listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 665.000

Oranjeplein 10

5133 TW Riel
  • 152 m2
  • 361 m2
  • 4 slaapkamers
Kijk binnen in deze vrijstaande woning aan het Oranjeplein 10 in Riel. Met een totale gebruikers oppervlakte van 152 m² vier slaapkamers, ruime woonkamer, instapklare badkamer en keuken, zonnige achtertuin en een eigen oprit met garage, is dit de ideale gezinswoning op een mooie locatie in Riel.

Gelegen aan het Oranjeplein, ligt deze woning in een levendige wijk nabij het centrum van Riel. In de nabije omgeving zijn scholen, supermarkten, sportclubs en OV-voorzieningen aanwezig. Dit maakt het tot een tactisch gelegen locatie. De woning heeft een uitstekende bereikbaarheid en uitvalswegen in de richting van Tilburg zijn eenvoudig te bereiken. Naast een eigen oprit, is er rondom de woning voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:

Entree:
Bij binnenkomst in de woning arriveert u in een ruime hal, welke toegang biedt tot de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. De hal is goed afgewerkt en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een kapstok en opbergmeubel.

Keuken:
Middels een deur is de hal gescheiden van de keuken. Deze is ruim, heeft een L-vormig aanrecht is en voorzien van allerhande inbouwapparatuur, waaronder een 6-pits gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven, vaatwasmachine, koelkast met vriezer en een spoelbak. Tevens is er ruimte voor het plaatsen van een kleine eettafel.

In het verlengde van de keuken is een ruime berging aanwezig, voorzien van een separate toiletruimte en ingebouwde kastruimtes met witgoedaansluitingen.

Woon- en eetkamer:
Grenzend aan de keuken bevinden zich de ruime woonkamer en eetkamer. Deze wordt van veel natuurlijk daglicht voorzien en een karakteristieke erker biedt uitzicht op de straatkant. De woonkamer heeft een open indeling en biedt veel mogelijkheden voor het inrichten van een royale zithoek. Te midden van de woon- en eetkamer is een open haard gesitueerd, welke als scheiding tussen de twee ruimtes fungeert.
De eetkamer grenst aan de openslaande tuindeuren en is ruim genoeg voor het plaatsen van een 6-persoons eettafel.

1e verdieping:
Middels de trap in de hal wordt de 1e verdieping betreden. Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Elke slaapkamer is ruim, goed onderhouden en wordt van veel natuurlijk daglicht voorzien. Ze bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel. Desgewenst kan een slaapkamer als werk- of hobbyruimte fungeren.

Grenzend aan de overloop bevindt zich de badkamer. Deze is ruim, deels betegeld en voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche, dubbele wastafel met spiegel, opbergmeubel en een zwevend toilet. De verschillende vloer- en wandtegels, gecombineerd met de halfronde boog afwerkingen, geven de badkamer een luxe uitstraling.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping is nog een slaapkamer gesitueerd. Deze is ruim en bevindt zich in de punt van het dak. Houten draagbalken zijn zichtbaar en geven de ruimte een karakteristieke uitstraling. Slimme wandkasten voorzien de slaapkamer van opbergruimtes. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed, bureau en opbergmeubel.

Op de overloop is de Cv-ketel gesitueerd.

Buiten:
Vanuit de berging en eetkamer kan de achtertuin worden betreden. Deze is goed onderhouden, deels bestraat en voorzien van veel groen en een externe berging. Het aangelegde terras is ruim genoeg om een lounge set of buitentafel te plaatsen. De ideale plek om te genieten van de zonuren op een dag. Achterin de tuin is een garageruimte aanwezig. Deze leent zich perfect voor het stallen van fietsen of tuinspullen. Middels de poort kan de tuin betreden en verlaten worden.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 152,30m²
Externe bergruimte: 16,80m²
Inhoud: 564,88m³
Bouwjaar: 1968
- Ruime, vrijstaande woning
- Vier slaapkamers
- Instapklare keuken
- Moderne badkamer
- Multi-inzetbare zolderruimte
- Riante achtertuin met garageruimte
- Gelegen in een levendige buurt
- Uitvalswegen nabij
- Uitstekende bereikbaarheid
Objectcode:
GE14157
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 665.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
565
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
1968
Energielabel:
B

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.