listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 447.000

Weeldestraat 92

2381 - Weelde
  • 310 m2
  • 1043 m2
  • 6 slaapkamers
Charmant herenhuis gelegen in het centrum van Weelde. Deze riante woning biedt u o.a. 6 slaapkamers, 1 badkamer, veranda (tuinkamer), berging, mooi aangelegde tuin (grenzend aan een park) en een gezellig terras. De woning is van 2012 tot 2018 in zijn geheel gerenoveerd met behoud van alle authentieke elementen. Gelegen op een perceel van ca. 1043m².

Begane grond:
U betreedt de woning via de entree. Vanuit de entree heeft u toegang tot de authentieke woonkamer met houten balken en een gezellige houtkachel. Aan de woonkamer bevindt zich de leefkeuken. Deze open keuken is van alle nodige kwaliteitstoestellen voorzien en heeft eveneens handige inbouwkasten. Aansluitend aan de keuken bevindt zich nog een handige berging. De veranda (tuinkamer) zorgt voor veel natuurlijk daglicht en is een aangename ruimte om in te vertoeven. Verder bevindt zich op de begane grond nog een apart toilet, wasplaats en extra berging. De kelder is toegankelijk vanuit de leefkeuken.

Eerste verdieping:
De monumentale houten trap in de entree brengt u naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich 4-5 slaapkamers, een badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, wastafel en toilet. Verder is er nog extra ruimte voorzien die perfect kan dienen als dressing.

Tweede verdieping:
Hier bevindt zich nog een extra grote kamer van maar liefst ca. 45,3m² . Ideaal als master bedroom / hobbyruimte / relaxruimte /. De authentieke houten balken creëren een warme sfeer. Bovendien is de zolder nog van een houten verdieping voorzien.

Buiten:
In de riante tuin gericht op het zuidoosten komt u helemaal tot rust. Het perceel grenst aan een park en geeft uitzicht op de kerktoren. De tuin is mooi aangelegd met terrassen, gazon en volledig omheind.

Bijzonderheden:
- Centraal gelegen in het centrum
- Gerenoveerd met behoud van authentieke elementen
- Geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing
- Gunstige EPC score van 257
- Mooi aangelegde tuin grenzend aan een park
- Elektrische keuring: conform

Informatieplicht: EPC 257 kWh/m²
Vg - Gmo - Gvkr - Gvv - WgLk
Objectcode:
GE13625
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 447.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
770
Aantal kamers:
11
Aantal slaapkamers:
6
Bouwjaar:
0

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.