listing_gallery

VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD
Vraagprijs: € 695.000

Provincialeweg 30 a

5398 JM Maren-Kessel
  • 187 m2
  • 2220 m2
  • 3 slaapkamers
Op een schitterende plek middenin de natuur vlakbij diverse wateren, staat deze prachtige, moderne vrijstaande woning te koop! Het huis is uniek door zijn vierkante vorm en driehoekige dakkapellen aan alle zijdes! De royale tuin rondom is mooi aangelegd met een lange oprit, vrijstaande stenen garage, grote vijver, verhoogd terras en riant gazon omringd door hoge beplanting en heeft een sproei installatie en natuur. U bereikt de tuin middels diverse (dubbele openslaande) deuren. Ook binnenshuis ontbreekt het u aan niets: een gezellige moderne woonkeuken met kookeiland, ruime woonkamer met elektrische haard, grote bijkeuken, ruime hal met prachtige houten trapopgang, drie sfeervolle slaapkamers, een moderne badkamer en opbergzolder. Geheel voorzien van vloerverwarming.

Aan de voorzijde grenst de woning aan weilanden, aan de achterzijde liggen de wateren van Recreatiegebied Linthse Ham, de Maas (op de grens van Noord-Brabant en Gelderland) en iets verderop de Waal. Het huis is gelegen in het gezellige Brabantse dorp Maren-Kessel, dat beschikt over twee basisscholen, bushaltes, een bakker, voetbal- en tennisvereniging. Voor alle overige voorzieningen kunt u terecht in de omringende dorpen en in het op ca. 10 km afstand gelegen ’s-Hertogenbosch en Oss, waar zich tevens de dichtstbijzijnde snelwegen A2 en A59 bevinden.

Indeling:
Begane grond:
De voordeur bevindt zich rechts van de woning. Deze geeft toegang tot de ruime modern ingerichte hal die is voorzien van grote vloertegels, inbouwspots, een meterkast, inbouwkast, een trapopgang en modern toilet met fonteintje. Vanuit de hal bereikt u de woonkeuken en (middels dubbele openslaande deuren) de woonkamer.

Het huis heeft een ruime, lichte L-vormige woonkamer met vijf raampartijen, waaronder twee dubbele openslaande deuren. Vanuit de woonkamer kijkt u prachtig vrij uit op de weilanden en bebossing aan de overkant van de straat. De afwerkingsstaat is uitstekend: grote vloertegels, een gestukt plafond en sfeervolle gashaard. Middels dubbele openslaande deuren bereikt u de keuken.

In de grote gezellige woonkeuken is het heerlijk licht: het hoekraam en de dubbele openslaande tuindeuren halen veel buitenlicht binnen. De keuken is mooi modern ingericht met grote vloertegels en inbouwspots. Er bevindt zich een hoogglans greeploze keuken met groot kookeiland. U heeft de beschikking over een vaatwasser, kookplaat, luxueuze afzuiger, veel kast- en werkruimte.

In de ruime aangrenzende bijkeuken bevinden zich een koel-vriescombinatie, aanrecht, spoelbak, wasmachine- en drogeraansluiting. De bijkeuken is mooi afgewerkt met vloertegels en een inloopmat met daarachter een glazen deur richting de achtertuin.

Verdieping:
Middels een prachtige houten trap met stalen leuningen komt u aan op de overloop van de 1e verdieping, die beschikt over een laminaatvloer, perfect passend bij de traptreden. De overloop is voorzien van een dakkapel en opstapje. Vanaf de overloop bereikt u drie slaapkamers, de badkamer en een modern separaat toilet met fonteintje.

De drie ruime slaapkamers zijn bijzonder sfeervol doordat ze een unieke vorm hebben en beschikken over een driehoekige dakkapel en fraaie vloer.

In de grote, moderne badkamer heeft u de beschikking over een ligbad, douche, dubbel wastafelmeubel, badkamerkast met daarboven een grote spiegel en dakraam.

Zolder:
Het huis beschikt over een opbergzolder met cv-installatie. Deze verdieping van ca. 10 m² is bereikbaar middels een vlizotrap vanuit een van de slaapkamers.

Buiten:
U bereikt de woning via de lange oprijlaan die is voorzien van twee parkeerplekken. Rechts naast de oprit bevindt zich een border met hoge bomen, struiken en hagen. Voor de woning liggen een groot gazon, grind en een prachtige driehoekige vijver. Middels een trappetje bereikt u het verhoogde, (gedeeltelijk) overkapte terras rondom de woning dat ook bereikbaar is middels diverse (dubbele openslaande tuin)deuren.

Achter de woning liggen een groter terras en riant gazon dat wordt begrensd door hoge beplanting. Aan de achterzijde grenst de tuin aan de natuur. In de achtertuin bevindt zich tevens (achter de oprit) de garage van ca. 28 m². Deze is voorzien van een garagedeur, dubbele openslaande deuren en een opbergzolder.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 187 m²
• Externe bergruimte: 35 m²
• Inhoud: 728 m³
• Bouwjaar: 2006
• Ruime moderne vrijstaande woning
• Uniek door zijn vierkante vorm en driehoekige dakkapellen (aan alle zijden)
• Middenin de natuur
• Vlakbij Recreatiegebied Linthse Ham, de Maas en Waal
• Royale tuin met lange oprit, garage en vijver
• Verhoogd overkapt terras, bereikbaar middels diverse dubbele openslaande deuren
• Grote, lichte woonkamer met gashaard en vrij uitzicht op weilanden
• Gezellige, moderne woonkeuken met groot kookeiland
• Geheel voorzien van vloerverwarming
• Gehele tuin is voorzien van een sproei installatie
• 3 grote sfeervolle slaapkamers
• Ruime moderne badkamer met ligbad en douche
Objectcode:
GE14133
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 695.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
728
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
2006

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.