listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 450.000

Sporenring 262

5053 EZ Goirle
  • 179 m2
  • 80 m2
  • 4 slaapkamers
Ruimte, licht, comfort en afwerking; slechts een greep uit de zaken waarin deze moderne gezinswoning uitblinkt. Het herenhuis kent een speelse indeling door verschillende vides en split level etages. Op de begane grond treft u een grote woonkeuken en een riante kantoorruimte, gesitueerd op de eerste, tweede en derde verdieping vindt u de woonkamer en vier lichte slaapkamers. Bovendien beschikt u over een grote kelder met bergruimte en kitchenette. Het geheel is modern en strak afgewerkt met o.a. spotverlichting, mechanische ventilatie in vrijwel alle vertrekken, fraaie vloeren, hoge plinten en vloerverwarming. De woning is voorzien van een warmtepomp met koelfunctie waardoor het ook in de zomermaanden lekker behaaglijk is.
De woning heeft eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde van de woning, waar alleen bewoners toegang toe hebben middels een elektrisch bedienbare poort en u heeft de mogelijkheid tot het aankopen van een extra parkeerplaats op dit afgesloten terrein. Daarnaast beschikt u over een voortuin en twee royale en heerlijk zonnige dakterrassen op het zuiden.

De Sporenring is een geliefde straat, onderdeel van de kindvriendelijke en ruim opgezette wijk Boschkens. De wijk is heerlijk groen en ligt op loopafstand van zowel het bos als een landelijk gebied, zodat de natuurliefhebber zich hier zeker thuis zal voelen. Op korte afstand is een grote speeltuin en aan het einde van de straat treft u een basisschool. In enkele minuten bereikt u het gezellige centrum met winkels, speciaalzaken en horeca. Ook de bruisende binnenstad van Tilburg is gemakkelijk per fiets bereikbaar. Via de A58 en N65 rijdt u in korte tijd naar steden als Breda, Eindhoven, Den Bosch en Antwerpen.

• Perceeloppervlakte: 80
• Woonoppervlakte: 179 m²
• Overige inpandige ruimte: 36 m²
• Gebouwgebonden buitenruimte: 36 m²
• Inhoud: 728 m³
• Bouwjaar: 2008

Indeling van de woning

Begane grond
U betreedt de woning via de hal met meterkast, garderobe, nette toiletruimte en halve trapopgang naar de woonkeuken. Rechts treft u een ruim vertrek voorzien van grote raampartijen met zicht op de voortuin, plavuizenvloer en toegang tot een grote inbouwkast. De woonkeuken met plavuizenvloer en spotverlichting ligt een halve verdieping hoger en kijkt via grote raampartijen uit aan de noordzijde, tevens kijkt u door de vide uit op het kantoor beneden. In de keuken vindt u een recht keukenmeubel en een kookeiland, elk met een dun stenen werkblad. Apparatuur betreft een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer. Daarnaast is er plaats voor een grote eettafel.

Eerste verdieping
De volledige eerste verdieping wordt beslagen door de woonkamer. Deze is erg ruim en heeft een open karakter door raampartijen aan weerszijden, aan de zuidzijde kijkt u via de schuifpui op het terras. Het trappenhuis in het midden van de ruimte geeft een speelse uitstraling en maakt ruimte voor verschillende zithoeken. Ook dit vertrek is uitgerust met een plavuizenvloer.

Tweede verdieping
Via de ruime overloop heeft u toegang tot drie riante slaapkamers, elk met raampartijen, een lichte vloer in houtlook, strak afgewerkte wanden, mechanische ventilatie en een bovenlicht. De grote kamer aan de zuidzijde is voorzien van een schuifpui over de volledige breedte met balustrade aan de binnenzijde en geeft toegang tot een eigen toiletruimte.

Derde verdieping
De royale overloop strekt zich aan vier zijden rond het trappenhuis en geeft toegang tot een nette toiletruimte, inbouwkast en dubbele openslaande deuren naar het dakterras. Op deze verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer, afgewerkt als de vertrekken op de tweede verdieping en daarnaast voorzien van een kastenwand met onderin lades en bovenin hangmogelijkheden. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een raampartij en designradiator. U vindt er een badkamermeubel met lades, dubbele wastafel en brede spiegel en een riante inloopdouche met glazen wand.

Buiten
Tot de woning behoort een bescheiden voortuin met ruimte voor een zitje op de grindbedekking. De eerste en derde verdieping geven toegang tot riante dakterrassen op het zuiden, elk volledig bestraat en voorzien van een stenen balustrade. Via de achterdeur kom je bij de carport aan de achterzijde van de woning waar naast een parkeerplaats ook (overdekte) plek voor fietsen en containers is, zodat deze niet bij de voordeur hoeven te staan in de voortuin.

De bijzonderheden van deze woning:
- Moderne woning
- Speelse indeling door split level en vides
- Vier slaapkamers
- Royale woonkeuken
- Kantoorruimte op b.g.
- Grote kelder
- Energielabel A
- Mogelijkheid tot aankoop extra parkeerplaats op afgesloten terrein
- Warmtepomp met koelfunctie
- Woning is klaar voor de toekomst zonder gas
- Volledig geïsoleerd
- Vloerverwarming in alle vertrekken
- V.v. mechanische ventilatie
- Voortuin en twee dakterrassen op het zuiden
- Verplichte bijdrage VVE Kijk Boschkens € 498,50 per jaar
- Huur warmtepomp E-teck € 99,72 per maand
Objectcode:
GE13738
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 450.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
728
Aantal kamers:
8
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
2008
Energielabel:
A

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.