listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 647.000

Wilgengaard 6

5051 XT Goirle
  • 163 m2
  • 361 m2
  • 4 slaapkamers
Deze ruime en vrijstaande woning met vier slaapkamers, hobby-/werkkamer en een garage ligt aan de Wilgengaard 6. Andere pluspunten zijn de tuin, de oprit met eigen parkeerruimte, de bijkeuken en de grote zolder. Aan bergruimte zult u in deze woning dan ook geen gebrek hebben.

De woning uit bouwjaar 1977 ligt op loop- of fietsafstand van diverse voorzieningen, zoals supermarkten, medische faciliteiten, openbaar vervoer, scholen, horecagelegenheden en het centrum van Goirle. De dichtstbijzijnde uitvalsweg is drie minuten rijden.

Mogelijkheden voor sport en ontspanning zijn er in Goirle volop. Van sporthal en sportverenigingen (waaronder vissen, voetbal, hockey en tennis) tot sauna, natuur en Safaripark Beekse Bergen; Goirle heeft het allemaal. Vanaf de Wilgengaard 6 fiets je in iets meer dan een kwartier naar het centrum van Tilburg. Breda is met de auto in ongeveer 20 minuten te bereiken en Eindhoven in 40 minuten.

Indeling

Begane grond:
Via de oprit bereikt u de overkapping met daaronder de voordeur. U stapt vervolgens de ruime hal met natuurstenen vloer binnen en hier zullen direct de open houten trap en de bakstenen binnenmuren opvallen. Er is voldoende ruimte voor een garderobe en in de hal bevindt zich ook de meterkast en toiletruimte. Opmerkelijk is de hoeveelheid daglicht in de hal en dat is te danken aan het vele glas in de voordeur en de raampartij naast deze deur.

Vanuit de hal gaat u rechtdoor naar de L-vormige woonkamer en rechts naar de separaat gelegen keuken. Ook in de woonkamer is het schone metselwerk duidelijk zichtbaar. Het laat de schouw met open haard er goed uitspringen. Door de vele hoge ramen in zit- en eetkamer komt de kleur van de vloer nog beter tot zijn recht. En het ontbreken van radiatoren (door zowel bij de voor- als achtergevel gebruik te maken van een convectieput met verwarming) maakt de woonkamer nog ruimtelijker dan hij al is. Het niveauverschil van twee treden tussen de zit- en eetkamer voegt daarnaast iets speels aan de ruimte toe. Het contact met de achtertuin is optimaal door de twee schuifdeuren die vanuit de eetkamer toegang geven tot de tuin.

De keukenruimte is met een traditionele, donkere houten keukenopstelling uitgerust en er is plaats voor een compacte eettafel. Alle wanden zijn tot aan de hoogte van de bovenkastjes voorzien van een donkergroene tegel en het raam zorgt voor natuurlijk licht in de keuken. De ruimte achter de keuken betreft de bijkeuken en hier zijn aansluitpunten voor diverse witgoedapparatuur. Ook vindt u hier een deur om de achtertuin te betreden.

De ruime garage is voorzien van een garagepoort met een deur om makkelijk met de fiets naar binnen te kunnen. Er is voornamelijk opslag- en werkruimte gecreëerd en er is een afvoerput in het midden van de garagevloer. Deze garage is ook nog eens een zeer prettige werkruimte door het daglicht dat via de achterdeur en het hoge raam naar binnen komt.

1e verdieping:
Vanaf de L-vormige overloop zijn de vier slaapkamers, hobby-/werkkamer, de badkamer en een separate toiletruimte bereikbaar. Drie van de vier slaapkamers zijn ingericht met een eigen wastafel, een slaapkamer heeft toegang tot een balkon en een andere slaapkamer beschikt over drie inbouwkasten. Deze laatste slaapkamer biedt via een vaste trap toegang tot de zolder. Alle slaapkamers genieten van voldoende natuurlijk lichtinval.

De ruime badkamer biedt plaats aan een ligbad, een douche en een dubbele wastafel met een grote spiegel erboven. Behalve dat de badkamer toegankelijk is vanaf de overloop, kunt u deze ook rechtstreeks vanuit de grootste slaapkamer betreden.

2e verdieping:
Eenmaal op de bovenste verdieping aangekomen ontdekt u hier bijzonder veel opbergruimte onder het schuine dak. Er zijn maatwerk kasten, er hangt een waslijn en de cv-installatie is hier geplaatst. De balkenconstructie van het schuine dak voegt een rustiek detail aan deze zolder toe.

Kom deze zolder met eigen ogen bezichtigen om te zien welke andere inrichtingsmogelijkheden er zijn.

Buiten:
De tuin voor, links naast en achter de woning bestaat voornamelijk uit gazon. Aan de achterzijde van het huis is een pad aangelegd om via de schuifdeuren van de eetkamer naar de achterdeur van de garage te lopen. Hier is ook nog een terras en een houtopslag voor de haard. De grenzen van het perceel bestaan grotendeels uit muur, maar ook uit een houten schutting. Verder zorgt lage beplanting en een heg voor nog meer groen in deze achtertuin.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 164 m²
- Perceeloppervlakte: 361 m²
- Inhoud: 671 m³
- Bouwjaar: 1977
- Energielabel: D
- Ruime vrijstaande woning met vier slaapkamers
- Stijlvolle woonkamer met open haard en schuifdeuren naar achtertuin
- Veel daglicht op begane grond door vele hoge ramen
- Overige kamers ook voldoende natuurlijk licht
- Keuken met bijkeuken
- Ruime zolder
- Oprit met garage en overkapping
- Voor- en achtertuin met voornamelijk gazon
- Te voet of per fiets naar alle dagelijkse voorzieningen
- Uitvalsweg op 3 minuten van de woning
Objectcode:
GE14112
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 647.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
671
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
1977
Energielabel:
D

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.