listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 680.000

Gastelaar 8

5131 WC Alphen
  • 223 m2
  • 782 m2
  • 4 slaapkamers
Licht, ruimte, sfeer en comfort: deze vrijstaande semi-bungalow heeft het allemaal. Achter de fraaie voorgevel vindt u een royale beneden etage met woonkamer, slaapkamers en luxe badkamer. Op de eerste verdieping vindt u nog eens twee slaapkamers en een tweede riante badkamer. Bovendien beschikt de woning over een grote kelder evenals een tuinhuis c.q. berging. Vanzelfsprekend is het geheel vakkundig afgewerkt, met veel oog voor detail en met gebruik van hoogwaardige materialen. Zo vindt u op de vloeren prachtig eikenhouten kasteelvloer en marmeren tegels in hal en keuken. Paneeldeuren dragen bij aan een klassieke uitstraling.

De Gastelaar is gesitueerd in een groene en ruim opgezette villawijk aan de rand van Alphen. Op korte afstand vindt u o.a. een supermarkt, een basisschool, sportvoorzieningen en openbaar vervoer. Alphen ligt bovendien in een natuurrijke omgeving met veel bos, en op fietsafstand van recreatieplas Het Zand. Steden als Tilburg, Breda, Eindhoven en Antwerpen zijn gemakkelijk bereikbaar.

• Perceeloppervlakte:
• Woonoppervlakte: 223 m²
• Inhoud: 902 m3
• Bouwjaar:2009

Indeling van de woning
Begane grond
U betreedt de woning via de ruime entreehal met klassieke marmeren vloer. Hier vindt u de meterkast, een inbouwkast, garderobe, nette toiletruimte, trapopgang naar de eerste etage en toegang tot de kelder. Dubbele openslaande deuren leiden naar de living, ruim en licht door grote raampartijen aan drie zijden. De indeling maakt het gemakkelijk verschillende ruimtes in te richten, bijvoorbeeld een zit- en eetkamer of een speel- of leeshoek. Een fraaie eikenhouten vloer geeft een rustige uitstraling en verschillende deuren bieden toegang tot de tuin.

Vanuit de living bereikt u een grote en lichte slaapkamer met dubbele openslaande deuren naar het terras en toegang tot een eigen badkamer. Deze is uitgerust met een marmeren vloer, toilet, badkamermeubel met dubbele wastafel, spiegel met verlichting en ligbad met stortdouche. De naastgelegen praktijkruimte/slaapkamer heeft een eigen voordeur met hal en toilet. Deze ruimte kan bovendien bereikt worden vanuit de slaapkamer of vanuit de bijkeuken. Dit maakt de ruimte zeer geschikt als kantoor- of praktijkruimte: bezoekers hoeven niet door uw privévertrekken. Ook deze kamer geeft via dubbele openslaande deuren toegang tot een terras.

De eetkeuken staat via een open verbinding in contact met de living, zodat u als kok nooit ver bij uw gezelschap vandaan bent. U vindt er een vrijstaand vijfpits Boretti-gasfornuis met brede oven. Inbouwapparatuur betreft een afzuigkap en een vaatwasser. De naastgelegen bijkeuken biedt plaats voor koel-/vrieskast en witgoedapparatuur en geeft toegang tot de tuin.

Vanuit de hal is tevens de zeer royale kelder te bereiken. Deze is op dit moment ingericht als sportruimte.

1e verdieping
De overloop met Frans balkon geeft toegang tot een nette toiletruimte en twee grote slaapkamers, beiden voorzien van een lichte parketvloer, grote raampartijen met draai-/kiepramen en een radiator. Tevens vindt u hier de tweede luxe badkamer, voorzien van een badkamermeubel met marmeren blad en maar liefst drie wastafels. De vloer is belegd met een fraaie siertegel en door een raampartij is de ruimte prettig licht en gemakkelijk te ventileren. U vindt er een klassiek ligbad op pootjes en een inloop(stort)douche met glazen wand. In de naastgelegen berging bevindt zich de cv-installatie.

Tuin
Rondom de woning ligt een prettige tuin met verschillende terrassen, sierwilgen en een gazon, omzoomd door een beukenhaag. Aan de voorzijde heeft u beschikking over parkeerruimte voor meerdere auto’s. Een tuinhuis c.q. berging biedt ruimte voor opslag en kluswerkzaamheden.

De bijzonderheden van deze woning:
• Vier (slaap)kamers waarvan twee op de begane grond
• Twee badkamers waarvan een op de begane grond
• Maar liefst vier toiletten
• Zeer luxe afwerking
• Veel daglichttoetreding
• Prachtige houten vloeren op beide etages
• Vloerverwarming boven en beneden onder de tegelvloeren.
• Ruime kelder die nu is ingericht als sportruimte.
• Groot tuinhuis/berging
Objectcode:
GE13155
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 680.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
902
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
2009
Energielabel:
A

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.