BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 297.500

Residentie Isabella te Turnhout

Appartement tweede verdieping - 2300 Turnhout
  • 124 m2
  • 0 m2
  • 3 slaapkamers
Stijlvol en luxueus wonen in centrum Turnhout
Residentie Isabella komt tegenover het ziekenhuis te Turnhout. Een stijlvol gebouw met slechts 3 appartementen, achterliggende autostaanplaatsen en een handige (fietsen-)berging.

Ieder appartement wordt met zorg afgewerkt en bestaat uit een entree, apart toilet, een living met eethoek, een volledig ingerichte (open) keuken, een handige berging met aansluiting voor een wasmachine, een badkamer voorzien van douche, badkamermeubel en 1 tot 3 slaapkamers. De bovenste appartementen hebben een ruim terras en het gelijkvloers een tuintje met terras. Kies uw lievelingsstekje!

Inbegrepen in de huidige prijsstelling zit 1 parkeerplaats en 1 fietsenberging

Onze onderaannemers
Met een appartement in residentie Isabella kiest u voor kwaliteit. Bij de selectie van leveranciers en materialen hebben wij voor het beste op de markt gekozen: de keuken is van Verlo Keukens, voor het sanitair kozen we Desco, de tegels en vloeren worden geleverd door RG-tegel en de deuren door Livo - allemaal bekende en gereputeerde leveranciers.

Uw appartement is instapklaar, hier betekent afgewerkt ook AFGEWERKT. Geen uitzonderingen, geen opties, geen kleine lettertjes,... Enkel ongeëvenaarde kwaliteit van leven en wonen.

Het Landgoed Development, een ervaren partner
Het Landgoed Development is een projectontwikkelaar die residentieel vastgoed ontwikkelt in Vlaanderen. We leiden elk project van ruwbouw tot eindafwerking in goede banen. Dat doen we in het grootste vertrouwen, met een diepgaande kennis en een scherp oog voor detail. Met ons team ondersteunen we u met raad en daad doorheen het hele bouwproces.
Objectcode:
GE14213
Type woning:
Appartement
Soort woning
-
Type woning
-
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 297.500
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
378
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
0

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.