listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 337.180

Residentie Klaverenhof te Turnhout

Appartement nummer 18 type J1 - 2300 Turnhout
  • 111 m2
  • 0 m2
  • 2 slaapkamers
Betaalbaar wonen tussen de Grote Markt en het stadspark van Turnhout

Residentie Klaverenhof komt in een rustig en groen autovrij binnengebied, op wandelafstand van de Grote Markt en het stadspark, en is prima bereikbaar met openbaar vervoer. Dit nieuwbouwproject met 41 doorzon appartementen (in fase 2 nog 11 bijkomende appartementen), ondergrondse autostaanplaatsen en kelders wordt opgericht in hedendaagse stijl.
Ieder appartement wordt met zorg afgewerkt en bestaat uit een inkomhal, een living, een eethoek, een volledig ingerichte (open) keuken, een handige berging met aansluiting voor een wasmachine, een badkamer voorzien van douche en/of bad, badkamermeubel, (afzonderlijk) toilet en 1 tot 3 slaapkamers. Ieder appartement heeft een gezellig terras of tuintje. Kies hier uw lievelingsstekje!

Inbegrepen in de huidige prijsstelling zit 1 parkeerplaats, 1 berging en 1 fietsenstallingen.

Mogelijkheid om aan een verlaagd btw-tarief van slechts 6% (tot 31/12/2024) i.p.v. de gebruikelijke 21% te kopen! Wil je weten of je in aanmerking komt voor dat verlaagd btw-tarief?

Onze onderaannemers
Met een appartement in Klaverenhof kiest u voor kwaliteit. Bij de selectie van leveranciers en materialen hebben wij voor het beste op de markt gekozen: de keuken is van Verlo Keukens, voor het sanitair kozen we Desco, de tegels en vloeren worden geleverd door RG-tegel en de deuren door Livo - allemaal bekende en gereputeerde leveranciers.

Uw appartement is instapklaar, hier betekent afgewerkt ook AFGEWERKT. Geen uitzonderingen, geen opties, geen kleine lettertjes,... Enkel ongeëvenaarde kwaliteit van leven en wonen.

Levenskwaliteit in alle richtingen
Wonen in Klaverenhof biedt u levenskwaliteit op alle vlakken en in alle richtingen. Uw nieuwe woning ligt op wandelafstand van de Grote Markt met zijn gezellige terrasjes en van de winkelstraten met hun shopping genoegens.
Maar ook voor wie de rust opzoekt, is Klaverenhof ideaal gelegen. Even naar het zuiden vindt u het Stadspark van Turnhout. Deze groene long, met zijn statige bomen en mooie vijver, biedt u vier korte, bewegwijzerde wandelingen. Voor de kinderen is er een mini-stoomtreintje en sportievelingen kunnen terecht in het vernieuwde zwembad. Zoekt u meer wandelgenot? In de omgeving van Turnhout kun je prachtige tochten maken. Bij de toeristische dienst op de Grote Markt vindt u kaarten voor de diverse wandeltrajecten.
Maar ook de fietser in u komt aan zijn of haar trekken, zowel in de stad als daarbuiten, met fietsroutes als 'Fietsen door de stad van de speelkaarten', 'Fietsen langs de vaart' of een heuse 'Landlopersroute'.

Het Landgoed Development, een ervaren partner
Het Landgoed Development is een projectontwikkelaar die residentieel vastgoed ontwikkelt in Vlaanderen. We leiden elk project van ruwbouw tot eindafwerking in goede banen. Dat doen we in het grootste vertrouwen, met een diepgaande kennis en een scherp oog voor detail. Met ons team ondersteunen we u met raad en daad doorheen het hele bouwproces.

50% KORTING op schilderwerken bij ondertekening vanaf 17/3 en vóór 15/4/2024.
• Fase 1: 41 ruime doorzon appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers
• Rustig en groen autovrij binnengebied, binnen de ring van Turnhout met ondergrondse garage en gelijkvloerse
fietsenstalling
• Inspraak in keuken, badkamer, vloeren en deuren binnen ruime budgetten
• Lage gemeenschappelijke kosten,?energiezuinig en kwaliteitsvolle afwerking
Objectcode:
GE14194
Type woning:
Appartement
Soort woning
-
Type woning
-
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 337.180
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
333
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
2
Bouwjaar:
0

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.