listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 649.000

Noord-Brabantlaan 17

2300 - Turnhout
  • 263 m2
  • 1537 m2
  • 4 slaapkamers
Gerenoveerde charmante villa met 4 slaapkamers, dubbele garage en fraaie tuin

Centraal gelegen op de grens tussen Turnhout en Oud-Turnhout vindt u deze recent gerenoveerde woning op een perceel van ca 1537m² terug.

Indeling

Entree op eiken parket waaraan het gastentoilet met fontein alsook een kantoorruimte grenst. De woonkamer geniet van veel natuurlijke lichtinval en is aangenaam ruim van opzet. De erker is bij uitstek geschikt voor een grote eettafel te plaatsen voor gezellige avonden waar ook de sfeervolle (gas)haard aan bijdraagt. Er is een open verbinding naar de keuken zodat deze in contact met de leefruimte staat maar toch apart is. De keuken heeft een groot natuurstenen werkblad, een porseleinen gootsteen, afwasmachine, dampkap, 5 pits gasfornuis en een grote oven. Voldoende kastenruimte is hier ook bijzonder handig. Een ontbijthoekje met zicht op de groene tuin een lust voor het oog is door de grote raampartij. De inpandige dubbele garage heeft een automatisch openende sectionaalpoort en heeft aansluitingen voor was- en droogmachine alsook een extra bergplaats en een uitgang naar het terras en de achtertuin.

Bovenverdieping

Met de houten trap in de hal komt u tot op de overloop van de slaapverdieping. Deze verdieping is bij de renovatie ook voorzien van een massieve houtparket in visgraat motief. Voldoende ingemaakte kasten zijn op de overloop voorzien alsook een nachttoilet. 3 ruime slaapkamers en 1 kinderkamer zorgen dat menig gezin hier een warme thuis zal kunnen maken. De badkamer heeft een douche, ligbad en een wastafel.

Buitengebeuren

2 opritten waarvan 1 met automatische op afstand bedienbare poorten die toegang geven tot de garage en de andere tot aan de voordeur komt. Het perceel is volledig omheind en aan de straatzijde voorzien van een smeedijzeren hekwerk.

Al met al een instapklare woning met veel charme en behoud van authentieke elementen. Voor wie deze kan waarderen zal een soortgelijke woning in deze staat van onderhoud zelden vinden.

+++Pluspunten+++

+ Gerenoveerd in 2022/2023 (CV installatie, Elektra volledig conform gemaakt, vloeren geschuurd en vernieuwd, waterontharder geplaatst, garagepoort geplaatst, 3dubbele aluminium ramen geplaatst, toegangspoortautomatisatie, alarm, enz. enz.

+ Zonnige volgroeide tuin die van veel privacy geniet

+ praktische bergkelder en kruipkelder, grote bergzolders

+ Airconditioning (2022) woonkamer en 2 slaapkamers (ook met app bedienbaar)

+ Alarmsysteem (ook met app bedienbaar)

+ Automatische Poortopener (ook met app bedienbaar)

+ Volledig geschilderd binnen 2022, buiten 2023

+ Gordijnen in oktober 2023 geplaatst



EPC:

260 kWh/m²/jaar
EPC unieke code
20231002-0003002498-RES1
Objectcode:
GE14160
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 649.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
791
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
1958
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.