listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 495.000

Ronde Akkers kavel 3 0 ong

5133 Riel
  • 0 m2
  • 1424 m2
  • 0 slaapkamers
Drie royale kavels
Bent u op zoek naar een nieuwbouwlocatie, rustig gelegen maar in de nabijheid van zowel stedelijke voorzieningen als natuur? Wellicht start binnenkort de bouw van uw gedroomde woning, omgeven door rust, ruimte en natuur. Gelegen onder de rook van Tilburg vindt u het vriendelijke en uitstekend bereikbare Esdorp Riel. Hier bieden wij drie bouwkavels aan die respectievelijk 2002 m2, 1245 m2 en 1424 m2 meten.

De kavels zijn naast elkaar gelegen en ontsloten aan de Ronde Akkers. Alle percelen hebben een woonbestemming. Ook een beroep of bedrijf aan huis behoort tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende ‘artist impressions’; inspiratie voor hoe de toekomstige woning eruit zou kunnen zien. Kiest u ervoor om volledig klimaatneutraal te wonen, bent u op zoek naar totale luxe, houdt u van moderne architectuur of juist van een meer authentieke bouwstijl? Woont u alleen, met uw gezin of bent u mantelzorger en denkt u aan een mantelzorgwoning? Nu u uw eigen kavel bebouwt is voor alle wensen ruimte.

Vriendelijk Riel
Hoewel het heerlijk is de stijl en inrichting van de woning in eigen hand te hebben, heeft het veel voordelen neer te strijken in een omgeving die al volop ontwikkeld is en belangrijke voorzieningen biedt. Aan de overzijde van de Ronde Akkers ligt een kindvriendelijke en ruim opgezette woonwijk met een diverse samenstelling. De achterzijde van de kavels grenst aan de tuinen van de Dorpstraat; het hart van het dorp met woningen die variëren van nieuwbouw tot historische panden. Op loopafstand vindt u o.a. kinderopvang, een basisschool, winkels en openbaar vervoer. Ook horeca en sportvoorzieningen zijn in het dorp aanwezig. Riel is een gemoedelijk en kindvriendelijk dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Goirle. Beiden laten zich kenmerken door een groen en sociaal karakter, waar men naar elkaar omkijkt en voor elkaar zorgt als dat nodig is.

Esdorpen werden van oorsprong gebouwd aan de rand van Nederlandse zandgronden en rondom een dorpskern. Brabantse esdorpen kenmerken zich door een langgerekte vorm met bebouwing aan weerszijden van een doorgangsweg. Dit karakter is in Riel goed bewaard gebleven. Het dorp is ontstaan uit verschillende gehuchten die door de eeuwen heen werden samengevoegd. Het oudste gehucht is Brakel, wat al in de romeinse tijd werd bewoond. De meeste boerderijen in het dorp dateren uit het einde van de 19e eeuw, doordat door een grote brand in 1877 vele hoeven verloren gingen. Kortom: een plek met veel geschiedenis.

Een omgeving met vele mogelijkheden
Riel wordt omringd door steden als Tilburg, Breda, Eindhoven en Den Bosch. Allen karakteristieke en zeer sfeervolle steden met een grote diversiteit aan mogelijkheden op het gebied van werk, horeca, cultuur en recreatie. Met de Belgische steden Turnhout en Antwerpen op een klein uur afstand hoeft u zich als stadsmens geen dag te vervelen.

Ook wanneer u graag ontspant in de natuur treft u hier de perfecte omgeving. De Regte Heide en het Riels Laag liggen op wandelafstand en zijn goed voor vele uren frisse lucht. Met een verrekijker in de hand kunt u een studie maken van de lokale flora en fauna, wellicht ontwaakt zelfs de vogelaar in u. Wanneer u behoefte heeft om in de verte te kijken – we doen dat volgens sommigen te weinig – wandelt u eenvoudig de uitgestrekte landerijen in.

In het bestemmingsplan zijn onderzoeken en eisen weergegeven die relevant zijn voor toekomstige bebouwing.
Objectcode:
GE13736
Type woning:
Bouwgrond
Soort woning
-
Type woning
-
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 495.000
Koopconditie:
Vrij op naam
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
0
Aantal kamers:
0
Aantal slaapkamers:
0
Bouwjaar:
0

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.