listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 795.000

Ganzeven 14

5052 CD Goirle
  • 178 m2
  • 691 m2
  • 4 slaapkamers
Een royale, vrijstaande woning met veel licht inval en een prachtige afwerking, dat is deze woning in een notendop. Met maar liefst vier slaapkamers, een royale keuken en grote bijkeuken biedt deze woning meer dan genoeg leefruimte voor uw gezin. Daarnaast beschikt u over een eigen oprit en een ruime garage voor uw auto, en een riante, fraai aangelegde achtertuin waar u kunt genieten van veel privacy en rust. Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar ruimte, luxe en comfort. Hoewel het gelegen is in een rustige buurt, bent u toch slechts enkele minuten verwijderd van alle voorzieningen die u nodig heeft. Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging in!

Wonen in de buurt Vennen in Goirle is heerlijk! Hier vindt u alles wat u nodig heeft, en allemaal op korte afstand. Van gezellige eettentjes tot supermarkten en sportfaciliteiten. U hoeft nooit ver te reizen om te vinden wat u zoekt. En alsof dat nog niet genoeg is, ligt de buurt ook nog eens in een prachtige omgeving met veel groen en natuur. Perfect voor een ontspannen wandeling of fietstocht. Maar ook voor de cultuurliefhebber is er genoeg te doen in Goirle. Zo zijn er regelmatig evenementen en festivals en staat u binnen no-time in het bruisende centrum van Tilburg.

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst in deze woning krijgt u direct een warm gevoel door de ruime en lichte entree. Het toilet met fontein, trapopgang en de meterkast zijn uiteraard aanwezig, maar het is vooral de mooie plavuizenvloer, die strekt over de gehele begane grond, en het hoge plafond die de aandacht trekken. De riante woonkamer, met prachtige serre en openslaande deuren naar de achtertuin, geven een gevoel van ruimte en vrijheid. Genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en een grote eethoek, voor gezellige momenten met het hele gezin. De ruime keuken is ingericht met licht hoekmeubel en diverse inbouwapparatuur. U beschikt onder andere over een inductiekookplaat, afzuigkap, een combi-oven en een vaatwasser. In de grote aangrenzende bijkeuken vindt u tevens een Amerikaanse koelkast, de witgoedaansluitingen en veel opbergruimte. U krijgt toegang tot de achtertuin en er is ook een doorgang naar de inpandige garage!

1e verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u maar liefst vier ruime slaapkamers, elk voorzien van veel opbergruimte en een aangename lichtinval. De neutrale afwerking geeft de kamers een rustgevende sfeer. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van een lichte tapijtvloer. De moderne badkamer is volledig betegeld en heeft alles wat u nodig heeft om heerlijk te ontspannen: een ligbad, een ruime inloopdouche, een groot badmeubel met dubbele wasbak, een spiegelkast, designradiator, opbergruimte en een hangend toilet.

2e verdieping:
Middels een vlizotrap op de overloop bereikt u een royale bergzolder. Ideaal om spullen op te bergen, die u niet direct nodig heeft.

Buiten:
De voorzijde van deze woning heeft een eigen oprit met toegang tot de inpandige garage. Altijd handig! Maar de achterzijde is pas echt bijzonder. Een riante zonnige achtertuin, prachtig aangelegd met een bijzondere vijver, een weids gazon, vaste beplanting en meerdere zitplekjes. Een heerlijke tuin waar u optimaal en met volop privacy kunt genieten van het buitenleven. Een tuin waar kinderen veilig en naar hartenlust kunnen spelen, en een gezellige barbecue of familiefeest uitstekend tot zijn recht komt.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 177 m²
• Inpandige ruimte: 29 m²
• Inhoud: 765 m³
• Bouwjaar: 1983
• Een prachtige, royale vrijstaande woning
• Veel lichtinval en - ruimte
• Nette afwerking en uitstekend onderhouden
• Riante woonkamer, met mooie serre
• Ruime keuken en grote bijkeuken
• 4 Ruime slaapkamers
• Moderne badkamer met ligbad en inloopdouche
• Inpandige garage aan eigen oprit
• Riante, zonnige en fraai aangelegde achtertuin
• Rustige omgeving, doch op korte afstand van voorzieningen
Objectcode:
GE13796
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 795.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
765
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
1983

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.