temperatuur altijd comfortabel aan. Vloerverwarming is niet alleen heel aangenaam voor je voeten, het verbruikt ook minder energie dan het klassieke radiatorensysteem. Een bijkomend voordeel is dat je woning niet ontsierd wordt door radiatoren. Alleen in de badkamer zorgt een elektrische handdoekradiator voor extra warmte en comfort in het tussenseizoen.

Met de stijgende energieprijzen in het achterhoofd is het goed om te weten dat het energieverbruik in nieuwbouwwoningen merkelijk lager ligt dan in oude huizen. De woningen zijn optimaal geïsoleerd (volgens de BEN 20 norm - bijna-energieneutraal). De dubbele beglazing, de vloerverwarming, het ventilatiesysteem met warmtewisselaar en het gebruik van duurzame materialen zorgen voor lage kosten in onderhoud en energie. Dat is niet alleen goed nieuws voor je portefeuille, het is ook nog eens goed voor het milieu. Een win-winsituatie!

Een Badkamer helemaal op jouw maat

De badkamer is een belangrijke ruimte in je woning. Je maakt er dagelijks gebruik van en je komt er even helemaal tot jezelf. In deze woningen vind je een badkamer met modern sanitair, zwart kraanwerk, een inloopdouche, een elektrische handdoekradiator en luxetegels. In de penthouses vind je daarbovenop ook nog een vrijstaand bad.

Essentieel is dat je badkamer aansluit op je persoonlijkheid. Daarom bieden we je de mogelijkheid om de ‘look & feel’ van deze badkamer te ervaren in onze verkoopscontainer ter plaatse. Wil je voor andere materialen kiezen? Dat kan! Kies je niet voor dit sanitair en tegels dan beschik je over een budget te kiezen bij onze onderaannemer.

Je droomkeuken van Verlo

Onze onderaannemer Verlo Keukens tekende alvast een keuken voor je uit, deze is trouwens inbegrepen in de aankoop van het appartement of woning. Alle toestellen, de afwerking en het kraanwerk kan je bekijken in een toonzaal van Verlo Keukens. Samen met de ontwerpers kan je nog aanpassingen doen, zodat jouw keuken helemaal aansluit op jouw specifieke wensen en gezinssituatie.

Inbegrepen elektrische toestellen: dampkap, oven, kookplaat, koelkast en vaatwasser van een gekend merk of gelijkwaardig. Wil je toch voor iets anders kiezen? Dat brengen we voor je in orde. De eventuele meerprijs wordt dan eenvoudig verrekend.
Objectcode:
GE13754
Type woning:
Appartement
Soort woning
-
Type woning
-
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 260.755
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
226
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Bouwjaar:
0

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.