listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 475.000

Korvelseweg 151

5025 JD Tilburg
  • 205 m2
  • 145 m2
  • 2 slaapkamers
Levendig wonen en werken met toekomstige ontwikkelingen op de Korvelseweg

Gelegen aan de bruisende Korvelseweg, biedt deze ruime bedrijfsruimte met bovenwoning een fantastische kans voor ondernemers en gezinnen. Met de entree aan de weg, grote raampartijen die zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, biedt deze bedrijfsruimte veel potentieel. De ruime en lichte woonverdiepingen, met een royale woonkamer, twee lichte slaapkamers en een grote badkamer maken de woning helemaal af. Een heerlijk dakterras biedt tevens de perfecte plek voor ontspanning.

Dit pand biedt niet alleen een ideale ruimte om wonen en werken te combineren, maar is ook gelegen in een levendige omgeving met diverse voorzieningen. De Korvelseweg staat bekend om zijn bruisende karakter met tal van winkels, horecagelegenheden en ontmoetingsplekken. Dankzij de geplande ontwikkelingen in de buurt, met meer winkels en extra woonruimte, belooft de toekomst van deze locatie nog aantrekkelijker te worden voor zowel ondernemers als bewoners. De Korvelseweg heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling ondergaan en biedt dan ook veel mogelijkheden. De diverse beleidsstukken en ontwerpen zorgen ervoor dat de Korvelseweg in de nabije toekomst nog aantrekkelijker wordt om te wonen en te werken. Er worden meer ontmoetingsplekken en horeca aangeboden, terwijl het Tilburgse, dorpse karakter behouden blijft. Kortom, deze woning biedt zowel zakelijk als privé veel unieke kansen!

Indeling:

Begane grond:
Gelegen aan de altijd gezellige Korvelseweg, biedt deze ruime bedrijfsruimte met bovenwoning een unieke kans om werken en wonen op dezelfde plek te combineren! Bij binnenkomst in de bedrijfsruimte valt direct de grote raampartij op, welke voor een prachtige lichtinval zorgt. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime keuken, voorzien van kastruimte. Ook is er een grote opslag/berging en een toilet aanwezig. Tevens is er een garage aanwezig.

1e verdieping:
Via de wenteltrap is de eerste woonverdieping bereikbaar. Bij binnenkomst in de lichte gang bevinden zich het toilet en een bergkast. Vervolgens betreedt u de zeer ruime woonkamer, welke dankzij grote raampartijen voor veel lichtinval en een prettige sfeer zorgt. De keurige afwerking van lichte wanden en een houten vloer met hoge plinten, maken deze ruimte helemaal af. Tevens is er een ruime keuken aanwezig, welke compleet uitgerust is met diverse apparatuur, waaronder een gaskookplaat, combi-oven, afzuigkap, koelkast en een vaatwasser. Ook de keuken is voorzien van veel lichtinval, dat door de schuifpui naar binnenvalt en u richting het dakterras leidt.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, welke in open verbinding staan met elkaar. Ook hier geldt dat de afwerking keurig is, met een houten vloer en een prettige lichtinval. De volledig betegelde badkamer is ruim en beschikt over een douche, een wastafelmeubel met dubbele kraan, een spiegelkast en een hangend toilet. Tevens is er kastruimte gecreëerd, wat zorgt voor extra opbergruimte.

Buiten:
Tot slot is er de mogelijkheid om te genieten op een royaal, zonnig dakterras.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 205 m²
• Externe bergruimte: 18 m²
• Inhoud: 726 m³
• Bouwjaar: 1929
• Unieke kans
• Werken en wonen in hetzelfde pand
• Garage aanwezig
• Ruime bedrijfsruimte met royale bovenwoning
• Bedrijfsruimte met keuken, toilet, opslag/berging
• Woning met royale woonkamer, grote keuken, twee slaapkamers, ruime badkamer en groot dakterras
• De gemeente is bezig met een nieuwe inrichting van de winkellint Korvelseweg. Zie: https://www.tilburg.nl/fileadmin/files/Gemeente/Gebiedsontwikkeling/Winkellint_Korvel/Presentatie_winkellint_Korvel.pdf en
https://www.tilburg.nl/fileadmin/files/Gemeente/projecten/Agenda_Linten/Agenda_Linten.pdf
Objectcode:
GE13784
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 475.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
727
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
2
Bouwjaar:
1914
Energielabel:
D

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.