listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 615.000

Hoge Wal 47 04

5053 AN Goirle
  • 133 m2
  • 0 m2
  • 2 slaapkamers
Een zeer ruim appartement van 133 m² met een prachtig uitzicht over de landerijen en een groot balkon over de gehele breedte van het appartement. Voelt u zich thuis in een natuurrijke omgeving, maar wilt u niet ver van het centrum wonen? Het is mogelijk aan de Hoge Wal te Goirle. Het moderne appartement uit 2003 is instapklaar en voorzien van alle gemakken. U beschikt over een woon- en eetkamer van 64 m² en een ruime keuken met mooi uitzicht, twee slaapkamers, een badkamer en veel bergruimte. Daarbij is er een aparte berging beschikbaar en kunt u gebruik maken van uw privé parkeerplaats in de overdekte parkeergarage. Het deels overdekte balkon van ruim 26 m² maakt het geheel af. Maak een afspraak voor een bezichtiging van dit mooie appartement.

De Vallei in Goirle is een nieuwe wijk waar de laatste woningen in 2008 zijn opgeleverd. Het is een buurt die ruim is opgezet en vooral bestaat uit moderne eengezinswoningen, vrijstaande woningen en appartementen. In de directe omgeving treft u speelveldjes, de Oostplas en de groene landerijen. Diverse winkels bevinden zich op loopafstand en een supermarkt ligt op 7 minuten fietsen in het centrum van Goirle. Voor de deur is een brede groenstrook en openbare parkeergelegenheid. U loopt direct vanaf uw woning de plas rond of de landerijen in. De snelweg A58 ligt op slechts 7 minuten rijden en het openbaar vervoer bestaat uit een busverbinding naar Tilburg en Goirle met de bushalte op 10 minuten lopen.

Indeling:

Begane grond:
U komt binnen in het appartementengebouw aan de zijde van de Oostplas. De entree is ruim opgezet met een hoge glazen pui wat voor mooi licht in de hal zorgt. De woning bereikt u met de trap of de lift.

Tweede verdieping:
Het appartement betreedt u in de lichte hal met garderobe, een praktische bergruimte en een nette toiletruimte met fontein. Rechtdoor krijgt u toegang tot de woonkamer. De openslaande deuren aan de rechterzijde en de glazen pui aan de linkerzijde voorzien de woonkamer van een rijke lichtinval. De woonkamer heeft een strakke afwerking met nette wanden en een mooie vloer. Een gezellige zithoek geeft uitzicht over de landerijen. Vanaf de grote dinertafel aan de andere kant kijkt u uit over het water. Vanuit de eetkamer krijgt u toegang tot de ruime keuken die is ingericht met een strak vormgegeven keukenmeubel in een lichte kleurstelling. U beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een 5 pits kookplaat met rvs wasemkap, een inbouwoven, een koel-/vriescombinatie, vaatwasser en vele kasten en lades voor uw keukengerei. Boven het werkblad zijn twee brede ramen geïnstalleerd die een geweldig uitzicht geven over de Oostplas. Ook hier heeft u een heerlijke lichtinval die de keuken een prettige sfeer geeft.
De grootste slaapkamer die u vanuit de hal bereikt is bijna 15 m² en heeft toegang tot het balkon. De grote glazen pui verlicht de slaapkamer op een natuurlijke wijze en zorgt voor een frisse uitstraling. De vaste op maat gemaakte kastenwand creëert voldoende opbergruimte in deze kamer. De tweede slaapkamer welke nu als kantoor in gebruik is is circa 10 m² en heeft ook toegang tot het ruime balkon. Ook hier is de glazen pui aanwezig voor een ruime daglichtinval en u kijkt uit over de bomen en de weilanden. Er is in deze kamer een vaste op maat gemaakte kastenwand geïnstalleerd. De volledig betegelde badkamer is vanuit de hal te betreden en voorziet u in alle gemakken. U beschikt over een ligbad, een aparte douchecombinatie, een dubbele wastafel met verlichte spiegels, een hangkast, een designradiator en een tweede hangend toilet. Er is gekozen voor een tijdloze stijl met een rustige uitstraling. Door het gehele appartement is gebruikgemaakt van matglazen deuren, wat het daglicht gelijkmatig door alle ruimtes verspreid.

Buiten:
In de directe omgeving van het appartementengebouw is de natuur alom aanwezig. Met aan de voorzijde op het oosten gericht ligt de Oostplas. Aan de andere zijde op het zuiden gericht liggen de landerijen Oude Leij waar het heerlijk wandelen is. Aan deze zijde zijn tevens openbare parkeerhavens aangelegd. U kunt ook parkeren op uw privé parkeerplaats in de parkeergarage. In het gebouw beschikt u ook nog over een eigen bergruimte van 12 m².

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 133 m²
Externe bergruimte: 12 m²
Balkon deels overdekt: 26 m²
Inhoud: 441 m³
Bouwjaar: 2003
Een ruim appartement met mooi uitzicht
Een deels overdekt balkon
Een ruime keuken
2 slaapkamers
Een badkamer met een tweede toilet
Privé parkeerplaats in garage
Natuurrijke omgeving
Objectcode:
GE14120
Type woning:
Appartement
Soort woning
-
Type woning
-
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 615.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
441
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Bouwjaar:
2003
Energielabel:
A

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.