listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 450.000

Pastoor Sprangersstraat 23

5051 TH Goirle
  • 100 m2
  • 289 m2
  • 3 slaapkamers
Wie zoekt naar een woning met veel mogelijkheden, moet zeker een kijkje nemen in deze uitstekend onderhouden twee onder een kap. De woning biedt niet alleen plaats aan twee slaapkamers en ruimte voor een derde, maar beschikt over een vrijstaande studio in de tuin. Deze is bij uitstek geschikt als mantelzorgwoning of semi-zelfstandige woning voor een ouder kind, maar kan ook perfect worden ingezet als gastenverblijf, atelier of praktijkruimte. Bovendien beschikt u over een heerlijke tuin op een zuidoosten waarin zich een veranda met bar bevindt. De tuinfeestjes zijn voortaan bij u! Geen zin in klussen? De woning is in uitstekende staat en kan zonder gedoe worden betrokken. De zolderetage en een flink aantal inbouwkasten staan garant voor meer dan voldoende bergruimte.

De Pastoor Sprangersstraat ligt centraal in Goirle, op loopafstand van o.a. kinderopvang, scholen, winkels en het centrum. Ook sportvoorzieningen en openbaar vervoer zijn ruim voor handen. In ca. 20 minuten fietst u naar de bruisende binnenstad van Tilburg. Meer een buitenmens? De uitgestrekte natuur rondom Goirle is goed voor vele uren wandel- of fietsplezier. Via de nabijgelegen A58 zijn steden als Eindhoven, Den Bosch, Breda en Antwerpen snel bereikbaar.

• Perceeloppervlakte: 289 m²
• Woonoppervlakte: 100 m²
• Inhoud: 408 m³
• Bouwjaar: 1967

Indeling van de woning

Begane grond
U betreedt de woning via de hal met meterkast, garderobe en trapopgang naar de eerste verdieping. Vervolgens bereikt u de L-vormige woonkamer, die door raampartijen aan meerdere zijden heerlijk licht is. Aan de voorzijde kijkt u uit op een rustige straat, terwijl de voortuin maakt dat voorbijgangers op afstand passeren. Strak afgewerkte wanden, spotverlichting, een mooie vloer in houtlook en hoge plinten geven een sfeervolle aanblik. In de trapkast is veel bergruimte. Via een open doorgang bereikt u de eetkeuken. Deze is ingericht middels een recht keukenmeubel met inbouwapparatuur als een vijfpits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Daarnaast is voldoende ruimte voor een grote eettafel. Een grote raampartij zorgt voor veel natuurlijk daglicht en dubbele openslaande deuren geven toegang tot de tuin.
Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken v.v. een L-vormig keukenmeubel met kastruimte, ruimte voor extra koel- en vrieskast en een afzuigkap. Via de bijkeuken bereikt u ook een nette toiletruimte evenals een inbouwkast met witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot twee grote slaapkamers, elk met een lichte laminaatvloer, grote raampartij, radiator, goed afgewerkte wanden en spotverlichting. Een kamer is uitgerust met een kastenwand met schuifdeuren. De hoofdslaapkamer geeft toegang tot een royale walk in-closet met vaste kasten. Indien daaraan behoefte is kan deze inloopkast gemakkelijk tot extra slaapkamer worden gemaakt. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een radiator, grote raampartij, toilet, wastafel, kastruimte en ligbad met douche.

Tweede verdieping
De zolderetage wordt bereikt via een vlizotrap vanaf de overloop. De ruimte is volledig open en biedt ruimte voor allerhande zaken die u niet dagelijks gebruikt. U vindt hier tevens de boiler en cv-installatie.

Tuin
De voortuin op het noordwesten is mooi groen, zodat u weinig hinder heeft van inkijkende voorbijgangers. Daarnaast beschikt u over een oprit met ruimte voor meerdere auto’s. De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en is heerlijk zonnig. Het geheel is bestraat zodat u nauwelijks onderhoud hoeft te plegen, en alle ruimte heeft voor een groot terras. In de tuin bevindt zich een veranda met bar, spotverlichting, zithoek en kastenmeubel met koelkast. Gekoppeld aan de veranda treft u een studio, voor meerdere doeleinden geschikt en voorzien van een nette vloer, verwarming, raampartijen, inbouwkast en badkamer met toilet, wastafel en douche.

De bijzonderheden van deze woning:
- Twee onder een kap
- Twee slaapkamers met ruimte voor een derde
- Uitstekend onderhouden
- Veel inpandige bergruimte
- Vrijstaande studio/praktijkruimte in de tuin
- Zonnepanelen
- Grote achtertuin met veranda/bar
- Oprit met ruimte voor meerdere auto’s
- Fundering bijgebouw is geschikt voor opbouw.
Objectcode:
GE14235
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 450.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
408
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1967
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.