Mijn favorieten

Qualis-makelaar: meerwaarde voor het exclusieve segment


Appels Makelaardij doet er alles aan om uw woning zo goed en zo breed mogelijk te presenteren voor de verkoop.
Qualis is de landelijke organisatie voor 45 NVM-makelaars die zijn gespecialiseerd in exclusieve woningen. Deze selecte groep van kwaliteitsmakelaars heeft de krachten gebundeld om u voor exclusief onroerend goed optimaal te kunnen bedienen. Appels Makelaardij is Qualis-makelaar en geeft u zo de garantie dat uw woning ook echt in beeld komt bij de doelgroep die u voor ogen heeft.

 

Qualis NVM Makelaars. Uw sleutel tot een nieuw leven.

Qualis: een label met klasse. Toegekend aan 45 NVM-makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van woningen in het midden- en hogere marktsegment. Een selectie van makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende, marktpositie. De Qualis NVM Makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling. Door deze krachtenbundeling maakt u als opdrachtgever gebruik van het netwerk van alle Qualis NVM Makelaars. Het Qualis-label is exclusief per werkgebied toegekend. Aan het Qualis-label herkent u daarom de makelaars met ervaring en een brede expertise in dit zo specifieke segment. Makelaars die kwaliteit de ruimte geven die het verdient.

In de huidige woningmarkt is bij de verkoop van uw woning een doordachte verkoopstrategie vereist. Er is in het midden- en hogere segment meer nodig dan alleen een plaatsing op Funda. De doelgroep voor deze woningen heeft haar woonwensen vaak al op orde. Men zoekt niet naar een nieuwe woning maar staat in veel gevallen open voor een volgende stap in de wooncarrière. Deze potentiële kopers volgen dan ook niet actief het woningaanbod op internet. Qualis NVM Makelaars brengt uw woning daarom ook onder de aandacht van deze latente kopers. Een onmisbaar onderdeel van de verkoopstrategie; komt men het nieuws niet halen, dan zullen we het moeten brengen! Bijkomend voordeel: door deze actieve benadering wordt uw woning ook op Funda door meer mensen bekeken! Qualis NVM Makelaars is met 45 NVM-kantoren succesvol in heel Nederland dankzij een gerichte inzet van Qualis Magazine, Qualis Gallery, de Qualis-pagina's in De Telegraaf, op Qualis.nl en via het landelijk gespreide Qualis-netwerk.

 

Qualis.nl

Deze website is een belangrijk instrument binnen de marketing van de Qualis NVM Makelaars. De site onderscheidt zich in de markt door een marktbrede, dynamische en professionele presentatie van uitsluitend woningen in het midden- en hogere marktsegment. Doordat alle 45 Qualis NVM Makelaars actief met Qualis.nl naar buiten treden, geniet deze site een hoge bekendheid binnen de exclusieve doelgroep. De Qualis NVM Makelaars kennen het niveau van de locatie en de kwaliteit van alle overige aspecten die bepalend zijn voor de waarde en waardeontwikkeling van het object. De Qualis NVM Makelaar is graag bereid u kosteloos en vrijblijvend over de objecten te informeren. Maakt u gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, aankooporiëntatie- of verkoopadvies.

 

Social media

Inmiddels zijn social media ook een onmisbaar onderdeel van de Qualis marketing geworden. Algemene informatie en nieuws worden ondermeer onder de aandacht gebracht op Facebook en YouTube en het nieuwe woningaanbod wordt naast Qualis.nl tevens automatisch aangemeld op Twitter en Facebook. Bijzondere foto's van woningen, interieurs, tuinen, badkamers, zwembaden etc. worden op Pinterest gepubliceerd, deze zijn doorklikbaar naar de betreffende objectpagina op Qualis.nl

 

De Telegraaf

In een zaterdageditie van De Telegraaf wordt iedere maand op de binnenpagina's een full colour Qualis-spreadpagina opgenomen. Deze pagina's presenteren een selectie van actueel Qualis-verkoopaanbod en verwijzen voor extra foto's en informatie naar Qualis.nl. De maandelijks advertentiepagina's in De Telegraaf leiden telkens tot een aanwijsbare verhoging van het aantal bezoekers op Qualis.nl en Funda.nl. Mede dankzij dit initiatief heeft Qualis binnen de exclusieve doelgroep een opvallend sterke positie verworven.

 

Qualis Magazine

Qualis Magazine is een glossy lifestyle magazine met interessante redactionele artikelen over o.a. wonen, lifestyle, kunst en culinair, aangevuld met exclusief woningaanbod van de bij Qualis aangesloten en geselecteerde NVM-makelaarskantoren. De Qualis NVM Makelaars hebben adressen, in geheel Nederland, geselecteerd in het hogere marktsegment waarvan de bewoners Qualis Magazine 4x per jaar ontvangen. Op deze wijze komen de betrokken objecten gegarandeerd landelijk onder de aandacht van de beoogde doelgroep en maakt u als verkoopopdrachtgever dus gebruik van de voorbereidende werkzaamheden van alle Qualis NVM Makelaars. De digitale uitvoering van Qualis Magazine is Qualis e-Magazine, deze wordt bij elke uitgave van Qualis Magazine per e-mail doorgestuurd naar een zeer grote groep abonnees.

 

Qualis Gallery

Deze full colour uitgave presenteert ruim 250 pagina's exclusief woningaanbod en wordt tweemaal per jaar verzonden naar o.a. de bewoners van woningen die op dat moment te koop staan in het midden- en hogere prijssegment. Gebleken is dat men in dit segment in circa 70% van de gevallen eerst de verkoop start en vervolgens een nieuwe woning aankoopt (bron: Funda). Het verkoopaanbod in Qualis Gallery komt dus op het juiste moment onder de aandacht van hen die in de komende maanden een woning zullen aankopen. De resultaten van deze zeer gerichte marktbenadering hebben ons gesterkt in de overtuiging dat de verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed maatwerk is. De digitale uitvoering van Qualis Gallery is Qualis e-Gallery

 

Qualis Share

Met Qualis Share genereert niet alleen de Qualis-makelaar, maar óók de verkoopopdrachtgever extra aandacht voor de te koop staande woning. Met behulp van visitekaartjes en een eigen internetpagina van de woning promoot en deelt de verkoopopdrachtgever deze op een eenvoudige, door Qualis aangestuurde maar persoonlijke wijze binnen zijn/haar eigen netwerk.

 

Qualis International

Ook in Nederland zijn er vele exclusieve woonobjecten die in potentie interessant zijn voor buitenlandse gegadigden. Soms als belegging (gericht op verhuur), soms als hoofdverblijf of als tweede woning. Qualis International speelt hierop actief in door op doeltreffende wijze deze objecten internationaal te presenteren aan een zeer grote doelgroep.

Qualis International is ontstaan als een logisch vervolg op de leidende marktpositie van Qualis in Nederland. Enerzijds omdat voor de exclusieve objecten in Nederland vaak een internationale doelgroep blijkt te bestaan. Anderzijds omdat Nederlanders de tweede woning in het buitenland ook graag door een van de Qualis-makelaars willen laten verkopen. Met ingang van 2016 heeft Qualis International zich aangesloten bij Luxury Real Estate (http://www.LuxuryRealEstate.com), wereldwijd marktleider in de presentatie van exclusief woningaanbod. Hierdoor ontstaat maximale krachtenbundeling van het grootste platform wereldwijd (Luxury Real Estate) en de Nederlandse marktleider in het midden- en hogere segment (Qualis).