listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 745.000

Sint Jacobsbaan 51

5051 EX Goirle
  • 158 m2
  • 990 m2
  • 4 slaapkamers
Ontdek de magie van deze semibungalow met zijn riante fraai aangelegde tuin, en beleef een ultiem woongenot met uw gezin!

Stap binnen in deze woning aan de Sint Jacobsbaan 51 en laat u betoveren door de karakteristieke charme van dit prachtige huis. Gebouwd in 1957 op een perceel van maar liefst 990 m², biedt deze bungalow alles wat u nodig heeft voor een luxueus en comfortabel leven met uw gezin. Met een riante woonkamer, moderne leefkeuken, vier tot vijf slaapkamers, een eigen kantoor en een prachtig aangelegde tuin, is deze semibungalow een unieke kans voor wie op zoek is naar een bijzondere woonplek. Daarnaast is de woning levensloopbestendig en voorzien van zonnepanelen. Kom snel kijken en laat u verrassen door de magie van deze woning!

De semibungalow ligt in een rustige en groene woonwijk. Op loopafstand vindt u diverse winkels, restaurants en supermarkten. Ook scholen en sportfaciliteiten zijn in de buurt te vinden. Op korte afstand zijn de uitvalswegen naar Tilburg en Breda en het centrum van Goirle is gemakkelijk te bereiken. Kortom, deze semibungalow biedt niet alleen een prachtige woning, maar ook een ideale woonomgeving met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Indeling:

Begane grond:
Welkom in deze prachtige woning aan de Sint Jacobsbaan 51. Zodra u binnenkomt wordt u begroet door een ruime en lichte hal met een fraaie tegelvloer. Hier vindt u de meterkast, de trapopgang, toilet, ruimte voor een garderobe en krijgt u toegang tot de eerste slaapkamer, de badkamer en de woonkamer met open keuken. De riante woonkamer wordt voorzien van een prachtig lichtspel, door de grote ramen en de schuifpui richting de tuin. De woonkamer beschikt over een gezellige haard en biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek. Voor een grote eettafel is genoeg ruimte in de lichte leefkeuken. Een heerlijke ruimte, waar u uw gasten kunt entertainen, terwijl zij genieten van het prachtige zicht op de achtertuin. De keuken is ingericht met een lichte U-vormige opstelling, en is van alle moderne gemakken voorzien. U heeft de beschikking over hoogwaardige apparatuur, te weten: een gas-op-glaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser.

Via de woonkamer bereikt u een tussenhal, welke u toegang verleent tot de garage, de trapopgang, het kantoor en de wasruimte met toilet. Het kantoor is ruim en licht, ideaal voor de thuiswerker of in te richten als slaapkamer. De wasruimte herbergt een welkome verrassing; via een luik betreedt u de grote kelderruimte, waar u genoeg opbergruimte vindt voor bijvoorbeeld uw voorraad of wijnverzameling.

De slaapkamer en badkamer op de begane grond maken de woning levensloopbestendig. De slaapkamer is ruim en keurig afgewerkt met lichte wanden, inbouwkasten en een tapijtvloer. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, een wastafelmeubel met dubbele wasbak, een spiegelkast en een designradiator.

Verdieping:
Via de ruime overloop op de eerste verdieping bereikt u nog twee ruime slaapkamers en een derde slaapkamer. De lichte slaapkamers hebben een speelse indeling, zijn lekker ruim en keurig afgewerkt met lichte wanden, extra opbergruimte achter de knieschotten en een tapijtvloer. Eén van de slaapkamers is voorzien van een ruime berging, waar u de cv-installatie treft.

Buiten:
De prachtige tuin rondom is een ware oase van rust en biedt volop privacy. De tuin is fraai aangelegd en beschikt over meerdere zitplekjes, waar u heerlijk kunt genieten van de zon en de rust. De vaste beplanting zorgt voor een groene omgeving en de vijver voegt een extra dimensie toe aan de tuin. Het grote gazon biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en de lange oprit leidt naar de riante garage. Deze tuin is een prachtige aanvulling op deze unieke en heerlijke semibungalow.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 158 m²
• Overige inpandige ruimte: 38,5 m²
• Inhoud: 728 m³
• Bouwjaar: 1957
• Royale semibungalow
• Sfeervolle afwerking en heerlijk licht
• Ruime woonkamer, met haard
• Grote leefkeuken
• Levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond
• Een kantoorruimte (eventueel te gebruiken als slaapkamer)
• Wasruimte, met verborgen kelder
• 3 slaapkamers op de verdieping
• Een riante garage aan eigen oprit, geschikt voor meerdere auto’s
• Een prachtig aangelegde riante tuin rondom
• Nabij vele voorzieningen
Objectcode:
GE13995
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Bungalow
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 745.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
728
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
1957
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.