listing_gallery

VERHUURD
Huurprijs: € 1.750

Goorstraat 1

5131 RG Alphen
  • 94 m2
  • 1310 m2
  • 2 slaapkamers

Wat een fijne plek! Wie aan komt rijden bij Landgoed De Hoevens, ziet direct deze na-oorlogse woning met stallen aan de Goorstraat 1 te Alphen staan. Heerlijk tussen de bomen, helemaal vrij gelegen. Ook perfect voor een paardenliefhebber! De woning is recent gemoderniseerd en is klaar voor een nieuwe bewoner. Landgoed De Hoevens, waar de woning toe behoort, is al drie generaties in eigendom van dezelfde familie en kent een rijke geschiedenis. Op het landgoed is veel aandacht voor de natuur, behoud van het historische cultuurlandschap en voor het stimuleren van verbinding tussen mens en natuur. Daarnaast bevinden zich op het landgoed onder andere, naast een aantal boerderijen en woningen, een natuurbegraafplaats, een natuurkampeerterrein, vakantiehuis en vergaderlocatie De Vlaamse Schuur en B&B ’t Bakhuis. Heeft u veel gevoel voor natuur en zou u een aantal jaren onderdeel willen uitmaken van dit bijzondere landgoed? Informeert u dan eens naar deze fijne woning.

· Bouwjaar: 1948

· Woonoppervlakte: ca. 94 m²

· Inhoud: 399 m³

Indeling van de woning

Begane grond

U betreedt de woning via de hal aan de voorzijde. Daar treft u meteen de trap naar de eerste verdieping. Links van de hal treft u de keuken. De keuken is helemaal vernieuwd en voorzien van inbouwapparatuur en een inbouwkast. De keuken geeft toegang tot de tuinkamer met openslaande deuren naar het overdekte terras en heeft een karakteristieke schouw. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot de kelder, de voorkamer en het achterportaal. In de voorkamer bevindt zich nog een karakteristieke gemetselde schouw en een inbouwkast. Ook de meterkast bevindt zich hier. Het achterportaal heeft een deur naar het overdekte terras en geeft daarnaast toegang tot de volledig betegelde badkamer met bad, douchemogelijkheid en vaste wastafel en de toiletruimte. Loopt u naar buiten via het achterportaal, dan heeft u via het overdekte terras toegang tot de bijkeuken/wasruimte. Deze ruimte wordt elektrisch verwarm en er is ook een wastafel. De voorkamer, de tuinkamer, de keuken en de bijkeuken zijn voorzien van een laminaatvloer. De hal, het achterportaal. De badkamer en de toiletruimte zijn voorzien van een tegelvloer.

Buiten treft u de berging met stalruimte met de mogelijkheid om 3 paarden te stallen.

1e Verdieping/zolder

Op de eerste verdieping komt u boven op de ruime overloop, die eventueel ook nog bijvoorbeeld als kantoor zou kunnen dienen Op de overloop treft u een luik naar de bergzolder en een kast met de CV-ketel. Daarnaast zijn er nog 2 slaapkamers op de eerste verdieping; 1 slaapkamer met vaste kast en 1 slaapkamer met een wastafel in een meubel. In de slaapkamers ligt een houten vloer. Op de overloop ligt een laminaatvloer.

Het perceel zelf is ca. 1310 m² groot en de tuin is net opnieuw aangelegd, volledig aangelegd. De tuin is net opnieuw aangelegd en bestraat en tevens voorzien van een beregeningsinstallatie. Er is een mogelijkheid om het naastgelegen weiland erbij te huren.

Objectcode:
GE13648
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.750
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
399
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
2
Bouwjaar:
1947

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.