listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 455.000

Sporenring 226 7

5053 EZ Goirle
  • 109 m2
  • 0 m2
  • 3 slaapkamers
Aan de Sporenring in Goirle vindt u deze ruime vierkamerwoning, gesitueerd op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. U beschikt over een riante living met schuifpui naar het terras, een luxe open keuken met keukeneiland, drie slaapkamers en een riante badkamer. De volledige woning is uitgerust met vloerverwarming voor maximaal comfort. Daarnaast beschikt u over de nodig bergruimte inpandig, evenals een riante berging in de onderbouw. De moderne woning is perfect afgewerkt en uitstekend onderhouden, zodat intrekken een fluitje van een cent is. Comfort is het sleutelwoord, zowel in de woning als op het zonnige terras op het zuiden dat zich strekt over de volledige breedte van de woning.

De Sporenring is een geliefde straat, onderdeel van de kindvriendelijke en ruim opgezette wijk Boschkens. De wijk is heerlijk groen en ligt op loopafstand van zowel het bos als een landelijk gebied, zodat de natuurliefhebber zich hier zeker thuis zal voelen. Op korte afstand is een grote speeltuin en aan het einde van de straat treft u een basisschool. In enkele minuten bereikt u het gezellige centrum met winkels, speciaalzaken en horeca. Ook de bruisende binnenstad van Tilburg is gemakkelijk per fiets bereikbaar. Via de A58 en N65 rijdt u in korte tijd naar steden als Breda, Eindhoven, Den Bosch en Antwerpen.

• Woonoppervlakte: 109 m²
• Inhoud: 355 m³
• Terras: 24 m²
• Externe bergruimte: 15 m²
• Bouwjaar: 2008

Indeling van de woning
U betreedt de woning via de hal met garderobe, nette toiletruimte, inbouwkast met witgoedaansluitingen en toegang tot alle woon en gebruiksvertrekken. De woonkamer is ruim en krijgt door donkere vloertegels een chique uitstraling. Door raampartijen aan voor en achterzijde valt veel natuurlijk daglicht binnen, de schuifpui aan de zuidzijde maakt dat het heerlijke terras ’s zomers in een oogwenk bij de ruimte kan worden getrokken.

Achterin bevindt zich de luxe open keuken. Deze is bijzonder ruim en ingericht middels een recht werkblad langs de rechterwand, een keukeneiland en een kastenwand aan de linkerwand, voorzien van witte fronten op lades en kasten en donkere werkbladen in houtlook. Inbouwapparatuur betreft een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en combi-oven.
De slaapkamers zijn gesitueerd aan weerszijden van het appartement. Allen zijn afgewerkt met een donkere tapijtvloer, strak geschilderde wanden, raampartijen en een bovenlicht. De beide kamers aan de terraszijde kennen een volledig glazen wand met schuifpui naar de buitenruimte.
In de volledig betegelde badkamer, voorzien van een raampartij en designradiator, vindt u een badkamermeubel met vier lades, een wandkast, dubbele wastafel en spiegelkasten met verlichting, daarnaast vindt u er een ruime inloopdouche. Het toilet is separaat en bereikbaar via de hal.

Terras
Kers op de taart is een heerlijk terras. Gelegen op het zuiden zit u hier heerlijk in de zon, en door de grootte, ruim 24 m2, is er meer dan voldoende ruimte voor een heerlijke terrasset, buitenkeuken of loungehoek. Bovendien is het terras overdekt, zodat u ook bij regenachtig weer lekker buiten kunt zitten. U kijkt uit op een rustige straat met aan de overzijde een bosgebied.

De bijzonderheden van deze woning:
• Modern appartement
• Tweede verdieping
• Drie slaapkamers
• Volledig v.v. vloerverwarming
• Luxe keuken
• Comfortabele badkamer
• Royaal terras op het zuiden, uitkijkend op een bos
• Ruime berging in de onderbouw
Objectcode:
GE13709
Type woning:
Appartement
Soort woning
-
Type woning
-
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 455.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
355
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
2008

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.