listing_gallery

VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD
Vraagprijs: € 560.000

Hoogstraat 67

5051 RT Goirle
  • 152 m2
  • 493 m2
  • 4 slaapkamers
Bent u op zoek naar een woning waar u zich direct thuis voelt, en die ruimte biedt voor het hele gezin? In deze woning komt alles samen: luxe, stijl, comfort en praktische elementen. Daarnaast is de woning voorzien van een moderne afwerking, veel lichtinval, vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond, een badkamer op de begane grond en een tweede badkamer met infrarood cabine op de verdieping. De royale keuken, met eiland en maar liefst drie schuifpuien, die zorgen voor een prachtige overgang tussen binnen en buiten. En de riante, zonnige achtertuin biedt optimale ontspanning, met een kas, een overkapping en toegang tot de ruime garage. Wij nodigen u van harte uit, om deze prachtige woning zelf te komen ervaren!

Wonen in een rustige en groene omgeving in Goirle? Dan is Wildackers dé buurt voor u! In deze prachtige wijk kunt u genieten van uitgestrekte parken en wandel- en fietsroutes. Maar dat is niet alles wat Wildackers te bieden heeft. Ook de voorzieningen zijn hier dik in orde. Zo kunt u terecht bij verschillende supermarkten, sportverenigingen, cultureel centrum Jan van Besouw en scholen. En wilt u even lekker ontspannen? Dan kunt u genieten van heerlijke gastronomie in één van de restaurants of cafés in het nabijgelegen centrum van Goirle. Wildackers is de ideale wijk voor wie rust, natuurschoon en gemak zoekt!

Indeling:

Begane grond:
Welkom in deze prachtige, luxueuze woning met een moderne afwerking die u versteld zal doen staan! Laten we beginnen bij de begane grond, waar u al meteen wordt begroet door een lichte entree met een meterkast, toilet en de trapopgang naar de verdieping.

De ruime woonkamer is voorzien van een heerlijke pelletkachel en veel natuurlijk licht, waardoor het een warme en gezellige ruimte is om in te vertoeven. Richting de keuken treft u aan de rechterzijde de eerste slaapkamer, die uitkijkt op de achtertuin, zeer stijlvol is afgewerkt en beschikt over inbouwkasten. Aan de linkerzijde vindt u een badkamer met een inloopdouche en een prachtig wastafelmeubel met granieten waskom en geïntegreerde kranen, praktisch en stijlvol.

Naast de badkamer vindt u ook nog een grote berging met witgoedaansluitingen en de cv-ketel, vanwaar u ook toegang krijgt tot de voorzijde van de woning. Uw blik zal vast snel worden gevangen door de royale open keuken met een prachtig eiland. Een heerlijke keuken voor elke hobbykok, met hoogwaardige apparatuur, te weten: een breed fornuis met dubbele oven, afzuigkap, combimagnetron, espressomachine, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Het dikke granieten aanrechtblad voorziet u van veel werkruimte en geeft de keuken een robuuste uitstraling. Met de lichtkoepel en maar liefst drie schuifpuien geniet u hier van veel lichtinval en is er een vloeiende verbinding tussen binnen en buiten gecreëerd. Een oase van licht, ruimte en gezelligheid, voorzien van een prachtige haard, lichte wanden en een donkere plavuizenvloer.

Eerste verdieping:
Op naar de eerste verdieping! Hier vindt u een overloop met twee vaste kasten, toilet met fontein, en een vaste trap naar de tweede verdieping. Aan de overloop grenzen twee ruime slaapkamers en de tweede badkamer. De ruime en lichte kamers zijn voorzien van een keurige afwerking, veel lichtinval, en beschikken beide over een eigentijds wastafelmeubel. De luxe badkamer is zeker ruim te noemen, met een grote inloopdouche, grote wastafel met dubbele kraan en een heuse infrarood cabine. Ultieme ontspanning ligt hier binnen handbereik!

Tweede verdieping:
En dan de tweede verdieping. Hier wacht u een ruime overloop met een grote bergkast, dubbele vaste kast, en veel natuurlijk daglicht door de grote dakkapel. Ook deze ruimte is netjes afgewerkt en optimaal benut, met een wastafelmeubel. In de vierde slaapkamer, welke ruim en netjes is, zorgt ook hier een groot dakkapel voor veel extra licht, en twee handige bergkasten voor opbergruimte.

Buiten:
Last but not least: de buitenruimte. Aan de voorzijde beschikt u over een fraai aangelegde voortuin en een gezamenlijke oprit. Voor de deur vindt u voldoende openbare parkeerplaatsen. Aan de achterzijde wacht een ware verrassing. Hier wordt u verwend met een heerlijk zonnige en diepe achtertuin, voorzien van gazon, vaste beplanting, een heuse kas, een royale berging, heerlijke overkapping, houthaard, meerdere zitplekjes en een achterom. Bovendien heeft u toegang tot de garage via de achterzijde. Een fantastische plek om te genieten van het buitenleven en uw gasten te verwelkomen voor een gezellige barbecue!

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 152 m²
• Externe bergruimte: 31 m²
• Inhoud: 545 m³
• Bouwjaar: 1964
• Een royale gezinswoning
• Moderne en luxueuze afwerking
• Van alle gemakken voorzien
• Levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond
• In totaal 4 slaapkamers
• Veel lichtinval
• Zeer compleet uitgeruste en royale keuken, met maar liefst 3 schuifpuien richting de achtertuin
• Zonnige, riante achtertuin, voorzien van kas, overkapping, haard, grote berging en toegang tot garage
• Nabij voorzieningen, in een groenrijke omgeving
Objectcode:
GE13989
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid:
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 560.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
545
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
1965
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.