listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 548.000

Nieuwstraat 3 07

5021 WS Tilburg
  • 125 m2
  • 0 m2
  • 2 slaapkamers
We nemen u graag mee door dit ruime, gelijkvloerse appartement aan de Nieuwstraat 3-07 in Tilburg. Met een totaal gebruikersoppervlak van 125 m2, twee goed onderhouden slaapkamers, een moderne keuken, badkamer en een riante woonkamer, is deze woning instap klaar en van alle gemakken voorzien. Daarnaast is er een ondergrondse parkeerplaats aanwezig, alsmede een externe berging van ruim 8 m2. Hiermee is deze woning de perfecte combinatie van comfort en locatie.


Gelegen in Oude Dijk, een levendige buurt nabij het centrum van Tilburg, ligt deze woning aan een rustige straat. In de nabije omgeving zijn scholen, supermarkten en alledaagse winkels gesitueerd. Het centrum van Tilburg is per fiets binnen enkele minuten te bereiken, evenals het treinstation.. Daarnaast zijn uitvalswegen in de richting van Eindhoven en ’s Hertogenbosch nabij. Dit maakt het tot een tactisch gelegen locatie. Wie de rust wil opzoeken, zal zich gelukkig prijzen met het welbekende Stadspark Oude Dijk om de hoek. Een oase van rust in een levendige stad.

Indeling:

Entree:
Vanaf de straatkant betreedt u complex Parkzicht via een beveiligd schuifhek, waar de brievenbussen zijn gesitueerd. Vanuit de gezamenlijke entree vervolgt u de trap of lift naar de entree van de woning. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping.

Hal:
Eenmaal binnen arriveert u in een goed afgewerkte hal. Deze is ruim en biedt voldoende mogelijkheden voor het plaatsen van een kapstok of opbergmeubel en loopt door het hart van de woning. Grenzend aan de hal bevindt zich de separate toiletruimte. Deze is volledig betegeld en voorzien van een zwevend toilet. In de hal is tevens een bergruimte aanwezig, waar de Cv-ketel is gesitueerd.

Woonkamer:
Vanuit de hal heeft u toegang tot de riante woonkamer, welke grenst aan de half open keuken en de buitenruimte. De woonkamer is erg ruim en biedt dankzij de open indeling veel mogelijkheden voor het inrichten van een ruime zithoek. Dankzij de grote omringende raampartijen wordt de woonkamer van veel natuurlijke lichtinval voorzien. Door de gehele woonkamer ligt een hoogwaardige, stenen vloer.

Keuken:
De keuken en eetkamer staan in directe verbinding met de woonkamer. De eetkamer is ruim genoeg voor het plaatsen van een 6-persoons eettafel en voelt dankzij de lichtinval erg ruim aan. De moderne keuken is voorzien van allerhande inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, ingebouwde combi magnetron, koelkast, afzuigkap, spoelbak en vaatwasmachine. Daarnaast is er voldoende opbergruimte onder het L-vormige aanrechtblad aanwezig.

Slaapkamers:
Grenzend aan de hal en gang bevinden zich de twee slaapkamers. Elke slaapkamer is ruim, goed onderhouden en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel. Daarnaast biedt één slaapkamer toegang tot de badkamer, en de andere tot een toiletruimte.
Desgewenst kan een slaapkamer als hobby- of werkruimte fungeren.


Sanitair:
De badkamer is ruim, goed onderhouden en beschikt over een ligbad met douchekop, douchecabine met glazen deur, moderne handdoekradiator, wastafel met spiegel en een opbergmeubel. Daarnaast is de badkamer volledig voorzien van vloer- en wandtegels. Dit maakt de badkamer instap klaar en van alle gemakken voorzien.

Buiten:
Naast alle hoogtepunten binnen, beschikt deze woning over twee buitenruimte, beide met rustgevend uitzicht over het naastgelegen bosgebied. De balkonruimtes zijn respectievelijk vanuit de slaapkamer en de woonkamer te betreden en zijn ruim genoeg voor het plaatsen van een lounge set of buitenstoel. De ideale plek om te genieten van de groene omgeving.

Bijzonderheden:

- Twee ruime slaapkamers
- Riante woonkamer
- Halfopen keuken met moderne voorzieningen
- Ruime, moderne badkamer met ligbad, douchecabine en handdoekradiator
- Externe berging van 8,40m2
- Twee balkonruimtes met rustgevend uitzicht
- Gelegen aan een rustige straat in een groene omgeving
- Nabij het centrum van Tilburg
- In de nabij omgeving zijn scholen, supermarkten en alledaagse winkels gesitueerd
- Uitvalswegen nabij
- Privé entree met schuifhek
- Woonoppervlakte: 125 m2
- Externe bergruimte: 8 m2
- Inhoud: 411 m3
- Bouwjaar: 2003
Objectcode:
GE14141
Type woning:
Appartement
Soort woning
-
Type woning
-
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 548.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
411
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Bouwjaar:
2003
Energielabel:
A p

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.