listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 675.000

Acacialaan 1 03

5051 ZX Goirle
  • 137 m2
  • 340 m2
  • 3 slaapkamers
Ontdek de perfecte harmonie tussen comfort en moderne elegantie in deze prachtig afgewerkte semi-bungalow. Genesteld in een rustige straat biedt dit eigentijdse huis een stijlvolle tegel-vloer met vloerverwarming, lichte woonruimtes, en een keuken die het hart van elke hobbykok sneller zal doen kloppen. Met een luxe slaapkamer en suite op de begane grond, twee ruime extra kamers en een sfeervolle tuin compleet met vijver en privacy, is dit huis bij uitstek de ideale plek om dagelijkse wooncomfort te ervaren.

Gelegen in de vredige Acacialaan in Goirle, combineert deze woning rust met gemak. Op loopafstand van winkels, scholen en het bruisende dorpscentrum, ligt alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Voor natuur- en sportliefhebbers zijn er nabijgelegen parken en sportfaciliteiten. De omgeving biedt een veilige, kindvriendelijke buurt met voldoende parkeergelegenheid. Met snelle toegang tot uitvalswegen bent u zo in omliggende steden, terwijl u thuis geniet van de harmonieuze sfeer van deze gezinsvriendelijke gemeenschap.

Indeling:

Begane grond:

Bij binnenkomst wordt u meteen verwelkomd door de ruime, lichte entree. De strakke strakke-vloer met hoge plint geeft een moderne touch, terwijl de meterkast, het moderne toilet en de garderobe praktische functionaliteit bieden. De entree geeft verder direct toegang tot de woonkamer en biedt een uitnodigende trapopgang naar de bovenverdieping.

De royale woonkamer is een ware attractie in deze woning, met grote raampartijen die zorgen voor voldoende lichtinval, een open keuken en openslaande tuindeuren die leiden naar de achtertuin. Deze ruimte biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek, perfect voor ontspanning of gezellige bijeenkomsten. De woonkamer is voorzien van airconditioning.

De keuken is, net als de rest van de woning, royaal en licht. Uitgerust met een kookeiland en een kastenwand in een lichte kleurstelling, evenals hoogwaardige apparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, ingebouwde espressomachine, vaatwasser, en een koelkast. Het composiet werkblad biedt voldoende werkruimte en de keuken biedt, dankzij de vele kasten, ruime opbergmogelijkheden. De keuken heeft airconditioning, toegang tot de berging met aansluitingen voor wasapparatuur, en toegang tot de eerste slaapkamer op de begane grond.

De eerste slaapkamer, gelegen op de begane grond, is een ruime, lichte kamer met toegang tot de tuin en airconditioning. De kamer is netjes afgewerkt met een laminaatvloer en heeft een badkamer en suite. Deze badkamer heeft moderne tegels, een inloopdouche, een wastafelmeubel, een designradiator, een hangkast en een toilet.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping betreedt u een ruime en lichte overloop, die toegang biedt tot twee extra slaapkamers en een tweede badkamer. De slaapkamers variëren in grootte, waarbij de grote slaapkamer meerdere raampartijen heeft die zorgen voor voldoende natuurlijk licht. Beide kamers zijn netjes afgewerkt met een laminaatvloer. De tweede badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche en wastafel.

Buiten:
Aan de voorzijde van de woning ligt een fraai aangelegde voortuin en straatoverzijde openbare parkeergelegenheid, evenals een ruime garage bereikbaar via de achterkant. De achtertuin is ook fraai aangelegd, met ruime terrassen, een mooie vijver, volwassen beplanting, en veel privacy. Dit biedt de ideale plek om te ontspannen of om gasten te entertainen. De tuin biedt toegang tot de garage, alsook een achterom.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 137 m²
• Perceeloppervlakte: 340 m²
• Externe bergruimte: 25 m²
• Inhoud: 485 m³
• Bouwjaar: 1994
• Semi-bungalow
• Ruimtelijk en licht
• Levensloopbestendig, met slaapkamer en badkamer op begane grond
• Luxe woonkeuken, met kookeiland en ingebouwde espressomachine
• Bijkeuken
• Nog twee extra slaapkamers
• Tweede badkamer
• Fraai aangelegde voor- en achtertuin
• Ruime garage
• Airconditioning
Objectcode:
GE14214
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Bungalow
Type woning
Verspringend
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 675.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
485
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1994

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.