listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 840.000

Linge 66

5032 EX Tilburg
  • 250 m2
  • 955 m2
  • 5 slaapkamers
Er zijn huizen die in alles uitblinken! Dit is zo’n huis. Deze ruime vrijstaande woning is heerlijk rustig gelegen en prachtig beschut. De woning beschikt over een eigen oprit voor het parkeren van meerdere auto’s, garage en een grote zonnige achtertuin op het zuidwesten grenzend aan een waterpartij. Deze woning ontvouwt zich pas wanneer u er binnenstapt. Bij de voordeur weet u namelijk nog niet wat u te wachten staat. Wanneer u hem ontdekt hebt, laat hij u niet meer los. Deze unieke woning is als een verborgen parel en hij kan van u zijn!

Locatie
De Linge is gelegen in de gewilde wijk "de Blaak", dichtbij de bossen en groenvoorzieningen. De wijk kenmerkt zich door veel groenstroken en vijverpartijen, alsmede door vele wisselingen in vrijstaande en geschakelde woningbouw met ieder een eigen karakter. De Blaak is centraal gelegen en heeft directe aansluitingen op de uitvalswegen richting de snelweg (A58) naar andere steden en naar het stadscentrum. De Blaak heeft verschillende lagere scholen, een kleinschalig winkelcentrum en diverse sportvoorzieningen.

• Perceeloppervlakte: 955 m²
• Woonoppervlakte: 250 m²
• Inhoud: 917 m³
• Bouwjaar: 1981

Indeling van de woning:

Begane grond
Via de entree stapt u de woning binnen. Zodra u binnenkomt, ziet u een zeer royale hal met meterkast, een ruim toilet met fonteintje en een grote garderobe. Vervolgens loopt u vanuit de hal via de hardglazen deur de ruime keuken in. De keuken (voorzien van vloerverwarming) met meer dan voldoende bergruimte is voorzien van alle keukenapparatuur die u maar kunt bedenken zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, koel/vries combinatie, magnetron, elektrische oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken en een (inloop)proviandkast. Hier profiteert u van extra bergruimte en vind u aansluitingen voor een wasmachine en droger. Vanuit de keuken heeft u een mooi uitzicht op het centrale middelpunt van het huis, de eet, speel en contactplek.

Zodra u deze centrale plek ziet, snapt u meteen dat u te maken heeft met een wel heel bijzonder pand. Het is niet alleen de indeling. Ook de bijzondere architectuur met ambachtelijk metselwerk en houtverbindingen maken dit een tot een uniek huis. Zodra u in het centrale middelpunt van het huis staat, ziet u aan linkerkant de zitkamer. Deze ruimte beschikt in één van de hoeken over een ophoging die u kunt inrichten als werkplek. De zitkamer is voorzien van grote raampartijen en een schuifpui die toegang geeft tot de achtertuin. Hierdoor is het de hele dag heerlijk licht in huis. De gezellige open haard zorgt in de wintermaanden voor een aangename temperatuur.

Aan de andere kant van de centrale ruimte treft u een grote slaapkamer en nog een hobbykamer aan. De slaapkamer is voorzien van een en suite badkamer. Deze badkamer is voorzien een dubbele wastafel, toilet, bidet en douchecabine. De woning is dus ook nog eens zeer toekomstbestendig!

Als u vanuit de centrale ruimte rechtdoor loopt, stap u zo de groene achtertuin in.

Eerste verdieping
Vanuit de centrale ruimte heeft u met de houten, open trap toegang tot de vide. Deze vide is onderdeel van de eerste verdieping en biedt toegang tot maar liefst vier slaapkamers waarvan er een nu als kantoor in gebruik is, een ruime berging met Cv-ruimte. Ook vindt u hier de tweede zeer ruime badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, dubbele wastafels en een badkamermeubel.

Tuin
Dit fantastische huis is rondom voorzien van een prachtige tuin. De planten, bloemen en het gazon zijn keurig onderhouden. In de tuin geniet u op verschillende plekken de hele dag van heerlijke zon of juist verkoelende schaduw, net waar u zin in heeft! Geniet hier in alle privacy van een heerlijk kopje koffie, een goed boek of een gezellige barbecue!

De tuin ligt direct aan de vijver. Een ideale plek voor ontspanning op heerlijke zwoele zomeravonden. Zo lijkt het wel alsof u op vakantie bent in uw eigen tuin.

De bijzonderheden van deze woning:
• Riante vrijstaande woning
• Unieke indeling
• Begane grond is voorzien van vloerverwarming
• Stijlvolle keuken met veel opbergruimte
• Fantastische raampartijen voor een fijne lichtinval en uitzicht naar alle zijden
• Heerlijke tuin met keurig onderhouden beplanting direct gelegen aan vijver
• Toekomstbestendig dankzij slaapkamer met badkamer op begane grond
• Uitstekende bereikbaarheid
• Alle nodige voorzieningen op loopafstand
• Groene en veilige wijk
Objectcode:
GE13836
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 840.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
917
Aantal kamers:
8
Aantal slaapkamers:
5
Bouwjaar:
1981
Energielabel:
B

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.