listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 725.000

Burgemeester van Meursstraat 37

5037 NE Tilburg
  • 160 m2
  • 266 m2
  • 6 slaapkamers
Prachtig authentiek wonen met eigentijdse luxe? Ga dan voor deze buitenkans! Deze royale twee-onder-een-kapwoning uit de jaren ’30 is in de loop der jaren gemoderniseerd en werkelijk van alle gemakken voorzien. Originele details als glas-in-lood en een karakteristieke schouw zijn echter nooit verloren gegaan, waardoor de woning een unieke combinatie biedt van klassieke en moderne woonelementen. Met maar liefst vier woonlagen, zes slaapkamers, een sfeervolle woonkamer en riante tuin voldoet deze instapklare woning aan al uw woonwensen. Twee luxe badkamers en een eigen oprit met vrijstaande garage maken het woonplaatje compleet. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar de ultieme balans tussen wooncomfort en het aangename buitenleven.

Locatie:
De woning ligt in de rustige en kindvriendelijke Burgemeestersbuurt. De buurt is bijzonder geliefd onder de bewoners, vanwege het vele groen, de rust en de gemoedelijkheid en de ideale ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg, dat binnen vijf minuten per fiets te bereiken is. Het Kromhoutpark ligt om de hoek, waar u heerlijk kunt wandelen en de kinderen kunnen spelen. Op loopafstand bevinden zich verder alle belangrijke voorzieningen, zoals een supermarkt, scholen, kinderopvang, een speeltuintje, openbaar vervoer en sportfaciliteiten. Daarnaast bent u binnen enkele minuten op de A58 en N630, waardoor omliggende steden als Breda, Eindhoven en Den Bosch ook snel te bereiken zijn. Kortom, een geweldige locatie.

- Perceeloppervlakte: 266 m²
- Woonoppervlakte: 160 m²
- Inhoud: 561 m³
- Bouwjaar: 1936

Indeling
Begane grond:
U betreedt de woning via een ruime hal. Bij binnenkomst maakt u kennis met een elegante plavuizenvloer. In de gang vindt u een toiletruimte, een grote kelderkast en de trapopgang. Een deur geeft toegang tot de royale woonkamer. De woonkamer representeert het unieke karakter van de woning: een combinatie van authentieke woonelementen en eigentijds comfort. Een karakteristieke schouw, een charmante erker en raampartijen met klassiek glas-in-lood springen direct in het oog, terwijl een prachtige eiken mozaïekvloer zich uitstrekt over het ruime oppervlak. Wanden en plafonds zijn strak afgewerkt met glad stucwerk. Een ingebouwde boekenkast met stijlvolle lichtspotjes in de eethoek geeft veel sfeer en u kijkt uit op de zonnige tuin, die te bereiken is via openslaande deuren. De woonkamer grenst aan de open keuken, die ruim is opgezet en uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Ook vanuit de keuken heeft u een aangenaam uitzicht op de tuin.

Eerste verdieping:
Via de trapopgang bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Hier geven deuren toegang tot twee royale slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers profiteren van veel lichtinval door raampartijen over de gehele breedte en zijn voorzien van een fraaie visgraatparketvloer. De slaapkamer aan de achterzijde (de master bedroom) beschikt over een badkamer en suite en een ruime inloopkast. Beide slaapkamers zijn ongeveer 14 m² groot en wanden en plafonds zijn strak afgewerkt. De badkamer die via de overloop te bereiken is, is op moderne wijze betegeld en hier vindt u een ruime inloopdouche met glazen wand, wastafel en hangend toilet. De badkamer en suite is uitgerust met twee wastafels en een ligbad.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping heeft u toegang tot drie slaapkamers. Op de overloop bevinden zich de witgoedaansluitingen en een cv-installatie. De slaapkamers zijn ruim en uitstekend geschikt als kinderkamers. Dakramen laten veel licht binnen en hoge nokken maken de kamers ruimtelijk. Op alle slaapkamers ligt een keurige pvc-vloer.

Zolder:
Op de zolder bevindt zich de zesde slaapkamer.

Buiten:
De riante tuin is te bereiken via de openslaande deuren in de woonkamer of een deur in de keuken. De tuin is voor een deel keurig bestraat en u kunt hier volop van de zon en het buitenleven genieten. Aan de zijkant van de woning loopt de tuin door en hier vindt u een combinatie van allerlei soorten beplanting en verschillende terrassen. Hierdoor is er altijd zowel een plek in de zon, als in de schaduw te vinden. Door omheiningen rondom geniet u bovendien van optimale privacy. Aangrenzend bevindt zich de garage met plek voor uw auto, fietsen en andere opbergspullen.

De bijzonderheden van deze woning
- 7 kamers (6 slaapkamers)
- Royale twee-onder-een-kapwoning
- Comfortabel en stijlvol wonen
- Riante tuin met verschillende terrassen
- Unieke combinatie van authentieke en eigentijdse woonelementen
- Twee badkamers
- Sfeervolle woonkamer met erker en veel glas-in-lood
- Master bedroom met inloopkast en badkamer en suite
- Eigen oprit met garage
- Op 5 minuten fietsen van het centrum van Tilburg
- Alle belangrijke voorzieningen op loopafstand
Objectcode:
GE13846
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 725.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
561
Aantal kamers:
8
Aantal slaapkamers:
6
Bouwjaar:
1936
Energielabel:
D

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.