listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 1.500.000

Baroniebaan 37

5032 ZB Tilburg
  • 259 m2
  • 0 m2
  • 3 slaapkamers
Uniek gelegen luxe appartement tussen Tilburg stad en natuur

Ruimte, rust, omgeven door natuur en vlak bij de stad. Het zijn sleutelwoorden die passen bij het luxe en geliefde appartementencomplex De Delmerweiden in Tilburg. Wie woont in dit appartement op de tweede woonlaag geniet van alle pluspunten op deze unieke locatie. “Zo is hier wonen ook heel zorgeloos. Wie bijvoorbeeld een tweede huis in het buitenland heeft, kan het in alle opzichten met een goed gevoel en veilig achterlaten.”

Gelegen aan de mooiste entreeroute naar het centrum van Tilburg ligt het statige en geliefde appartementencomplex ‘De Delmerweiden’. Hier wonen staat voor resideren in het groen met de Oude Warande en het Wandelbos op de spreekwoordelijke steenworp afstand. ‘Vorstelijk wonen tussen stad en natuur’, is dan ook de treffende slogan waarmee het complex zo’n twaalf jaar geleden is geïntroduceerd. Met de waterpartij en de vele (monumentale) bomen oogt het terrein niet alleen parkachtig; zo klinkt het ook. Vogels laten zich uitbundig horen en verderop klinkt het rustgevende geluid van een fontein in de waterpartij aan de voorzijde van het complex. We melden ons aan via het bellentableau bij het toegangshek. Bezoekers parkeren hun auto in één van de ruime vakken voor het complex. Bewoners hebben in de parkeerkelder twee eigen parkeerplaatsen. Wandelend naar het trappenhuis valt op dat het complex op statige pijlers staat. Het omringende park loopt als het ware onder De Delmerweiden door. Om het trappenhuis te betreden, is nogmaals aanmelden via de intercom nodig. Voor bezoekers althans. De lift leidt vervolgens naar de juiste verdieping. Bewoners hebben hiervoor een eigen liftsleutel. Dit is een entree waarbij een veilig gevoel gewaarborgd is.

Royaal balkon op het zuiden met weergaloos uitzicht
In enkele seconden bereikt de lift de tweede etage. We betreden het appartement op huisnummer 37. Het is één van de twintig luxe appartementen die De Delmerweiden rijk is. Een appartement van circa 259 m² woonoppervlak, drie ruime slaapkamers en een groot balkon op het zuiden. In de hal heeft het licht afkomstig uit de woonkamer meteen een enorme aantrekkingskracht. Het is het overdekte balkon dat lonkt. Bij het openen van de schuifdeur is het meteen genieten op het ongeveer 35 m² grote terras. De warmte van de zonnestralen. Het geluid van de vogels. De geur van de bomen en het gras. En dan het uitzicht over de tot in de puntjes onderhouden parktuin: het is schitterend. De tuin, ontworpen door landschapsarchitect Rob Wagemakers, heeft een waterpartij, meanderende voetpaden, gras en (monumentale) bomen. Enthousiast vertelt de heer des huizes: “Omdat dit appartement op de tweede verdieping in de binnenste rij gesitueerd is, heeft het de mooiste inkijk in de tuin. Zowel aan de voor- als hier aan de achterkant. Zo omgeven door natuur wonen, rustig en met alle ruimte is echt uniek voor Tilburg en omstreken.”

Van living en luxe keuken naar drie slaapkamers en twee badkamers
In de woonkamer creëren de elektrische screens aan de buitenzijde van de ramen een mooi lichtspel op de natuurstenen vloer. De zonwering houdt het appartement op een zomerse dag bovendien aangenaam qua temperatuur. De gashaard is een sfeervolle bron van extra warmte op koelere dagen. Fijn aan de woonkamer is het uitzicht. Waar je ook zit of staat: door de grote raampartijen is het overal genieten van het boomrijke uitzicht. Een vrijstaande wand scheidt de woonkamer speels, en met behoud van ruimtelijkheid, van de keuken. Dit fraaie halfopen kookvertrek is van alle gemakken voorzien. Inclusief twee spoelunits, een wijnklimaatkast, een warmhoudlade en een Quooker.

Via het eetgedeelte lopen we richting de zogeheten ‘wintertuin’. Een multifunctionele ruimte, die naar wens te gebruiken is als orangerie of bijvoorbeeld als verlengstuk van de naastgelegen masterbedroom. Ook hier aan de voorzijde is er prachtig uitzicht op de parkachtige tuin. Open de schuifdeur in de wintertuin en je staat in de hoofdslaapkamer. Met een oppervlak van ongeveer 27 m² laat dit vertrek zich het beste omschrijven als ‘zeer ruim’. Deze kamer heeft een grote badkamer en suite met een ligbad, een inloopdouche, twee wastafels en een toilet. Een badkamer met alle ruimte en mogelijkheden voor het creëren van een mini-spa. Voor het ultieme wellness gevoel aan huis.

De masterbedroom heeft ook een deur naar de tweede hal. Via deze ruimte zijn ook slaapkamer twee en drie te bereiken. Eén van de twee heeft ook toegang tot de ‘wintertuin’. Een pluspunt van de andere kamer is de aanwezigheid van een inloopkast. Kenmerkend voor beide kamers is bovendien dat ze een fijn formaat hebben en, net als de masterbedroom, een geweldig uitzicht over de tuin aan de voorzijde van het appartement. Tegenover deze slaapkamers ligt een badkamer met een douche, een wastafel en een toilet. Terug in de ruime hal van het appartement nemen we tot slot een kijkje in de technische ruimte/bijkeuken met de ketelopstelling, verdeelunit van de vloerverwarming en de wasmachineaansluiting.

Tot slot goed om te weten dat:
- Bewoners in de afgesloten parkeerkelder van het appartement twee ruime parkeerplaatsen hebben;
- Ieder appartement een aparte berging heeft;
- Vanaf de kelder toegang tot de liften is;
- Scholen, een winkelcentrum, sportgelegenheden, een golfbaan en een huisartsenpraktijk zich in de directe omgeving bevinden;
- Het complex op loopafstand ligt van het bos;
- De universiteit binnen drie fietsminuten te bereiken is en het stadscentrum binnen tien fietsminuten;
- Uitvalswegen naar Breda, Eindhoven en Den Bosch in amper een minuut aan te rijden zijn.
Objectcode:
GE14015
Type woning:
Appartement
Soort woning
-
Type woning
-
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 1.500.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
844
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
2011
Energielabel:
A

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.