listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 355.000

De Reitstraat 20

5051 SB Goirle
  • 110 m2
  • 237 m2
  • 3 slaapkamers
Moderne en lichte eengezinswoning in Goirle

Deze moderne eengezinswoning biedt een oase van licht en ruimte, vanaf het moment dat u de overkapte voordeur binnenstapt. Met een ruime woonkamer, open keuken en drie lichte slaapkamers op de eerste verdieping, is er voldoende leefruimte voor het hele gezin. De keurige afwerking, de moderne badkamer en de fraai aangelegde voor- en achtertuin maken deze woning helemaal af. Benieuwd naar deze charmante woning in Goirle? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Gelegen in een rustige woonwijk in Goirle, biedt De Reitstraat 20 een ideale woonomgeving voor gezinnen. Met diverse groenvoorzieningen en speelgelegenheden in de buurt, kunnen kinderen hier veilig buiten spelen. Daarnaast zijn er verschillende scholen, sportfaciliteiten en winkelcentra op korte afstand te vinden. Met goede verbindingen naar de snelweg (A58) en het openbaar vervoer, zijn ook omliggende steden, zoals Tilburg snel en gemakkelijk te bereiken. Kortom, een fijne en centrale locatie waar comfortabel wonen hand in hand gaat met alle voorzieningen in de nabije omgeving.

Indeling:

Begane grond:
Wanneer u de overkapte voordeur van deze prachtige woning betreedt, valt direct het lichte en ruime karakter van de woning op. De entree is voorzien van een strekkende laminaat-vloer en biedt toegang tot de trapopgang en het toilet. De entree komt uit op de woonkamer, die eveneens veel natuurlijk lichtinval heeft dankzij grote raampartijen. De woonkamer is ruim opgezet en heeft een lichte afwerking. Het biedt voldoende ruimte voor diverse opstellingen en inrichtingsmogelijkheden. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de open keuken en de praktische trapkast. De moderne keuken is voorzien van een hoekmeubel in een lichte kleurstelling. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat, een afzuigkap, een combi-oven, een koelkast en een vaatwasser. Met veel werkruimte en een donker houten werkblad is de keuken een ideale plek om culinaire hoogstandjes te bereiden. Daarnaast biedt een tuindeur directe toegang tot de buitenruimte.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bereikt u de overloop, die toegang biedt tot drie ruime slaapkamers, de badkamer en een bergkast. De slaapkamers zijn allen zeer licht en keurig afgewerkt, voorzien van een laminaatvloer en lichte wanden. De ouderslaapkamer is uniek doordat twee kamers zijn samengevoegd, waardoor er zelfs ruimte is voor een kleedkamer. De volledig betegelde badkamer heeft een moderne uitstraling dankzij de betonlooktegels en is voorzien van elektrische vloerverwarming. De badkamer is uitgerust met een regendouche, een wastafelmeubel, een hangkast en hangend toilet. Tevens biedt de badkamer toegang tot het balkon.

Buiten:
De buitenruimte van deze woning is zeer aangenaam. De voortuin is fraai aangelegd en geeft de woning een verzorgde uitstraling. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een ruim terras, waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Daarnaast biedt een overkapping de mogelijkheid om ook bij minder weer buiten te zitten. In de tuin bevindt zich tevens een stenen berging en er is een achterom aanwezig voor extra gemak.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 109 m²
• Perceeloppervlakte: 237 m²
• Inhoud: 393 m³
• Bouwjaar: 1967
• Eindwoning
• Instapklaar
• Nette afwerking
• Industriële elementen, zoals taatsdeur en douchecabine
• Drie slaapkamers
• Moderne badkamer, met balkon
• Voor- en achtertuin
• Overkapping
Objectcode:
GE14034
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 355.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
394
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1967
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.