listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 595.000

Abcovenseweg 43 08

5051 PV Goirle
  • 119 m2
  • 338 m2
  • 2 slaapkamers
Een heerlijk ruime bungalow met een zee aan wooncomfort en groot raamoppervlak, op een groene locatie dichtbij alle voorzieningen – klinkt het u ook als muziek in de oren? Plan dan snel een afspraak in op de Abcovenseweg! Deze schitterende bungalow werd onder architectuur gebouwd door het Goirlese architectenbureau Bedaux de Brouwer. De woning beschikt onder andere over twee slaapkamers, een royale woonkamer met halfopen keuken, een nette badkamer, wasruimte, verwarmde en geventileerde berging, comfortabele achtertuin op het oosten en een ruime voortuin met oprit en carport op het westen. Het geheel is bovendien volledig geïsoleerd, netjes afgewerkt, uitstekend onderhouden en dus direct te betrekken! Wanneer komt u een kijkje nemen?

De bungalow ligt in de groene en kindvriendelijke buurt Abcoven, op vijf minuten wandelafstand van de Oostplas, waar u heerlijk in de natuur kunt recreëren. U heeft ook alle voorzieningen binnen handbereik, waaronder een park met speeltuin om de hoek en verschillende scholen, kinderopvangen en bushaltes op loopafstand. Het centrum van Goirle, met alle overige voorzieningen, bevindt zich op vijf minuten fietsafstand. De omliggende uitvalswegen zijn uitstekend bereikbaar en u rijdt al binnen tien minuutjes de A58 op. Voor het centrum van Tilburg kunt u de auto overigens laten staat, hier fietst u binnen slechts tien minuten naartoe!

- Perceeloppervlakte: 338 m²
- Woonoppervlakte: 119 m² inclusief verwarmde, inpandige berging, let op: werkelijk woonoppervlak excl. berging 103 m2
- Inhoud: 344 m³
- Bouwjaar: 1998

Indeling van de woning

Begane grond
U stapt de bungalow binnen in een nette entree met de meterkast, garderobe en een toiletruimte met fonteintje. Deze entree is voorzien van een lichte plavuizen vloer die doorloopt over de achtergelegen gang, wasruimte en kleinere slaapkamer. De woonkamer met halfopen keuken is netjes afgewerkt en daarbij onder andere voorzien van designradiatoren en een mooie witte plavuizenvloer. Grote raamoppervlakken aan weerszijden maken de ruimte bovendien heerlijk licht en bieden uitzicht over uw tuinen. De moderne keuken heeft een handige L-vorm en is uitgerust met een vaatwasser, koelvriescombinatie, oven en vierpits keramische kookplaat met afzuigkap. Een deur tegenover de spoelbak geeft toegang tot het terras in de achtertuin. In de wasruimte direct achter de hal vindt u de witgoedaansluitingen en cv-ketel. De nette achtergelegen badkamer is volledig betegeld en comfortabel ingericht met een toilet, wastafel met verlichte spiegel, douchecabine en een ruim ligbad met handdouche en douchestang. Beide slaapkamers beschikken over een deur naar de achtertuin. De master bedroom (± 18 m2) is tevens uitgerust met een groot venster en mooie lichte laminaatvloer.

Helemaal achter in de woning bevindt zich een verwarmde en geventileerde berging. De berging beschikt over een lichte plavuizen vloer en een kleine eigen entree toegankelijk vanuit via een open doorgang vanuit de achtertuin.

Tuin
U en uw gasten worden verwelkomd door een uitnodigende voortuin op het westen. De tuin beschikt over een lange oprit met carport, een halfverharding van kiezelstenen met mooie groenborder en een leuk terras grenzend aan de woonkamer. De tuin wordt gescheiden van het voetpad en de naastgelegen percelen door een lage groene heg. In uw achtertuin op het oosten is het heerlijk vertoeven! De onderhoudsvriendelijke tuin bestaat uit een tegelterras, halfverharding van kiezelstenen en mooie groenborder. De tuin wordt volledig omsloten door hoge hagen en baksteenmuren bezaaid met klimop, maar beschikt wel over een achterom zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de berging achterin.

De bijzonderheden van deze woning:
- Heerlijk ruime & lichte bungalow, onder architectuur gebouwd
- Groene locatie dichtbij alle voorzieningen
- Netjes afgewerkt, uitstekend onderhouden & instapklaar
- 2 slaapkamers
- Royale woonkamer met halfopen keuken
- Nette badkamer
- Handige wasruimte
- Verwarmde & geventileerde berging
- Comfortabele voortuin op het westen
- Comfortabele achtertuin op het oosten
- Oprit met carport
- Volledig geïsoleerd & voorzien van dubbelglas
Objectcode:
GE14033
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Bungalow
Type woning
Geschakelde woning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 595.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
344
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Bouwjaar:
1998

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.