listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 760.000

Paardenwiel 13

2382 - Poppel
  • 319 m2
  • 1100 m2
  • 5 slaapkamers
Mooi gelegen energiezuinige villa met o.a. 4-5 slaapkamers, eilandkeuken, ruime leefruimte, 2x inpandige garage, mooi aangelegde tuin, meerdere terrassen,... . Gelegen in een rustige wijk nabij het centrum van Poppel op een perceel van ca. 1100m².

Lage maandelijkse kosten mede door de goede isolatie en zonnepanelen met groene stroomcertificaten! Maandelijkse energiekosten ca. 390 euro per maand voor gas en elektra.

Begin 2023 worden verschillende ramen vernieuwd waardoor de EPC waarde nog gunstiger zal uitpakken.

Begane grond:
U betreedt de woning via de riante hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime leefruimte die van veel natuurlijk daglicht geniet en geweldig uitzicht in eigen tuin. De woonkamer is voorzien van een gezellige gashaard en vloerverwarming. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de Siematic leefkeuken. Deze is voorzien van alle nodige inbouw Miele apparatuur en inbouwkasten. Links van de hal bevindt zich het gastentoilet(vernieuwd 2021), een kamer die nu gebruikt wordt als kantoor en de badkamer met hoek bubbelbad, inloopregendouche, dubbele wastafel en doorgeefluik voor de was. Rechts van de hal bevindt zich de master bedroom(ca.21,46m²) en serre die nu dient als tweede kantoor. Verder is er op het gelijkvloers nog veel berging en opbergruimte voorzien door de 2 inpandige garages(waarvan 1 met zolder), inloopkledingkast en wasplaats met (bijkeuken) met inbouwkasten.

Eerste en tweede verdieping:
De vaste trap bij de hal brengt u naar de eerste verdieping op parket vloer. Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers op parketvloer. De eerste slaapkamer is voorzien van een inbouwkast. De tweede slaapkamer is voorzien van een eigen wastafel en een trap naar de tweede verdieping waar zich nog een ruime kamer bevindt van maar liefst ca. 15,31m².

Tuin:
In de mooi aangelegde tuin komt u volledig tot rust en geniet u van volledige privacy. De gezellige vijvers met fontein creëren een leuke sfeer en het is heerlijk vertoeven op de verschillende terrassen. Door de tuin is voorzien van o.a. verlichting(recent vernieuwd), prieel, automatisch waterirregatiesysteem op grondwater.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden en instap klaar (2013 ketel vernieuwd, 2021 toilet vernieuwd, 2005 woonkamer en keuken vernieuwd, ... )
- Alle voorzieningen op het gelijkvloers
- Hardhouten(Merbau) ramen met vlieghorren
- Zonnepanelen met groene stroomcertificaten
- Geboorde grondwaterput
- Domotica
- (Elec.) screens
- dubbele inpandige garage met elec. poort
- Alarm en een slim camera systeem
- Deels kruipruimte
- Vrij zicht achter het perceel vanwege openbaar grasveld
- EPC code20220523-0002609025-RES-1
Objectcode:
GE13977
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 760.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
973
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
5
Bouwjaar:
1985
Energielabel:
B

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.