listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 575.000

Schoolstraat 58 a

2381 - Weelde
  • 283 m2
  • 892 m2
  • 3 slaapkamers
Deze villa staat in het pittoreske Kempense dorp Weelde

Deze toplocatie zorgt ervoor dat je vlakbij alle voorzieningen bent en toch kunt genieten van de uitgestrektheid van het platteland. Hier woon je in het hart van een historisch dorp en geniet je van heel veel groen, ruimte en ontspanningsmogelijkheden om je heen. In Weelde vind je heel veel voorzieningen op wandelafstand en dankzij de nabijheid van steden als Turnhout en Tilburg heb je echt alles wat je nodig hebt.

Tal van voorzieningen op wandelafstand: versmarkt, supermarkt, frituur, café, gemeentehuis, sporthal, zwembad, basisschool, postkantoor, bank, apotheek, dierenarts en ... . Vind je niet wat je zoekt? Buslijn 450 brengt je heel vlot naar Turnhout en Tilburg.

Deze zeer mooi gelegen vrijstaande villa heeft o.a. 3 slaapkamers, inloopkast, 1 badkamer, keuken, ruime open leefruimte, voldoende bergruimte, wasruimte, inpandige garage, mooi aangelegde tuin gelegen op een perceel van ca. 892 m² nabij het centrum van Weelde (dichtbij de Nederlandse grens).

Begane grond:
U betreedt de woning via de riante entree met apart luxe gastentoilet (vernieuwd in 2014 Tornado flush toilet) met wastafel. Vanuit de entree heeft u toegang tot de riante woonkamer (ca.58 m²). Deze geniet van veel natuurlijk daglicht door de raampartijen. Vanuit de woonkamer geniet u van een geweldig uitzicht in eigen tuin en achterliggende landbouwgronden. De leefruimte is ingedeeld als woonkamer en eetkamer. Aan de woonkamer bevindt zich nog een aparte kamer die nu dient als kantoorruimte. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de riante keuken met granieten werkblad. Deze is voorzien van de nodige kwaliteitstoestellen zoals 4 pits keramische kookplaat (extra breed model), afzuiging, Combi magnetron, vaatwasser, koelkast, keukenboiler en voldoende inbouwkasten. Aan de keuken bevindt zich nog een handige royale koele berging. Verder is er op de begane grond nog een zij ingang voorzien met wastafel. Vanuit de zij ingang heeft u toegang tot de ruime inpandige garage met elektrische poort.

Eerste verdieping:
De vaste trap in de entree brengt u naar de eerste verdieping. Deze is voorzien van een riante vide die mogelijkheden biedt zoals bijvoorbeeld bureauruimte, hobby/speelruimte, biljarttafel of ... . Verder zijn er 3 slaapkamers voorzien waarvan de master bedroom een ensuite inloopkast heeft (waarbij geïntergreerde berging is voorzien). De riante badkamer is voorzien van een hoekbad, douche, toilet en hangend badkamermeubel met dubbele wastafel. Naast de badkamer bevindt nog een aparte ruimte (wasplaats) met aansluitingen voor was-en droogmachine.

Buiten:
De mooi aangelegde tuin is volledig omheind en geniet van een geweldig uitzicht over achterliggende weilanden. Verder is er een overdekt terras bereikbaar via de recent vernieuwde schuifpui (voorzien van een plisséhor). De tuin is ideaal georiënteerd op het zuidoosten. De voorkant van de villa is voorzien van een royale bestraten oprit met siergrind, rondom de woning en in de tuin is tevens buitenverlichting voorzien.

Bijzonderheden:
- Gehele woning is voorzien van vloerverwarming (incl. garage)
- Gasaansluiting in de woonkamer voor een gashaard
- Mits enkele aanpassingen is er de mogelijk om alle voorzieningen op de begane grond te creëren
- Raampartij in de woonkamer voorzien van elektrische screens
- Afwerking is hoogwaardig en onderhoudsvrij met trespa platen en PVC ramen
- Junckers ketel vernieuwd in 2014
- Grondwaterpomp vernieuwd in 2021 (aangesloten op toilet beneden, wasplaats zij inkom, 1 kraan garage + 1 buiten kraan)
- Woning is voorzien van alarm
- Geheel is zeer goed onderhouden en instap klaar
- Informatieplicht: EPC 150 kWh/m²
- Vg - Gmo - Gvkr - Gvv - WgLk
Objectcode:
GE13783
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 575.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
889
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1998
Energielabel:
B

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.