listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 875.000

Krommendijk 43

Poppel
  • 730 m2
  • 6755 m2
  • 5 slaapkamers
Een modernistische villa gelegen in een parkachtige tuin. Kom binnen in deze betoverende villa; een toonbeeld van architectonische pracht en potentie. De villa is in 1992 ontworpen door gerenommeerd architect Herman Boonen. Hij ziet architectuur als een vorm van toegepaste kunst waarbij functionaliteit en expressie samengaan.

Het concept van deze woning geeft al bij de eerste aanblik blijk van next level inzicht in de steeds verrassende combinatie van een aangename moderne vormgeving, ruwe natuurlijke soberheid en maximale exploitatie van ruimtes. Zo gaat Boonen in deze villa voluit voor sterke zichtlijnen, onderlinge verbinding van de ruimtes en maximale beleving van de parkachtige tuin. De strakke lijnen en geometrische vormen creëren een harmonieus samenspel tussen de ruwe materialen en de omringende natuur.

Vanuit elke hoek van de woning kunt u genieten van de onder architectuur aangelegde parkachtige tuin. Dit adembenemende uitzicht geeft een gevoel van rust en sereniteit. Op de begane grond zijn een entree, de garage, een bar met wijnkelder, een badkamer met sauna, een separaat toilet en een binnenzwembad gelegen. In een vrijstaand bijgebouw is het atelier gesitueerd. Door de vides in de villa staan verschillende vertrekken met elkaar in verbinding waardoor een zeer ruimtelijke ervaring ontstaat. De vides bieden zicht op onderliggende vertrekken wat voor verrassende perspectieven zorgt en bijdraagt aan een bijzondere woonbeleving. De woning is voorzien van vele vaste houten interieurelementen zoals kasten, lades en andere opbergmogelijkheden.

Op de eerste verdieping bevinden zich de entree met garderobe en toilet, de woonkamer, de eetkamer met toegang tot de bibliotheek, een keuken met zitgedeelte en toegang tot het terras, bijkeuken met wasmachine-aansluiting en toilet en een slaapkamer met badkamer-en-suite. Het ontwerp van deze verdieping is esthetisch mooi en tegelijkertijd functioneel en tot in de details doordacht. Boonen werkt veel met volumewerking en licht-schaduw effecten en wil met zijn architectuur een verfijnde levensstijl aanbieden die berust op de harmonie tussen krachtig modern design en de omringende parkachtige tuin.

Op de tweede verdieping zijn gelegen vier slaapkamers, drie badkamers, vide met werkplek en vide met bibliotheek. Deze woning is aan een upgrade toe naar hedendaagse comfortnormen maar het beste nieuws is ongetwijfeld dat het unieke concept is behouden en de structuur van de woning sterk en duurzaam is. De parel is intact gebleven en de boodschap: opnieuw laten glanzen in een moderne context.

Ook de ligging van de villa is top: aan een rustige woonstraat, gelegen in het groen en dichtbij alles wat de moderne mens verlangd.

Als u een liefhebber bent van architectuur en geïnteresseerd bent in het bezitten van een uniek stukje modernisme, dan is deze woning van Herman Boonen een unieke kans. De woning heeft enorm veel potentie en is zorgvuldig ontworpen om zowel esthetisch als functioneel te zijn. De ruime verdiepingen zijn doordacht ingedeeld en bieden een uitstekende combinatie van comfort en stijl. De grote raampartijen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en creëren een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. Het geheel straalt een tijdloze elegantie uit die perfect past bij de visie van Herman Boonen en zijn streven naar architectuur die de tand des tijds doorstaat.

Bijzonderheden
- Bewoonbare oppervlakte circa 730 m²
- Perceel oppervlakte 6755 m²
- Bouwjaar 1992
- Alarm
- Lift
- Centrale verwarming op gas en elektriciteit
- Energielabel D
Objectcode:
GE14097
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 875.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
2502
Aantal kamers:
10
Aantal slaapkamers:
5
Bouwjaar:
1992
Energielabel:
D

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.