listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 1.000.000

Nassaulaan 1

2387 - Baarle-Hertog
  • 418 m2
  • 1495 m2
  • 6 slaapkamers
Ontdek een unieke kans om eigenaar te worden van een prachtige, riant uitgestrekte villa waar luxe en comfort de kernwaarden zijn. Met een excellente afwerking en een ruime opzet, biedt dit exclusieve eigendom alles wat uw hart begeert. Een lichte entree leidt naar diverse vertrekken waar licht, ruimte en kwaliteit samenkomen. Geniet van de moderne gemakken, majestueuze woonkamer, ruime slaapkamers, en een betoverende tuin. Deze villa belooft het toppunt van woongenot te zijn, geschikt voor wie enkel het beste verwacht in het leven.

Gelegen in een serene, groene omgeving combineert deze villa het beste van twee werelden: rust en bereikbaarheid. Op steenworp afstand vindt u lokale winkels, scholen en recreatieve voorzieningen, waardoor deze locatie ideaal is voor zowel gezinnen als professionals. Het nabijgelegen natuurgebied nodigt uit tot ontspannende wandelingen en fietstochten, terwijl de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de snelweg zorgen voor moeiteloze mobiliteit. Een plek waar comfort, natuur en gemak harmonieus samenkomen.

Baarle-Hertog is een uniek dorp, bekend om zijn complexe enclavesituatie met Baarle-Nassau. Het charmante dorp biedt een mix van cultuur, historie en gezelligheid, omgeven door een prachtig landschap.

Indeling:

Begane grond:
De adembenemende entree van deze villa verwelkomt u met een riante, lichtdoorlatende hal. De elegante natuurstenen vloer met hoge plinten is direct in het oog springend. De hal biedt toegang tot een ruime garderobe, een praktisch toilet, de sfeervolle woonkamer, de statige trapopgang en een bijzonder toegangsdeur tot het souterrain.

Een stap verder en u betreedt de riant ontworpen en heerlijk lichte woonkamer. De komst van natuurlijk licht wordt gegarandeerd door de grote raampartijen en de schuifpui die u richting de idyllische achtertuin leidt. Beeldt u maar eens in, zittend op uw comfortabele bank, genietend van het rustgevende haardvuur van de open haard, omringd door een natuurstenen schouw. De aangrenzende erker, met indrukwekkende raampartijen aan beide zijden, biedt een serene werkruimte, wakkerend met de creatieve geest. Vanuit de woonkamer bieden en suite deuren u de mogelijkheid om naar de keuken te gaan.

De keuken straalt van gastvrijheid en functionaliteit. De weelde van licht wordt vergroot door de plafondhoge raampartijen, de schuifpui en de openslaande tuindeuren. De keuken flirt met dezelfde natuurstenen vloer als de entree, wat uniformiteit en elegantie uitstraalt. Het gebruik van hoogwaardige en moderne apparatuur, van een inductiekookplaat, afzuiging, vaatwasser, koel- en vrieskast en een Quooker, maakt deze ruimte tot een genot voor iedere keukenprins(es). Het donkere composiet werkblad biedt voldoende ruimte voor culinair avontuur. De aanwezige toegang tot de garage maakt deze ruimte extra praktisch.

1e verdieping:
Boven het aardse niveau bevindt zich de eerste verdieping. De overloop is ruim, licht en leidt u naar vier slaapkamers en een van de twee badkamers op deze verdieping. Het maakt ook de weg vrij naar de trapopgang naar de volgende verdieping. Elke slaapkamer straalt luxe uit, gekenmerkt door grote raampartijen en dezelfde houten vloeren met een hoge plint als de woonkamer. De master bedroom heeft het voorrecht om een en suite badkamer te hebben. Beide badkamers volgen een modern ontwerp, volledig betegeld en voorzien van alle benodigde faciliteiten, waaronder een ruime regendouche voor twee personen in de en-suite badkamer.

2e verdieping:
De tweede verdieping is voorzien van twee zeer riante en lichte slaapkamers. De prachtige afwerking, de lichte wanden, houten vloeren met hoge plinten en een balkenplafond zijn enkele kenmerken die deze verdieping speciaal maken. Beide kamers hebben ieder hun eigen charme. De ene kamer komt met praktische opbergruimte achter de knieschotten, terwijl de andere kamer is uitgerust met ingebouwde kasten, airconditioning en een eigen moderne badkamer.

Garage:
De riante garage is een ware aanvulling op dit prachtige huis. De vaste kastenwanden met een koel-/vriescombinatie, maken van deze ruimte een praktisch vertrek. De garage biedt de trap naar de zolderverdieping, waar zich een riante en lichte overloop bevindt. De overloop heeft geëxposeerde balken en een lichtkoepel.

Souterrain:
Het souterrain van deze villa kent zijn eigen verhalen en impressies. De riante hal begeleidt u door dit verrassend ruimtelijke niveau. Links leidt een deur naar de indrukwekkende 'man cave', recht vooruit ontdekt u de royale multifunctionele ruimte.

Bij het binnenstappen van het domein dat de 'man cave' wordt genoemd merkt u meteen de grootse allure op. De vloer uit originele plavuizen straalt authenticiteit uit en voegt een ruw randje toe aan deze kamer. De grote open haard heeft een prominente plek, omringd door robuuste balken die de hoogte van het plafond benadrukken. Afgerond met een bar, wordt dit een ideale plek voor gezellige feestjes of om simpelweg te ontspannen na een drukke dag.

Buiten:
De buitenruimtes van deze villa gaan uw verwachtingen zeker overtreffen. Aan de voorzijde vindt u de riant aangelegde groene voortuin. Uw eigen oprit, met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, en een mooi sierhek om het perceel bieden de nodige privacy en veiligheid. De garage maakt deze voordelige buitenruimte compleet.

De achtertuin is het juweel van deze buitenruimte. Riant, groen en fraai aangelegd met een weids gazon, volwassen bosschage dat voor schaduw zorgt en verschillende zitplekjes om op adem te komen in de buitenlucht. Een ruim terras met uitvalschermen, een fraaie overkapping aan het huis, speeltoestellen verstopt achter in de tuin en een plek voor houtopslag zijn enkele van de vele bijzondere functies die deze achtertuin biedt. De privacy is ongerept, waardoor u kunt genieten van rust en sereniteit midden in het groen.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 418 m²
• Perceeloppervlakte: m²
• Inhoud: 1749 m³
• Bouwjaar:
• Prachtige villa
• Riante vertrekken
• Riante woonkamer met open haard
• Grote keuken met spoeleiland en Quooker
• Zes slaapkamers
• Drie badkamers
• Riante garage, met sauna en bovenverdieping
• Souterrain, met man cave/praktijkruimte
• Fraai, groen aangelegde voor- en achtertuin
• De attesten zijn op aanvraag te verkrijgen
Objectcode:
GE14173
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 1.000.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
1749
Aantal kamers:
8
Aantal slaapkamers:
6
Bouwjaar:
1976

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.