listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 695.000

De Meerkens 15

2382 - Poppel
  • 301 m2
  • 1287 m2
  • 3 slaapkamers
Zeer mooi gelegen Bedaux villa met onder andere 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime leefruimtes, keuken, kelder, zolder, mooi aangelegde tuin met vijver en ruime garage (circa 57m²). De villa is gelegen op een perceel van 1287m² in één van de mooiste wijken van Poppel in de directe nabijheid van een bosgebied.

Begane grond:
U betreedt de woning via de riante hal met vestiaire en apart gasten toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot de royale leefruimtes die zijn voorzien van veel natuurlijk daglicht. Alle ruimtes hebben een riant uitzicht op de tuin. De woonkamer heeft een houten vloer, inbouwkasten en is voorzien van een gezellige openhaard. Tussen de woonkamer en de keuken bevindt zich de eetkamer die uitgeeft naar het terras door middel van de openslaande tuindeur. De keuken is voorzien van alle nodige inbouwtoestellen en inbouwkasten. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. Hier is toegang tot de ruime kelder(ca.23,25m²). De kelder bestaat uit twee ruimtes en is ideaal te gebruiken als wijnkelder. Verder is er op het gelijkvloers nog een extra berging voorzien.

Verdieping:
De vaste trap in de hal brengt u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie royale slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel en inbouwkasten. Eén van de slaapkamers is nu omgevormd als kunstkamer voorzien van extra beveiligd glas. De master bedroom heeft een en suite kleedkamer en badkamer voorzien van alle luxe zoals douche, ligbad, dubbele wastafel, bidet en toilet. Verder is er nog een tweede badkamer voorzien van douche en wastafel. De bergzolder is bereikbaar via de vlizotrap.

Tuin:
In de mooi aangelegde tuin geniet u van volledige privacy en rust. Vanuit de eetkamer kunt u door de openslaande deur naar het terras ideaal georiënteerd op het westen. Ook vanuit de woonkamer is een tweede terras toegankelijk middels een schuifpui. Achter in de tuin bevindt zich een vijver met een overdekt terras. De ruime garage (circa 57m²) is voorzien van elektrische poort en biedt veel opbergmogelijkheden. Verder is er een mooi uitzicht op het achterliggend bos. De tuin is volledig omheind.

Bijzonderheden:
- Mooie rustige ligging nabij het centrum en natuur
- Goed onderhouden
- Elektrische zonnen luifel voorzien
- Grondwaterput met sproei-installatie
- Centraal stofzuigsysteem door de woning
- Kelder en kruipruimte
- Aluminium ramen onderhoudsvrij
- Bliksem bescherming
- Dak garage vernieuwd in 2020 en zonnepanelen geplaatst
- Verwarming op aardgas doormiddel van vloerverwarming, radiatoren en convectoren.
Objectcode:
GE13930
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 695.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
808
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1992
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.