listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 1.250.000

Schaapsdijk 10

5126 PK Gilze
  • 451 m2
  • 6480 m2
  • 6 slaapkamers
Woorden schieten tekort bij deze karakteristieke boerderij met groot bijgebouw op een prachtige plek in Gilze. Het indrukwekkende erf is met oog voor detail ontworpen en bestaat uit een omsloten tuin van maar liefst 1100 m² mét zwembad, garage met overkapping, deels open kapschuur, royale oprit en schaduwrijk terras. Het bijgebouw dat thans in gebruik is als zorgatelier voor ouderen grenst aan een gigantisch, strak onderhouden gazon dat talloze mogelijkheden biedt.

Waan u in 1920 met de bedsteedeuren, balkenplafonds, glas in lood ramen, meerdere houtkachels en originele rookschouw. De houten plafonds in de woonkamer zijn maar liefst 3.60 meter hoog en bieden een bijzonder vrij woongevoel. Beide woningen zijn volledig geïsoleerd en bijna geheel voorzien van thermopane ramen.
Het woonhuis beschikt op de begane grond over een strakke zwarte keuken, een ruime slaapkamer met luxe badkamer ensuite, riante woonkamer met eikenhouten vloeren, een fijne werkkamer, bijkeuken en kelder. Op de speels ingedeelde eerste etage bevinden zich nog vier lichte en luchtige slaapkamers met hoge raampartijen en een nette toiletruimte.

In 2016 werd het bijgebouw omgetoverd tot zorgatelier voor creatieve dagbesteding. Het atelier is voorzien van vloerverwarming en bestaat uit een ruimtelijke woonkamer met aansluitende hobbykamer, comfortabele keuken en eetkamer, slaapkamer, twee toiletten, grote garage en een enorme zolderetage waar gemakkelijk een groot kantoor gecreëerd kan worden.

Dus, heeft u zin in een nieuwe uitdaging of kijkt u ernaar uit om het zorgatelier voort te zetten? Zoekt u al een poosje naar een landelijke woning voor het hele gezin? Plan dan snel een bezichtiging in en neem een kijkje bij deze interessante koop met vele mogelijkheden voor de toekomst!

De boerderij met zorgatelier ligt middenin een landelijke omgeving, nabij schitterende bossen met wandel- en mountainbike routes. In uw directe omgeving bevinden zich diverse golfbanen en het centrum van Gilze ligt op een klein kwartiertje loopafstand. Op korte termijn wordt er in het centrum een nieuw winkelgebied gerealiseerd waardoor u van nog meer supermarkten en winkels gebruik kunt maken. In Gilze bevinden zich meerdere basisscholen, huisartsenpraktijken en een apotheek. De N260 en A58 liggen nabij waardoor u in 20 minuten zowel Tilburg als Breda bereikt.

• Perceeloppervlakte: 6480 m²
• Woonoppervlakte: 451 m²
• Overige inpandige ruimte: 49 m²
• Gebouw gebonden buitenruimte: 19 m²
• Externe bergruimte 45 m²
• Inhoud: 2237 m³
• Bouwjaar: 1920

Indeling van de woning

Begane grond woonhuis
Aan de achterzijde bereikt u direct de royale woonkamer die is uitgerust met een sfeervolle eikenhouten vloer. De gehele woning is uitgerust met eikenhouten vloeren m.u.v. toiletruimte, badkamer en bijkeuken. De balkenplafonds zorgen in de woonkamer voor een karakteristieke, landelijke uitstraling en bevinden zich op een hoogte van maar liefst 3.60 m.! De woonkamer beschikt over een houtkachel, authentieke gebintconstructie en glas in lood ramen. De wanden zijn strak afgewerkt en de woonkamer gaat over in de ruime eetkamer met grote openslaande deuren naar de tuin. De openslaande deuren worden omlijst door hoge raampartijen zodat de eetkamer voorzien is van meer dan voldoende natuurlijke lichtinval.

Vanuit de eetkamer en woonkamer betreedt u de werkkamer en de keuken. De zwarte kastjes van de hoekkeuken springen direct in het oog en zorgen voor een strakke uitstraling. De keuken is luxe uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals: een koelkast, combi-oven, 5 pits Atag gasfornuis, Quooker kraan en vaatwasser. De schuine plafonds zorgen voor een knusse uitstraling en zijn voorzien van spotjes. De keuken geeft u toegang aan de ruime slaapkamer met badkamer ensuite, bijkeuken en tuin.

In de bijkeuken met schuine plafonds beschikt u over fraaie rasterramen voorzien van een kattenluikje. De bijkeuken beschikt over een grijze tegelvloer die perfect bij het keukenblok met afzuigkap past. Daarnaast bevindt zich hier de wasmachine- en drogeraansluiting, inbouwkast met Nefit Topline Cv-ketel (2011) en een extra inbouwkast. Via de bijkeuken kunt u de tuin en een ruime toiletruimte met toilet, wastafel in meubel, designradiator en urinoir betreden.

De werkkamer is sfeervol afgewerkt met aardse kleuren op de muren en kijkt via openslaande ramen met een glas in lood raam uit op de tuin. Met meer dan voldoende plek voor twee bureaus en twee inbouwkasten kunt u hier gemakkelijk een kantoor aan huis beginnen. De open trap brengt u vanuit de werkkamer naar de eerste verdieping.

De ruime slaapkamer op deze etage is geheel afgewerkt met wit sauswerk en bezit daardoor een frisse uitstraling. De strak afgewerkte badkamer ensuite biedt de slaapkamer bijzonder veel luxe en via een trapje bereikt u een extra kamer die ideaal als walk-in-close kan dienen. De slaapkamer beschikt over een eigen toegang vanaf de buitenzijde van de woning. De slaapkamer is voorzien van een groot openslaand raam, een mooie schouw en een balkenplafond.

De antraciet badkamer vormt een fraai contrast met de lichte slaapkamer en beschikt over een tegelvloer en met betonciré afgewerkte wanden. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, grote spiegel met verwarming, inbouwkast, inbouwradio, designradiator, ruime inloopdouche, hangtoilet, spotjes in het plafond en een groot raam.

Atelier
U betreedt het atelier via de ruime hal waaraan twee nette toiletruimtes, een slaapkamer en de woonkamer met hobbykamer gelegen zijn. Alle vloeren zijn uitgevoerd met een gevlinderde betonvloer met vloerverwarming. De toiletruimtes zijn uitgerust met een hangtoilet, wastafel en inbouwkast.

De royale woonkamer grenst direct aan de hobbykamer, beschikt over strak afgewerkte wanden en plafonds met inbouwspotjes die voor een fraaie verlichting zorgen. De woonkamer en hobbykamer zijn zeer ruimtelijk ingedeeld en de grote houten schuifdeuren zorgen voor extra veel sfeer. Via de woonkamer betreedt u de grote open keuken met eetkamer, garage en heeft u via de trapopgang toegang tot de zolderetage.

De glazen schuifpuien en geometrische raampartijen in de keuken springen direct in het oog en zorgen ervoor dat u de riante tuin moeiteloos bij het atelier betrekt. De open keuken is uitgevoerd in RVS en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De keuken beschikt o.a. over een Siemens inductiekookplaat die maar liefst 90 cm. groot is, een heteluchtoven, koelkast en vaatwasser.

De zonovergoten eetkamer biedt alle ruimte om meerdere eetplekken te creëren en beschikt over een paletkachel. De slaapkamer beschikt over een openslaand rasterraam en biedt genoeg plek om een één of tweepersoonsbed te plaatsen.

De ruime garage beschikt over een inbouwkast en biedt veel opbergruimte. Via de garage heeft u met openslaande deuren toegang tot de tuin en kunt u via de trapopgang de zolder betreden. Het atelier wordt verwarmd door een Valliant Ecotec Plus Cv-ketel uit 2016.

Eerste verdieping woonhuis
Als eerste bereikt u een compacte tussenhal waaraan een toiletruimte grenst en die toegang biedt aan de overloop waar de traditionele rookschouw te vinden is. Grenzend aan de overloop bevinden zich in totaal vier slaapkamers. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer die toegang biedt aan de naastliggende slaapkamer.

Deze slaapkamers zijn voorzien van schuine plafonds met houten latjes en beschikken over grote, openslaande ramen. De eerste slaapkamer is de ideale logeerkamer maar kan ook als ruime walk-in-closet of kantoorruimte dienen. Via de eerste slaapkamer betreedt u de ruimere, naastliggende slaapkamer. Hier beschikt u over voldoende plek om een tweepersoonsbed te plaatsen en een knus zithoekje in te richten. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee afzonderlijke slaapkamers die ook beschikken over schuin plafond met houten latjes. De hoge, openslaande ramen zorgen voor een dromerige uitstraling en beide slaapkamers zijn zeer geschikt als kinderkamers.

Atelier
De riante zolderetage van het atelier betreedt u via de trap in de woonkamer. Op deze etage beschikt u over extra veel opbergruimte en heeft u de optie om een ideaal kantoor in te richten.

Tuin woonhuis
De woning bevindt zich op een riant erf dat enkele jaren geleden werd ingericht door het Brabants Landschap met hoogstamfruitbomen, heggen en Lindebomen. Aan de voorzijde van het woonhuis bevindt zich een goed onderhouden voortuin die omgeven wordt door heggen. De voortuin is deels betegeld en deels voorzien van groenbegroeiing. Aan weerszijden van het perceel bevindt zich en hekwerk waarvan één toegang biedt aan de riante oprit. De oprit brengt u naar de garage met aangrenzende overkapping en naast de garage bevindt zich een ruime, deels open kapschuur die over veel extra opbergruimte beschikt. De grote overkapping zorgt voor een ruim en schaduwrijk terras waar u met vrienden en familie tot in de late uurtjes kunt tafelen en u van veel privacy geniet. Rechts van de woning bevindt zich een omsloten tuin van 1100 m² met een zwembad, fruitbomen, fraai onderhouden heggen en een kippenhok met een inbouwkast. De omsloten tuin zorgt voor veel privacy en een duidelijke scheiding tussen het zorgatelier en de woning.

Atelier
Het zorgatelier is ruim voorzien van parkeergelegenheid en beschikt over een grote, omliggende tuin met gazon en betegeling. De tuin biedt een ruim terras waar u met gemak met grote groepen kunt tafelen en beschikt over een glazen tuinhuisje voor al uw tuinierspullen. Het grote gazon biedt veel bewegingsvrijheid en talloze mogelijkheden om groepsactiviteiten te ondernemen. Bovendien biedt de vrije ligging van het atelier veel privacy en rust voor de participanten van het zorgatelier.


De bijzonderheden van deze woning:
• Karakteristieke boerderij én zorgatelier
• Vele fraaie details en originele bouwelementen
• Volledig geïsoleerd en bijna geheel voorzien van thermopane ramen
• Gigantische raampartijen
• Hoogwaardige afwerking
• Originele rookschouw
• Omsloten tuin met zwembad van 1100 m²
• Luxe, volledig uitgeruste badkamer ensuite
• Schitterende ligging
• Nefit Topline Cv-ketel (2011)
• Woonoppervlakte: 451 m²
• Overige inpandige ruimte: 49 m²
• Gebouw gebonden buitenruimte: 19 m²
• Externe bergruimte 45 m²
• Inhoud: 2237 m?
Objectcode:
GE13507
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Landhuis
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 1.250.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
2237
Aantal kamers:
13
Aantal slaapkamers:
6
Bouwjaar:
1920

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.